Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Piersicutza ecografiile nu dauneaza in nici un fel copilului. Crede-ma pe cuvant pana mai pe seara cand am timp sa iti explic in detaliu de ce sustin asa ceva. Ii pot provoca un mic disconfort prin sunetul pe care il aude de la ultrasunete.
Miruna25+ si Alexei (13.07.2006)
Multumesc
. M-as bucura mult de o explicatie mai stiintifica ca sa spun asa.Cat despre faptul ca bebe aude sunetul, nu prea cred asta. Bebe are urechi ca si noi, iar ultrasunetele sunt sunete de frecventa inalta intre 20 kHz si 1...10 GHz. Aceste sunete urechea omului nu le poate percepe. De unde trag eu personal concluzia ca nici bebe nu le poate percepe.
21+Piersicutza
alexa si mami spune:

sunt acasa...
nerantula, imi pare rau pt patania cu degetul. ai pus gheata? te asteptam mai des, macar sa ne saluti:)
kid,
bine ai revenit, plimbareato! atifost si cu alexandra?
andreea, multumesc de felicitari 
diana, la cit mai multe saptamini, dar nu mai multe de 40 ![]()
alinushca
multa bafta miine la eco!
miruna, abia astept si eu explicatia privind eco.
july, musette, clau, feli, ce bine ca va intilniti. sa ne aduceti poze.
alexa si
mami
CD27 spune:
Piersicutz poti sa cauti pe net mai multe despre bebe si eco, mi se pare ca am citit pe undeva ca bebei aud altfel decat noi si ca nu trebuie indreptata sonda spre ureche ca le poate afecta auzul
Piersicutza spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Piersicutza ecografiile nu dauneaza in nici un fel copilului. Crede-ma pe cuvant pana mai pe seara cand am timp sa iti explic in detaliu de ce sustin asa ceva. Ii pot provoca un mic disconfort prin sunetul pe care il aude de la ultrasunete.
Miruna25+ si Alexei (13.07.2006)
Scuze, Muuh, m-am mai documentat si eu intre timp si ai avut dreptate. Bebe nu aude ultrasunetele dar in schimb percepe ceva zgomote care il deranjeaza. Unii zic ca e asemanator unui tren, si la examenul eco, unii medici au constatat reactia fatului de a para cumva acele zgomote.
21+Piersicutza
Nerantula spune:
Multumesc de grija pentru degetul meu .. s-a mai domolit durerea, insa tot nu-l pot folosi la nimic .. nu am pus gheata, ca-s la job si nu prea am cum ![]()
23+ 
Haiduc iubit
CD27 spune:
Alinushca bafta la eco maine 

Nerantula, bine ca nu mai doare, sper sa nu patesti ca mine,sa ti se innegreasca, pe mine m-au strans adidasii (demulttt, in ianuarie)si am si acum unghia la picior neagra, nu stiu cu ce sa ma mai incalt de cand a venit caldura 
, ca tare urat se vede si oja colorata am inteles ca nu e indicata 
Nerantula spune:
CD, si eu sper sa nu se innegreasca (desi e jumate vanata acum :( ) .. insa tu nu ai fost la un medic sa vezi cum poti reveni la starea initiala?
23+ 
Haiduc iubit
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Eu tocmai am terminat de facut socata ...sper sa se faca repede si sa imi fi iesit buna!!!
Ar trebui sa ma apuc si de gatit ceva dar ma simt tare obosita cred ca o sa ma intind putin!
Stiu ca s-a mai discutat la noipe forum dar revin si eu cu o problema sunt super constipata nu stiu ce naiba am!Si parca nici un remediu nu e bun.Ma cam doare burtica din cauza asta si parca nici lui BB nu ii place ca e cam agitat.Ce sa ma fac?????????
Diana27+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Diana incearca cu cirese si iaurt
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
clau_geo spune:
burtici va las si eu ca vreau sa merg sa pap ceva apoi dau o fuga pe afaraa ma plimb si sa imi cumpar inghetata si pufuleti.
Pup si vorbim pe maine.
24+ Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
andreea_and spune:
burtici!
Am lipsit cateva zile ca am avut ceva mai mult de lucru, am fost si sa votam iar ieri am fost o vrednicuta si am facut curat in toata casa. N-am mai reusit performanta asta de una singura de cand am ramas gravi si sunt tare mandra de mine ca nu mai am nevoie de ajutor, cel putin deocamdata. E putin mai greu cu burtoiul, mai ales la aplecat, dar ne descurcam.
Andy galro felicitari pt aniversarea casatoriei!
July, Alina, Diana felicitari pt schimbarea semnaturii!
Nerantula si Nushu intru si eu in clubul celor stresate de greutate. Eu am inceput oricum cu un surplus din care dadusem jos 10kg cand cu greturile, dar acum nu numai ca le-am pus la loc dar au mai venit si altele peste si mi-e frica ca in ritmul asta ajung la 100kg
si mult nu mai am. Eu nu sunt mica de inaltime - 1.78m dar deja e mult prea mult, aproape saptamana si kg in plus, cateodata chiar mai mult.
Musette, Anca
si multumesc ca ati intrebat de mine. Sper ca va simtiti amandoua mai bine.
Eva am citit ca aveai ieri eco, nu vii sa ne dai vesti?
Alinush bafta maine la eco
!! O sa vezi ca e totul bine si o sa te indragostesti de puiul tau si mai mult.
Laura pt arsuri mie mi-a dat voie dr sa iau Rennie sau maalox. Altfel incearca paine prajita, lapte cald, covrigei - dar nu prea se pupa cu constipatia..
Kid bine ai revenit din plimbarea frumoasa! Vrem si poze cu mamica creata si frumoasa.
Musette si Clau ce va invidiez ca va intalniti joi, as fi mers si eu dar se pare ca voi pleca cu sotul la Constanta ca se deschide un mall nou acolo si are ceva treaba..asa mai ies si eu din Buc.
25+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem