Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Clau, i-ai trmis tu mesaj lu' musette? Ca vrea sa vina fata :)
Nerantula, stai cu noi mai mult daca e sotul plecat, probabil nu ne comparam cu el, da' incercam sa substituim :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Musette, iti trimit eu MP cu adresa de mail a tipei.

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

io nu am "reusit'inca sa fac pe mine....dar cu greu pot sa rezisst mai mutl de o ora fara sa ma duc la toaleta..asta cand sunt la serv si ma tin....ca acasa.....min si buda...
nerantula....bun venit in clubul piticelor care arata ca niste buburuze.....
las ca slabim noi...
ne luptam noi cu kg....dupa ce ies bebeii astia.
pana tunci va invit la salata de rosii si castraeti cu branizca de casa...ca inca nu i-am dat nika azi sa manance.....bebelului meu.
nu dau rosia cu branza....pe 10 torturi
apropos....io am aproape 24saptamani....si inca nu mananc ducliuri....bleaahhh....e de bine sau de rau?

carla 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by clau_geo

Chiar nu vrea nimeni sa vina la acea intalnire de joi?

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

Oh ce-as veni eu la acea intalnire, dar nu pot din pacate de la distanta asta. Asa rau imi pare ca sunt cam singurica aici si nu am cu cine ma intalni. Ma gandeam sa vizitez un curs de gravidute asa poate cunosc si eu alte fete cu care mai pot comunica de-ale noastre.

Noroc cu voi aici .

21+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July merci mult!!!!!!!.sper sa pot ajunge si sa ne intalnim.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza fetelor!!!
Vrednicutze vad la scris, asa cum va stiam! Ma bucur ca sunteti toate bine (micile necazuri nu le pun la socoteala, sunt inerente si trec, nu am vazut ceva grav printre mesajele voastre si ma bucur).

Eu am plimbat burtica prin Europa, cu masina, asa cum va spuneam...A fost destul de obositor. Joi si vineri am stat in masinutza (joi am oprit seara tarziu la Budapesta, plecati de pe la 10.30 din Bucuresti), a doua zi o tura de 3 ore pana la VIena, am stat acolo vreo 3 ore (un pic de shopping nu strica deloc, nu ne-am oprit la Parndorf pana la urma ci direct la Viena). apoi am plecat spre destinatia noastra finala, o intalnire la care am fost invitati de niste prieteni englezi, in sudul Austriei, pe langa Graz...Practic doar sambata am stat linistiti si fara sa ne suim in masina ca duminica am luat-o in sens invers...am ajuns acasa franti (eu de la franele imaginare puse cu piciorul si sotul de la condus) pe la 2 noaptea (nu m-a lasat sa conduc ca a zis ca am ceva probleme de cand sunt gravida si pe bune ca are dreptate, conduc mult mai prost).

Si uite asa, radeam amandoi ca am plimbat bebelina aproape 3000 de km cu masina in luna a sasea (maine implinim 26 de saptamani si intram in 27). Ma simt f bine, dar cine m-a auzit ca plec la asa un drum cred ca m-a considerat usor nebuna.
Am facut un pic de shopping pt burtica, am luat niste rochite dragute din alea gen baby doll pentru plaja, multe culori, de la H&M si bineinteles pentru pitica de acasa niste chestii haiosele.
Vineri ma duc si eu la doctor ca deja a trecut luna si nu l-am mai vazut, ma da asta disparuta .

Nerantula, stiu cum e cu durerea de deget...eu am o istorie cu sarcinile si prinsul degetului in diverse chestii. La prima sarcina, la 9 s. l-am prins in portiera (ca tine, ouch, f f dureros), mi-a cazut unghia, pana am nascut am fost asa urata la deget. A doua oara in sarcina asta, la 6 saptamani, am prins degetul in legatura de la schi incercand sa curat zapada...Foarte nasol. Stai cu degetul in gheata cat rezisti de mult, sa nu se umfle prea tare...Si cam atat, cam in 2-3 zile nu mai doare, dar deja dupa cateva ore nu mai e chiar asa de grav! Lasa ca bebe nu sufera prea mult, el nu simte!

bb2

Mergi la inceput

kid maratonista esti . Foarte faina plimbarea, sa va fie de bine. Tin sa te anunt ca dupa ce mi-ati facut pofta cu masina de paine, am citit topicul ala si am luat un morphy richards , citind recomandarile tale. Daca nu ma descurc, te invit la mine sa-mi faci niste painici

_
Fasolica de S27+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mersi frumos July, scuze ca am raspuns asa greu insa am probleme din cand in cand cu pc si vad mesajele mai greu.

Musette ti-am trimis un pm cu nr doamnei.

Piersicutza ii pare rau ca nu poti veni insa o sa incercam sa te punem la curent cu cele aflate acolo.

Kid se pare ca ai avut o vacanta pe cinste, cine se mai poate lauda ca a plimbat bebelu inainte de a se naste prin aatea locuri frumoase

24+ Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Cleo merci,ti-am raspuns!

Kid ce plimbareata esti!Ma bucur ca te-ai simtit bine!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 15s!

25+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ciao fetele! Multumesc pentru felicitari musette, ratonelu, clau geo si voua va doresc sa aveti multi ani impreuna si cat mai fericiti...fiecare cu perechea ei desigur
july felicitari pentru schimbarea semnaturii si intrarea in sem III ...si la mai mare!
mai de alexa felicitari....ati mai crescut!! Yupeeee!!!!
kid bine ai revenit...vad ca ati avut un concediu ffff fain... sa va fie de bine!!!

Andreea23+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput