Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
Alinushca tin pumnii pt maine la eco , multa bafta iti dores si sa vii cu vesti bune.
24+ Mami fericita de Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
andreutac spune:
Hello burtici!
Azi am avut si eu o zi libera, dar nu prea am stat deloc. Am fugit la cumparaturi, nu de alta, dar se terminase provizia de rosii
+castraveti si branza. Pe langa astea am luat fructe si niste carnaciori proaspeti care miroseau demential. Evident ca de indata ce am ajuns acasa m-am pus pe mancat...E mult mai bine asa..
As vrea si eu sa ajung la cursurile de joi, insa e problematic cu plecarea in timpul programului, asa ca ma bazez pe voi sa veniti cu informatii proaspete si interesante.
Dupa cum observati, mi-am pus si eu ticker dc. tot v-ati preocupat de asta. Nu reusesc sa-mi dau seama cum sa fac sa nu-mi mai apara acest link, ci sa scriu eu ceva in loc. Sugestii?
Andreea
22+
http://bd.lilypie.com/pJSQp3.png
Nocom spune:
Buna amiaza si de la mine,
Ma bucur ca sunteti toate bine, si noi suntem.
Da Alinush si eu o patesc, dra eu credeam ca sunt singura care pateste asta si credeam ca are legatura cu faptul ca am mai nascut o data... dra se pare ca are legatura doar cu sarcina asta...
eu Kegel am tot facut dupa ce am nascut, dar se pare ca nu prea m-a ajutat. Sau ar trebui sa incep iar...
Pupici
22+
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
tzitziri spune:
Alinuscha,sa stii ca si eu am patit mai ales daca nu am vezica goala sa mai "scap"
22+
bebe David
babytza spune:
a disparut tot ce am scris :))))
[ url="link-ul tikerului" ] comentariul tau [/url ]
Dar fara pauze intre
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
prima oara daca am scris fara space nu a aparut exact ce trebuia sa faci tu...:))))
Valentina 21 +
Asa creste gandacelul nostru
_irina_ spune:
Musettepink eu sunt in timisoara si aici nu avem decat un mall si un Mango.
Dupa ce plec de la lucru o sa ma duc sa explorez magazinele si in cautarea unei perechi de jeansi.Si gata cu hainele de graviduta, ca abia astept sa ajun la dimensiunile mele normale si la hainele mele stramte.
24+
Piersicutza spune:
Alinush bafta multa maine la eco!
Daca zici ca te simti bine, atunci chiar nu ai nici un motiv de ingrijorare. Si tot maine se va confirma culoarea caruciorului sau esti sigura deja ce este?
Fetelor, voi v-ati pus problema daca prea multe ecografii fac rau la bebe? Va intreb asta deoarece mi-am facut programare la un ecograf mai performant. Mai performant inseamna frecventa de ultrasunete mai ridicata iar sotul meu mi-a spus ca nu crede ca e bine pentru bebe.
Tot ce-am putut sa-i argumentez e ca "fetele de pe forum merg mai des decat mine la eco" dar as vrea totusi sa stiu daca afecteaza sau nu.
toate burticile
21+
Piersicutza