Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 14
madau spune:
Azi e ziua Cuscrei mele, asa ca bag rapid o uratura...cuscra sa ne traiesti 1000 de ani, sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa si iubita, sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume!. Ceva tort nu papa si gura noastra?
Ripley sanatate multa Anei!
Leea cu intarziere ca nu stiui...La multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!
Roxi a mea nu se smiorcaie, a avut o perioada din asta, i-am dat "ignore" si i-a trecut rapid.
Io-s in cautare de pantofi/sandale pt nunta de sambata, am fost la Mall si n-am gasit nimic sa-mi placa. sunt foarte deprimata, ce imi placea aveau niste tocuri mama-mama, no way sa merg pe ele. Mai caut, sper sa gasesc ceva
Ma duc o fuguta pana la Real, sunt la mama si maimutza inca doarme asa ca trebuie sa profit de treaba asta.
Pup iu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Madutza, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, voioasa iubita si norocoasa! Multa fericire alaturi de cei dragi!
Mada, spor la shopping! Asteptam poze de la nunta si poze cu Miru .... pleaseeeeeeeee!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mandyksch spune:
Catutza, noi plecam pe 5 iulie, vom sta 7 nopti in Austria si alte 7 nopti in Ungaria. Sper sa fie frumos.
Ripley, aoleu ce mai patanie cu Ana, de doua ori intr-un interval asa de scurt de timp. Bine ca Iris a scapat mai ieftin. Apropo, pana la urma ce faceti cu concediul.Ati reusit sa vindeti biletele? Mergeti Hajdu?
Buluci, felicitari pt scapatul de pampers. Si noi suntem pe calea cea buna. Zice cand vrea pipi, kk si ma si intreaba ce are pe el. Chiar daca se nimereste sa aiba pe el pampers (ii mai pun la somnul de pranz si nopatea), si ii spun sa faca pipi in el, nu mai vrea. Spune ca vrea la wc pe reductor. Si la plimbare il scot fara pampers.
Madutza, iti dorim o viata frumoasa, multe multe clipe de fericire si
Roxi, eu zic ca mai poti lasa bb sa planga singurel in pat, nu cred ca o sa i se intample nimic rau, doar nu poti sta non-stop cu el.
Noki, deci pana la urma shopping la Viena? Si cam pe cand ati merge voi? Auzi, poate ne intalnim pe acolo, daca in Romania nu am reusit.
Madau, spor la shoppinguiala si distractie placuta la nunta.
mandyksch spune:
Am uitat, va pun niste poze de la VD. Nu am facut prea multe anul acesta:
http://s227.photobucket.com/albums/dd272/mandyksch/Vatra%20Dornei%202008/
S-apoi caut un link la pensiunea de la Podersdorf.
Am gasit, este un Gaestehaus de 4 margarete, mi-au scris pe mail ca sunt la 300 m de lac, sper sa fie asa. Din pacate nu merge linkul de pe siteul respectiv, caut altul:
http://members.aon.at/strudler/
Madutza10 spune:
Multumesc mult pentru urari!!!!
Va invit la o felie de tort facut de mine :)(cu fructe),sint in pregatiri pina ,,la gat'' ,astept musafiri in vreo ora ...
Baiatu' e la mama in seara asta ca sa ne putem chefui in voie ,in rest toate bune la noi ,multumesc lui Dumezeu .
Va pup pe toate si inca o data va multumesc de urari!!!
Sanatate la copilasii bolnaviori!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Cheia- 1 iunie
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
dordia2000 spune:
Madutza...la multi ani fericiti si plini de sanatete si noroc!
Ripley...offf...ce rau imi pare sa aud de asemenea intamplari. Sanatate muuulta de tot!
Roxi....nu stiu ce sa iti spun...ca l-ai vazut pe al meu ca e tare cumintel...deci...nu m-am confruntat cu probleme d'astea...dar zic si eu ca lasat sa planga progresiv...mai mult in fiecare zi...pana la urma...se va da pe brazda.
Fetelor...sfatuiti-ma si pe mine ce fel de scoica pt auto sa cumpar? Imi voi lua masina si vreau sa ii iau si lui bb scaunel..dar pana spre 9 luni nu scaun ci scoica...asa ca...dati-mi si mie un sfat plssss
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
camelia_daniela spune:
Cuscra draga, v-am admirat pozele! Foarte frumusei sunteti! Kriszti e un dulce ... parca s-a mai maturizat putin!
Felicitari pentru renuntarea la pampers!
Bafta la organizarea vacantei!
Bulucel, felicitari si voua pentru dezpapersare! Sanatate infinita lui Simon! Voi cum mai sunteti? Mai aveti probleme cu "electrica" ?
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
hei hei hei ce de petreceri!
Madutza La multi anisi de la Berceni! sa fii sanatoasa si vesnic tanara si frumoasa!
Noki da, e anticelulitic, am si miine programare, nu stiu dc o sa rezist, mi-e rusine sa anulez programarea asa de la inceput.
Madau de abia acu te-ai intors.mai bagi o postare intre un mall, real, mare,munte...sa dea Domnulsa te tina asa!
Camelia, tot te mai astept in Berceni.
Mitza unde umbli?nu cumva s-a rupt vreo unghie si nu poti scrie?
Noki ai coronita si premiul pregatit.felicitarile,masa si dansul?te bagi?
Roxi tocma ce-mi varsai si eu naduful ptr comportamentul plodului.
Dordia avusei una, nu stiu cum se numeste,dar vin repede parerile avizate.
Bulucel maxime felicitari.al meu nu vrea deloc la oala.sau reductor.
miri__b spune:
intreba Mandy/Madutza de site cu vreme,parca nu a scris nimeni
http://www.accuweather.com/world-city-list.asp?partner=accuweather&locCode=MEA
felicia74 spune:
buna seara!
Sunt happy, m-a sunat dealerul sa ne anunte ca azi, la 12,30 a inceput programul rabla. Slava Domnului, ca incepusem sa credem ca nu mai vrea sa ne dea masina
Pe de alta parte, am o mare belea, poate ma ajutati voi cu un sfat: pe decolteu m-am umplut de cosuri, care nu trec decat greu de tot, arat ca o adolescenta in plina criza hormonala Problema cea mare e ca duminica am o nunta, si nu ma pot duce asa. Cu ce sa dau ca sa se usuce cosurile mai repede? Ma gandesc sa pun si niste leucoplasturi peste ele, ca sa nu mai fiu tentata sa le rup
Ripley wow, horror, dar bine ca nu a luat si cea mica.
Madutza, la multi ani sa fii sanatoasa, sa ai parte de bucurii si de sanatate!!!
[b]Dordia/b] eu nu am avut scoica, am trecut direct la scaunel, la 5 luni. Dar mi-au placut cum sunt facute cele de la Graco si chicco.
Dau send ca a picat curentul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)