Mamici norocoase de sept-oct 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
Codruta27 spune:
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie!
V-am simtit lipsa, dar ne-a luat ceva pana sa ne instalam calculatorul...
Noi suntem bine, crestem, ne miscam. Ne-am gasit si medic, aici, in Craiova, o dr-ita foarte de treaba!
Imi face si mie cineva un rezumat?
Fug repede sa citesc din urma, desi am de recuperat....
Pupici pe burtici!
22+
Vlad
Bebe mic
CD27 spune:
N-am fost la dr Nerantula, din experienta sotului, nu prea am ce face
(el joaca fotbal...nu stiu ce face el acolo ca mereu are probleme cu unghiile
) Mie mi s-a innegrit la baza si nu am ce face decat sa astept sa creasca si sa tai partea aia, dar nu mai am rabdare
, o sa ma duc la pedichiura si poate imi acopera cumva, macar pentru cununie ![]()
kid2003 spune:
Mami de Alexa, multumesc
. Nu, Alexutza a ramas acasa dar ne revansam fata de ea. Mergem pe 23 in vacanta in Grecia cu ea si apoi ea va mai avea 2 saptamani de vacanta la matusica ei in Anglia, pleaca cu soacra-mea acolo...O sa imi fie dor dar stiu ca ii va placea.
Nici eu nu cred ca bebe sufera la eco, poate simte el ceva dar nu cred ca il deranjeaza prea tare.
bb2
laureta spune:
Buna fetelor.
N am prea citit, astept musafiri sa sunt intre bucatarie si alte treburi prin casa.
Eva ce ai facut la echo ?
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
danucu spune:
Hi girls 
Ne-am intors si noi de la doctor. Totul e ok si cu mine si cu bebe, nu stiu cate grame are bebe ca nu a putut sa ne zica. Singura problema e ca retin apa si nu stiu ce e de facut in cazul asta. Sarat nu mananc, tarziu nu mananc.
Peste 2 saptamani voi face testul pentru diabet si voi contacta si un kinezist care lucreaza la spitalul unde voi naste pentru cursuri prenatale.
Urmatorul control : 30 iunie.
Kg am 4 in plus pana acum din care unul l-am pus doar in weekend. Doctorita a zis ca e ok desi eu imi cam fac griji. Voi cum stati cu kg?
andy_galro, bravo, tare frumos ati sarbatorit.
anca81, ce faci scumpa? Sa stii ca nici eu nu prea dorm noaptea dar nu sunt asa harnicuta ca tine. Uite ca mi-ai dat o idee ;)
Nerantula, intra pe la noi cat esti singurica acasa si trece mai repede timpul.
ratonelu, e de bine ca nu mananci dulciuri, bebe isi ia aportul de zahar din fructe si feculente. Dulciurile au zahar rapid care se depune. Din pacate mie imi plac si de o luna mai mananc din cand in cand cate un dulce.
Kid, la asa parinti cred ca bebe va fi tare plimbaret.
Alinushca, bafta la eco maine 
dyanira, si eu sunt constipata de mai mult de o saptamana. Fac eforturi totusi ca sa ies in fiecare zi. Pana acum nu am avut probleme deloc si desi nu mi-am schimbat alimentatia am fost putin mai stresata in ultimul timpul. Se pare ca si stresul joaca un rol. Incearca sa bei lichide suficiente, mananca fibre, fructe care ajuta digestia (prune, père, kiwi) si iaurturi naturale sau lapte batut.
23+
andy.p spune:
andreea_and
,am sa incerc cu Rennie,senzatia e nasoala rau.Sa vedem poate ajuta laptele ca ai dreptate uscaturile nu se pupa cu constipatia.Ce bine ca poti sa faci curatenie,eu nu prea de cand sunt gravi.Ma ajuta sotzul![]()
Nerantula asa am patit si eu cu unghia de la picior,s-a innegrit si pana a crescut tot asa a fost.
Eva hai zi-ne ce vesti ai!
24+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
Codruta27 spune:
danucu, esti super fericita cu doar 4 kg in plus, eu am pus 6.5-7, oscilez!
In ceea ce priveste constipatia, sfatul meu e sa mananci cat mai multe fructe, cat de multe, cate poti. Eu inainte de sarcina aveam problema asta, pe care o rezolvam numai cu ceai. de cand sunt insracinata si mananc zilnic fructe, am rezolvat problema!
22+
Vlad
Bebe mic
andreutac spune:
Anca, Tzitziri, Babytza, multumesc mult!
Am reusit!
Alinushca, bafta maine la eco, sunt convinsa ca totul este f. bine si maine ne vei aduce vesti bune!
. Cat despre neplacerea cu stranutul si mie mi se intampla sa stranut f puternic astfel incat simt presiune pe vezica. Mai mult de atat, saptamana trecuta, intr-una din zile, bebelusa mea sarea de mama focului pe vezica in timp ce conduceam. Imaginati-va traficul din Bucuresti la o ora de varf si pe mine inghitind in sec, incercand sa nu fac pe mine. Bineinteles ca la final toata situatia m-a distrat copios avand in vedere ca am reusit sa ajung cu bine la toaleta.
Andreea
22+ 
Vineee bebelusa!!!
Nerantula spune:
Andreea_and, dar ce mari variatii de greutate ai! Ai slabit 10 kg in primul trimestru?? Nici mie nu mi-a fost prea bine atunci, cu toate astea nu am slabit nici un gram .. acum am +6.5 kg, incerc sa mananc cat mai nesarat, ca sa nu retin apa in tesuturi aiurea, dar se pare ca si apa (ma rog, fructele) ma ingrasa ..
danucu, eu sunt cu voi tot timpul, doar ca nu prea scriu .. insa acasa nu fac nimic altceva aproape, cand ma relaxez, decat sa bantui pe forum .. uneori chiar imi pare rau ca nu profit de perioada asta sa mai si citesc ceva sau pur si simplu sa stau in pace si sa ascult o muzica .. sunt asa disperata si sorb fiecare postare ce nu pot sa spun!
23+ 
Haiduc iubit
alexa si mami spune:
andreea_and, multumesc pt felicitari 
clau, plimbare placuta. si eu sunt devoratoare de pufuleti. ii maninc pe ai alexei:)))
codruta
bine ai revenit!!! ma bucur ca esti bine, mai povesteste-ne despre tine.
lau, sarbatoriti ceva?
pe noi nu ne cinstesti?
danucu, ma bucur ca sunteti bine, si tu si bb. bravo!
noi ne pregatim de iesire, ne auzim mai tirziu
toate
alexa si
mami