Colectia de toamna-iarna 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 10
Ina869 spune:
Pumbitzo pupam fetele frumoase!
apropo de zilele trecute cind le-ai gasit in living, stind cumintele; ma gandeam ca in curind te vor astepta cu micul dejun gata pregatit
cit despre inghinal, de abia astept sa vad ce se va intimpla.
vorba unei bune prietene " mai, pe tine te maninca undeva de nu ai stare cu curatenia si te apuci si de inghinareala braziliana tocmai acum..."
si zau ca nu ma maninca nicaieri, dar nu am stare, nu am somn, cind vine noaptea mai bine fug si ma ascund, este tareeee nasol, nu-mi gasesc nici o pozitie de dormit, merg la buda la fiecare juma' de ora si in minutele cit mai atipesc visez numai tampenii din cauza hormonilor...asa ca m-am decis sa stau treaza iar cind o fi sa nasc, sa trag o mare dusca de tarie, sa ma duc critza , iar cind ma voi trezi din betie sa fiu cu pufosel in brate, gata infasat.
chiar, ma gandeam io intr-o zi, de ce nu ne-or fi lasand domne' sa ne intarim cu ceva inainte, sa prindem curaj si sa nu ne mai chinuim atita? este vreo interdictie in sensul asta? ar iesi copilul gata ametit, fericit ar trage si el o portie buna de somn dupa atita efort
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
catutza spune:
buna!
Pumba , ajungi in Bucuresti cand vii in tara? (scuze nu stiu din ce oras esti ) dar mi-ar place sa ne vedem, poate asa se organizeaza iarasi o mare intanlire
Ina , bafta luni la braziliana , dar stiu ca ai curaj , ce face Rachel de ea nu ne-ai mai zis nimic, un de la noi
Pumba , bagajele nu le-am facut inca, doar liste si iar liste, ne contrazicem eu mai pun...Mihai mai taie de pe lista ca nu ne trebuie atat ca stam doar o saptamana....
Mada , a-ti plecat la mare? am vazut la tv aseara ceva imagini de la spectacol si mi-a placut
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...!!!
CE vreme de cacao e afara...si eu care voiam sa merg in parc in IOR sa ne intalnim cu Felicia...Dar poate se indreapta vremea...asa ca...daca va fi ok vremea cine doreste sa vina in IOR pe la 6.00 e binevenit.
Felicia Ne intalnim diseara???. De fapt...mai vb pe mess...ca depinde de vreme ca noi venim cu autopicioarele si daca sta sa ploua...cam nasol...dar vedem pe la 4 cum stam!
Madau.... si ma bucur ca esti ok, si sa sti ca mi-am luat ieri tava de tarta...si in una din zilele astea prestez la tarta ta. inca odata fetele si..in curand poate ne vedem si noi...ca asa dor imi e de voi...de tine,de Ank si de Addya...dar cu ea m-am mai vazut inainte sa nasc.
Gata ca ma duc sa vad daca am cele trebuincioase pt tarta!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
crissy77 spune:
Declaratie de... dragoste
Aseara ne pregateam sa mergem la nunta unui prieten. Profitam de ocazie ca Elise e plecata jos la bunici si incepem sa ne imbracam, dorinta noastra fiind sa plecam fara sa ne mai vada ea. Merg io la baie sa aranjez ultimele detalii, dar cand deschid usa... dau nas in nas cu fiica-mea. Se uita la mine si exclama, batand din palme:
- mama, moasa!
Dupa care ma mai masoare de vreo 2 ori din cap pana in picioare si scoate porumbelul:
- mama, da zos capotu'!
Cristina & Elise-Stefania
catutza spune:
CristinaN , super tare Elise a ta! sa inteleg ca nu ia placut rochia
Diana , te-ai intanlit cu Felicia? cum a fost, vrem poze
Miri , tu ce faci, pe unde umblii?
Helep , ce faci, macar ne mai citesti?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
soanso spune:
o seara racoroasa,
hihi eu asta imi doresc dupa caldura de azi....
Cristina, scumpica Elise ,cat despre"porumbel"ce sa zic tare faza.
Sorana azi a scos cel mai "mare prumbel",ne pregateam de mers in parc , iam dat rochita,eu mi-am luat o fusta,cand sa iesim din casa spune:sa-i dam si la tata fustita sa fie si el frumos!
manndy,scriai intr-i zi ca a gasit sotul tau o vila pe malul marii la noi...in ce statiune este?
daca stiti vreo vila misto foarte aproape de plaja sa-mi scrieti,pana la urma nu mai mergem in Italia ,asa ca vom merge la noi la mare pe cont propriu.
nu am mai intrat demult pe forum pt ca mi-am redactat singura lucrarea de dizertatie , mi-a luat ceva timp ,in 23 iunie am sustinerea si porma sunt free.
Ina,hai la mine sa-ti dau o dusca de palinca de prune ,vad ca te pregatesti de zor de marea intalnire cu pufosel al tau ,imi plac mult numele alese,Doamne ajuta sa scapi cu bine.
cum mai e relatia cu sotul prietenei tale va-ti impacat sau e tot la fel de scortos???
am avut proasta inspitatie sa-i cumpar carioci fetei....e toata scrisa pe maini ,picioare,frunte,pe covor,haine.nu va recomand sa le cumparati carioci!
pupici
SOSO (20 dec 2005)
pumba spune:
soanso- pai ai scapat bine, daca nu a scris pe canapele,pe pereti
bafta multa cu lucrarea.
ina- m-am trezit de cateva ori in week-end cu micul dejun facut,au vrut sa-mi faca surpriza si ajutate de daddy mi-au facut clatite,omleta ,cafea
crize de personalitate -avem si noi, se schimba de cel putin 4-5 ori pe zi,pana de curand mergea in oras cu cizmulitele de iarna pt ca asa vroia ea.si eu am lasat-o.
catutza- esti o dulce,nu stiu nimic precis pt moment si de felu meu sunt superstisitoasa ,si nu-mi fac planuri inainte.dar mi-ar face placere sa ne intalnim.
tania- aseara ma uitam la meci si ma gandeam ca CHE e fericit pana peste .
HAI ROMANIA!!!!!!!!!!!!!
lavi02 spune:
negaracristina Elise, mortala!
Asa imi povestea mie cineva ca s-a intors de la coafor, se facuse permanent si ii zice fi-su de 2 ani si ceva: mami, da jos caciula aia urata!
Ina ma bucur ca esti bine, sanatoasa si voiasa si harnica! Ca nu dormi e OK, inseamna ca esti in forma ta cea de toate zilele!
catutza spor la bagaje! Nu-l asculta pe barbat-tu' si doseste acolo hainute la greu pt Bia ca astia mici se murdaresc de 3 ori pe zi si o data seara.
miri__b spune:
Catutza aci in umbra, numa citesc.acu ies in fata ca imi observasi lipsa.
Fi-miu e de groaza, acu are criza de 2ani, numa marmaie cand vrea ceva, e tare ca vrea sa se tavaleasca se aseaza in fund repede, se sprijina in coate si se lasa usor usor pe spate.incercam sa-l lasam sa manance singur, eram plini de dimi de fidea cu lapte, pana la urma am cedat de nervi si i-am luat lingura si i-am dat eu.
in wk se trez la 7, ceea ce e cu juma de ora mai tarziu decat cum ma trezesc in timpul saptamanii.
tocma i-am ars niste pui la ceaun lu Sorin, care si el e botos ptr ca se tipa in casa.
eu incerc sa urmez exemplul Corapinei, fusei o zi la fitness, bicicleta si banda de alergat, miine am primul masaj anticelulitic.
va urez tuturor o saptamana fara peripetii!