Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 5
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Dordia nu mai tin minte, care parc e mai aproape de tine - IOR sau Titan? As vrea sa ne vedem in weekend.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Wow...suuuper...Oricare! Care va e mai aproape ca eu fact tot posibilul si ajung in oricare. Poate mai vin si alte fete...
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
Hai ca...am ajuns si eu la comp...in cele din urma...
Catutza...felicitari...Noi inca suntem cu pampers...dar recunosc ca vina o port eu ca imi e lene sa ma apuc sa ma trezesc noaptea sa il duc la wc...dar...o sa incep cat de curand. Voi cum faceti???
Mandy...si noi mergem la o vila pe plaja...si e ok, liniste...fara tam-tam...e suuuper. Dar in 2Mai.
Gata...ma duc sa fac un Chec...pt mama sa imparta maine de Inaltare!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
mara95 spune:
Bine v-am regasit!
Felicia si Ioana, multumesc de urare!
Lavi, atenta ca de obicei
Sa zicem ca ieri m-am simtit cel mai bine dupa o perioada nasoala de 2-3 saptamani.poate si pentru ca week-end-ul l-am petrecut in pat dormind, iar tati a scos copilul la plimbare.Stari de greata din plin si tot tacamul.Cred ca am ceva lipsa de calciu pentru ca simt la picioare carcei, cam devreme, zic eu.la serviciu ma menajeaza pe cat posibil...asa ca , in general, e ok.
va pup!
pumba spune:
mara- pt carcei, medicul la prima sarcina mi-a recomandat banane. eu dormeam cu un ciorap in care puneam sare ,il bagam la microunde si asa ma lasau carcei noaptea.
sarcina usoara in continuare.
mara95 spune:
mersi, pumba!
in sarcina trecuta, carceii i-am avut in lunile mari, acum au aparut cam repede si deocamdata cate putin , in timpul zilei.
lavi02 spune:
pumba heloou!
mara nu ca-s atenta de obicei dar am eu o simpatie speciala pt gravidute; si stari de rau am avut si eu asa ca stiu cum e... Pe la 10 saptamani mie au inceput sa-mi treaca.
vorbesti de lup si lupul la usa.
Ia ghiciti ce-au facut Silvia & prietena ei Alexia in parc, la tufis? Si-apoi eu cu mamica Alexiei doseam rezultatul prin cosul de gunoi...
Alta patanie:
De la gradi ne deplasam spre parc eu cu mama Alexiei si totalul de 4 copii. La un moment dat mama Alexiei a ramas cu baietelul in urma si eu m-am oprit cu fetitele sa-i asteptam. La care un tigan mai batraior trece pe langa noi si se mira:
-E a matale astia toti?
Pe mine m-a luat si rasul, nu stiam daca sa vorbesc sau nu cu individul, in fine, ii raspund ca nu, numai astia 2.
-Si asta mare, e al matale? (Asta mare era Silvia )
Asa ca ce mai incurajare pt bb3 daca o sa se mire toata lumea pe strada
addya spune:
helou gagici si pitici!
va fuse dor de noi? ca noua ne e de voi!
din ciclul de ce nu mai stau yo pe forum:
cum se gateste reteta de ghiveci a la corap:
se studiaza ce e in bar si se ocheste o sticla bunutza de vin (negru, ca d'ala imi place mie). Apoi se zbiara la sotzul din dotare care ofta cu ochii in computer. "Mamiculeeeeeeeeeeee, vrei sa fac un ghiveci pt maine? Am o reteta desteapta de la fete de pe forum!"
din dormitor se aude un mormait lipsit de entuziasm. nu vrea ghiveci. se zbiara iar din sufragerie: "Lasa mai k e bun, stai si tu cu cupilu k eu ma apuc de gatit!" alt mormait lipsit de entuziasm. Asta chiar nu vrea ghiveci.
Intre zbieratele astea se desface sticla de vin si se trage o dusca sanatoasa. Lasa ca e de unde, imi ramane mie un pahar acolo pt reteta.
Ne mutam cu sticla la bucatarie. Punem vinu in pahar- deh, asa scrie acolo si tagem o dusca. conform retzetei. Boon si incepem inventarul: cartofi est, morcovi este, mai tagem o dusca de bucurie. Ceapa- cam anemic. Vanata???? dovlecel??? ardei??? nu este! o dusca mare de necaz. Alte plante pt ghiveci??? n-am. Mai luam o dusca mare de consolare. No problem se umple iar paharul. Mi-e deja lene sa ies la cumparaturi. Mai bine prajesc cartofi. Ce conteaza ca lui nu-i plac. Nici fimiu nu e fan. E, las ca daca le e foame mananca ei. Incep sa miroasa frumos, mai luam o dusca sa nu mor de pofta langa aragaz. Merge si un mujdei, stai ca am si niste carnitza pt gratar...
Miroase gratarul. Apar 2 nasuri interesate la usa de la bucatarie.
"parca faceai ghiveci? Da-l dreaq ca e prea mult de munca! Ia o friptana cu mujdei, merge beton cu vinul asta!
Pana la urma le-a placut ghiveciul...I-am trimis sa doarma amandoi ca putzeau rau a usturoi.
In final va invit la vizionare poze:www.flickr.com/photos/22479526@N05/sets/72157605432571236/" target="_blank">Portrete Dl. Gugu
Poop u all!
maria_alexia spune:
Neatza, neatza, va invit la un frappe pentru inviorare!
Eu de ieri tot visez la el, m-am consolat pana la urma cu un fresh maare de portocale, sa vedem daca rezist si azi tentatiei
Addya . Sa va fie de bine "ghiveciul"
Superbe pozele d-lui Gugu . Mi-ai dat o idee cu cada plina cu apa, noi tot la vanita de bebe am ramas - deh, rutina si batranetile .
Chiar vroiam sa va intreb: cum innoata acum copilasii pe care i-ati facut inotatori de mici? Parca Anda, Mirabilis, Ina incercasera, daca nu ma insel...
alexandrina spune:
Va salut cu drag.
Am facut un efort sa citesc ceva din urma sa vaz daca nu cumva nascu Ina. Se pare ca n-a scris de cateva zile, deci cine stie...
Gravidute noi si bebelusi noi, sa ne traiasca si sa fie sanatosi! Dordia, roxialexia, asa stiu ca nici nu v-am urat de bine la nasteri.
Dordia, te invidiez ca dormi noaptea [:P]. Maria de cand scoate dinti se trezeste de 2 ori noaptea in loc de o singura data. Si de cand doarme Mihai pana la 8 se trezeste ea la 6 dimineata, numa' asa sa am continuitate la trezire matinala.
roxialexia te inteleg cu gelozia, si la noi sunt semne, dar ma straduiesc sa pastrez un echilibru atat al conflictelor fizice cat si a celor afective.
Lavi, omului ii era frica sa nu fie in urma ta la recensamant, nu-ti fa griji de cum arata gasca.
Am sarit pasajele despre vacante, tot pe motive de invidie si lipsa de cunostinte geograficesti.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
catutza spune:
Cu ocazia Inaltarii Domnului va doresc o zi minunata alaturi de familie si prieteni
Pumba, Alexandrina , bine a-ti revenit poate intrati mai des...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil