Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
CD27 spune:
Alinushca nu-ti face griji, am citit ca se poate intampla asta si ca exista niste exercitii care sa intareasca muschii zonei, sa cauti pe net, eu am o carte in care scrie si prezinta execrcitii, daca nu gasesti nimic iti spun cum se cheama cartea. Am inteles ca aceleasi exercitii sunt bune si pentru nasterea naturala, ca ar fi vorba de muschii aceleasi zone pe care ii lucrezi. Eu recunosc ca nu am facut nici un exercitiu , e ceva legat de relaxare, respiratie si incordarea si relaxarea perineului.
Fetele, cred ca mi-a scapat discutia despre intalnirea de joi, la ce ora e? unde? cum , eu as vrea sa imi iau liber joi dupa -amiaza si vineri toata ziua
babytza spune:
Si eu as vrea sa vin, dar nu pot de la 11 . Ne vine directorul mare in sucursala si nu prea pot sa plec decat in pauza... Daca reusesc o sa vin si eu. Va poooop
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru
clau_geo spune:
Musette, July cum facem sa ne recunoastem acolo? trebuie sa mai vizualizez inca o data pozele cu voi ca sa nu va confund de abia astept sa ne intalnim.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
musettepink spune:
Cleo,July am confirmat.Eu propun sa ne intalnim noi cu un sfert de ora inainte undeva in zona si sa mergem impreuna la cafenea.Vreti?Astept propuneri.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA
ratonelu spune:
kid....ce curajoasa esti....totusi ..ai fost in austria si n-ai fost la parndorf?io nu rezistampe cuv.
nerantula,dar d-astea...babesti ai incercat ?
mie acum multi ani mi-a cazut o usa de la un sifonier d-ala vechi direc pe degetul mare d ela picior....si mamaaa...ce dureri am avtu ..si tin minte ca tata mi-a pus cartof taiat felii si foaie de varza....si m-a ajutat,pe cuv.
nu stiu cat crezi tu in astea.....dar poti incerca
dyanira spune:
Am schimbat si noi semnatura.Avem 27 saptamani si am intrat in luna a 7-a Doamne ce putin mai e nici nu ma gandeam ca o sa treaca asa repede!!!!
Ce fain de voi fetele din Bucuresti ca va puteti intalni ...as veni si eu dar e cam departe.
Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
clau_geo spune:
Musette eu o sa vin insotta de tatal meu ca daca nu am voie sa fac efort prea mult trebuie sa ma aduca cineva. Dar ne putem intalni in fata facultatii de cibernetica vis a vis de British Council(intrarea de pe Dorobanti) la fara un sfert si mergem impreuna.
dyanira spune:
Am incercat sa imi pun un ticker dar nu reusesc....please help me!!!
Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
musettepink spune:
quote:
Originally posted by clau_geo
Musette eu o sa vin insotta de tatal meu ca daca nu am voie sa fac efort prea mult trebuie sa ma aduca cineva. Dar ne putem intalni in fata facultatii de cibernetica vis a vis de British Council(intrarea de pe Dorobanti) la fara un sfert si mergem impreuna.
Cleo Asa facem.July,Felicic ce ziceti?Stabilim exact oricum maine.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA
babytza spune:
Dyanira trebuie sa mai stergi din toata adresa aia......sterge sit u si da vizualizeaza pana iti vezi imaginea aleasa...
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru