Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
babytza spune:
DAr tu ai scris de 2 ori adresa aia ...e prea lunga... Eu asa am facut, am sters din ea si dadeam vizualizeaza pana a fost bine.
Fetele stiu mai bine exact cat trebuie sters. Dar poate iti iese !!
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru
_irina_ spune:
Buna dimineata burtici.
La Mango am vazut la un moment dat ca era plin de pantaloni de in cu burtici. Si am zis ca o sa imi iau la un moment dat. Ieri cand am ajuns nu mai erau deloc, decat o pereche de pantaloni scurti. Si cand am intrebat mi-au adus fetele din depozit ce voiam.
24+
JulyMorning spune:
Fetelor, stabiliti voi unde, ca io nu garantez ca ajung, depinde cand pot pleca de la munci. Incerc sa ajung si cu 15 min inainte daca pot.
_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
musettepink spune:
Irina la care Mango ai fost?
July mai vb si maine si vedem exact cum facem!
Fetelor va las,ma duc sa pap si apoi plec acasa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!
25+LUCA
babytza spune:
Pe prima tb sa o stergi si pe a doua sa o lasi pana la png. ce e dupa stergi
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru
kid2003 spune:
Multumesc fetelor de urari, va indemn si pe voi sa fugiti macar cateva zile in vacanta (nu atata drum cu masina, dar oricum, cu avionul, la mare la noi doar...) e important si va incarcati bateriile pentru ce va fi sa vina
Asta a fost mini-vacanta la noi, urmeaza inca doua tot destul de mini (cea mai mare 7 nopti, media 5 nopti si cea care a trecut 4 nopti). Dupa aceea la vatra. Toate plecarile au fost inghesuite acum, in iunie, una cu masina si doua cu avionul pe care le fac la limita celor 28 de saptamani (hai 29 da' nu zic la nimeni).
Sotul meu a fost destul de panicat in weekendul asta, vorbind cu prietenii, ca si-a dat seama ca in iulie si in august cand mai toata lumea pleaca in concedii noi ramanem acasa si am facut eu ce-am facut de-am inghesuit totul in iunie Invatatura de minte sa-i fie, ca el niciodata nu-si bate capul unde si cand plecam, merge pe mana mea si acum se declara nemultumit
Ratonelu, da, am ratat...era parcarea full-full la ora 11.00 vineri dimineata la Parndorf...si m-a vrajit sotul ca ne plimbam prin Viena ca e mai frumos (oricum eu de mers vroiam la H&M deci s-a potrivit). Aaah, si masinile erau mai mult de 50% din Romania, ba chiar erau si autocare din Romania, ce mai, statiune turistica.
Sa ne povestiti si noua despre intalnirea de la revista, suna interesant. Musette cand mai ajungi la doctor? Poate ne ducem impreuna, eu vroiam vineri seara sa ma duc!
July, aoleu, acum sper sa fie buna masinuta. Sa stii ca e o marca f buna in Anglia si la pretul de Romania mi se pare chiar o afacere. Vreau si eu sa schimb Moulinex-ul meu vechi pe asta...te ajut cu impresii si retete, citeste acolo pe forum, ca vei reusi. E asa de buna painica facuta in casa, nu o sa te mai atingi de aia din comert!
Alinushca da, se mai intampla. Pentru ca preseaza bebe pe vezica, ce sa ii faci! Lasa ca trece dupa nastere, nu-ti face probleme!
bb2
alinushca spune:
Dyanira felicitari! Ce putin mai e!
Eu nu pot veni la intalneala ca ma muncesc astia ca pe hotzii de cai. Ce-as da si eu pentru un medical. Pe bune!
CD te referi la Kegel, nu ? Ma plictisesc facandu-l. La cat de tare stranut eu, probabil ca prin ultimele luni o sa fac de-a dreptul pe mine . Acum mi se intampla doar daca nu am golit, si nu ajung nici foarte des la baie. In unele nopti chiar nu ma trezesc deloc sa ma duc. Cat oi mai putea. Thanks!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Am incercat sa imi pun un ticker dar nu reusesc....please help me!!!
Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;16;28/st/20080902/k/7861/preg.png[/img]"
[/url]
Diana felicitari pt semnatura. Daca nu ai reusit inca sa faci sa se vada ok intra in mesajul meu si vezi ca ti-am modificat eu.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
alinushca spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Am incercat sa imi pun un ticker dar nu reusesc....please help me!!!
Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
de pe site-ul asta nu prea merge facut link. pune-l fara link (si eu am la fel)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
19+
kid2003 spune:
Oops, AMR 99 de zile, zice tickerul meu...mai e putin, putin...
Alinushca, orice dar sa nu te cenzurezi la stranut, stranuta cat de tare simti...ca e mai rau daca te abtii...
bb2