Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

ce harnicute sunteti

Azi plec mai devreme de la birou profit ca e tati acasa si il iau sa mergem la cumparaturi de incaltaminte

va si poate mai vorbim diseara

21+ - posibil baietel

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cine doreste o programare la dr. Pop pentru poimaine (5 iunie)?
Eu am fost la eco morfo de trim. II, totul in regula, aceasta programare o am facuta demult ... just in case ..

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu tocmai am terminat de facut socata ...sper sa se faca repede si sa imi fi iesit buna!!!
Ar trebui sa ma apuc si de gatit ceva dar ma simt tare obosita cred ca o sa ma intind putin!
Stiu ca s-a mai discutat la noipe forum dar revin si eu cu o problema sunt super constipata nu stiu ce naiba am!Si parca nici un remediu nu e bun.Ma cam doare burtica din cauza asta si parca nici lui BB nu ii place ca e cam agitat.Ce sa ma fac?????????

Diana
27+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, la cine ai facut morfofetala de renunti la cea de la dr Pop?

22+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andreuta ai reusit?

Valentina 21 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

gagics.Ma bucur ca sunteti toate bine si cu bb-ei miscareti
Noi suntem bine,dar avem o problema incep sa am arsuri.Ce ma fac??m-au chinuit la scoala azi de numa si nici acum nu ma simt stralucit.
Alinush eu n-am patit ,dar se pare ca e k.
Piersicutza si eu mi-am pus problema asta ,dar am inteles ca nu afecteaza bb decat zgomotul destul de intens ...in rest ...
Dya cam asa e si la mine si parca nimic nu functioneaza,intr-o prioada reuseam cu grepfruit,acuma doar cu activia ci fibre si parac e mai k.Incearca

24+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by tzitziri

Nerantula, la cine ai facut morfofetala de renunti la cea de la dr Pop?

22+
bebe David

Nu am facut-o la cineva cu renume (dr. Irina Pacu, Medical City), insa acolo m-a trimis ginecologul meu si, daca tot am fost si am dat 400 ron si, mai ales, totul parea in regula, am zis sa renunt la cea de la Pop, mai am oricum programari si lunile viitoare la Pop.

23+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula,

am inteles. Si eu am facut trei programari de morfologie si mai am una la Herghelegiu...dar cred ca ma duc si acolo mai ales ca e peste 2 saptamani...deci se va vedea si mai bine.
stiu ca la Pop astepti de obicei, asa ca e bine ca le ai facute inainte

22+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Piersicutza ecografiile nu dauneaza in nici un fel copilului. Crede-ma pe cuvant pana mai pe seara cand am timp sa iti explic in detaliu de ce sustin asa ceva. Ii pot provoca un mic disconfort prin sunetul pe care il aude de la ultrasunete.

Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

dyanira socata??? Ua, ce pofta imi faci , nu am mai baut asa ceva de cand facea mama acasa...miam miam.
Sa-ti iasa buna si sa se bucure si bebe de ea!
In rest, cu constipatia eu am rezolvat cu 2-3 prune uscate puse intr-un pahar cu apa de seara pe dimineata si luat un magneziu zilnic.
In concediu am avut ceva probleme si doar supozitor cu glicerina m-a ajutat dar de cand m-am intors e iarasi bine.

21+

Piersicutza

Mergi la inceput