Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Salutare.
si pentru Leea si Madutza. Sa fiti fericite si implinite!

Buluci si Ripley, imi pare rau de puii vostri bolnavi. Sa urez multa sanatate.

Buluci, felicitari pentru scutec, de la un Bic plin de invidie pozitiva
Bai, americancelor, vazind ce am facut eu si ce ati scris voi in legatura cu olita, eu am ajuns la concluzia ca e o problema culturala. Cum de toate care stam in U.S., indiferent de tehnica adoptata, avem copii care sint inca in scutec, iar mamicile care sint prin alte parti sint gata sau aproape gata (Dordia de exemplu a inceput sa-l obisnuiasca pe Stefan cu olita tot pe la 7 luni cind am inceput si eu sa o familirizez). Cred ca asteptarile fiind altele aici, copilul simte si nu se conformeaza.
Noi sintem acum la stadiul in care daca e in fundul gol, se repede la olita, chiar si pentru pipi. Daca are cea mai mica urma de material pe ea, cum ar fi chiloti, face in ce are. Partea buna totusi este ca imediat ce face imi spune ca e uda si vrea sa fie schimbata si isi scoate ce are pe ea. Ca pina acum nici macar asta nu o deranja.
Nu va spun cum s-a kkt in fustita - da, in fustita din aia cu pantalonas pe dedesubt - dupa ce s-a trezit uscata din somnul de dupa-amiaza. In aceeasi zi, fusesem fara scutec in oras si am pus-o sa faca pipi la copac si facuse.

Camelia, e clar ca se descopera pe sine la virsta asta. Am avut si noi un episod similar, nu mai stiu daca l-am povestit, in care i-am spus ca ea e Scorpion si s-a intors spre mine cu o privire puglisitica si mi-a trintit-o: "Nu, eu sint Nana."

Ina, merci ca te-ai gindit la mine. Si hop-hop mai ai putin! Bravo!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Felicia depinde ce fel de cosuri sunt. De la cosmeticiana mea citire...daca sunt cosuri...adica nu vreo alergie sau vreo iritatie...cred ca merge cu rivanol Daca nu cu o mixtura mentolata sa le usuce. Daca e ceva dermatita...atunci nu mai stiu.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Catutza mii de scuze, imi tot aduc aminte sa-ti raspund la chestia cu cadoul dupa ce inchid calculatorul
Un cadou de succes poate fi papusa "capsunica" se gaseste la Carrefour, poate si la Cora. Fetele mele au primit de la Iepuras capsunica la Picnic: contine papusa capsunica, un copac de creanga caruia atarna un leagan, o pisicuta care se poate da in leagan; din copac se scoate si masuta de picnic... se joaca amandoua cu ea. Mai exista si capsunica cu surioara ei si paturi suprapuse... eu de obicei cand mergem la ziua unui copil ma duc in Carrefour si aleg ce mi se pare fain. Ca degeaba plec de acasa cu idei si nu gasesc la fata locului. Mai poti lua puzzle, cam de 60 de piese la varsta asta, cred. Mai exista un joc de maaaare suces la Silvia: tabla magnetica cu 2 fetite desenate si haine magnetice pt ele.

Madutza la multi ani si distractie placuta cu musafirii!

Doordia eu zic sa nu iei scoica, mai degraba scaun 0-18 kg cum e al Nataliei. Eu sunt f incantata de el. E misto ca se regleaza gradul de inclinare. Adica "scoica" are un oarecare unghi fix, dar poti sa o rotesti cu totul astfel incat copilul sa fie mai pe spate sau mai ridicat. Noi il tinem intr-o pozitie intermediara si Nati doarme foarte comod in el. Este marca Trottine, luat de la Auchan. La asta mi s-a parut cel mai bun materialul, mai bun decat la toate firmele cunoscute.

Mandy misti pensiunea si e fain ca au si ceva leganele & co pt copii in curte. Pacat ca nu pricep boaba de germana.
Vazut poze de la Vatra Dornei, sa mai zic o data cat de frumusel e Kriszti?! Are ochii verzi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia txs, incerc cu ce s epoate. Nu e dermatita, si se si vindeca daca le lasam eu in pace

madau am citit dincolo ca nu s-a produs nicio schimbare. Tin pumnii, sper sa nu fie nimic.

Am vazut si eu pozele din Barcelona (in sfarsit!), super frumoase, bagam si aceasta destinatie pe lista noastra de locuri avute in vedere.
De asemenea, mi-au placut si pozele de la Vatra Dornei, ma bucur ca mai sunt locuri superbe si in tara.

Roxi daaaa, au fost perioade, le-am dat ignore si au trecut. Deocamdata...

O seara buna tuturor!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

[red]Roxi[red] e OK cu serviciul. Ma bucur ca am facut miscarea.
Nati se plangoceste cand e obosita.

[red]Feli/red] si eu mai fac bubite mici/cosuri pe decolteu si imi trec daca expun zona la soare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Delia , multa sanatate Anei iar tie nervi de otel

Lavi , merci mult pentru idei, asa cred ca o sa facem si noi o sa mergem in supermarket si ne orientam acolo, dar nu prea stiam ce sa ii iau.

Roxana , la mine asa a fost Bia de cand sa nascut pana acum, bine acum ma mai inteleg cu ea dar cand era mica era rau de tot, cand faceam baie o puneam in scaunul de masina in baie jos ca sa ma vada, cand faceam mancare o luam dupa mine o tineam pe masa tot in scaum, noaptea dormea in pat dar ziua dormea pe burta mea altfel nu dormea iar eu in disperare ca sa ma odihnesc acceptam...i-ti urez succes sa treci peste usor sa nu faci ca mine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ne pricopsiram si noi cu o raceala, vreo 3 zile a tusit asa usurel, acu seara vad ca a facut febra, 38.7...am bagat-o direct pe antibiotic, desi sunt impotriva lui dar sambata plecam si n-o pot lasa cu mama daca are febra sau ceva, asa ca...de voie de nevoie, asta e. Sper sa-si revina rapid

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helou

bic, noi suntem in romania:)) si nici nu vrea sa auda de olita sau wc.

felicia, SKINOREN

leea si madutza, la multi ani, gemenelor!:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Diana , sa inteleg ca va luati masina? de care? sa o stapaniti sanatosi si sa va plimbe cat mai mult

Felicia , ce bine ca a inceput programul, inseamna ca o sa va luati si voi masina noua cat de curand
Pe decolteu poti incerca si crema de galbenele la mine face minuni la aproape orice.

Perla perlelor la Bia in seara asta : se uita la Mihai aproape, in ochii lui si ii spune : "tati, tu esti tati meu ????"

Madutza , LA MULTI ANI!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by catutza

Perla perlelor la Bia in seara asta : se uita la Mihai aproape, in ochii lui si ii spune : "tati, tu esti tati meu ????"

imi e rau...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput