Colectia de toamna-iarna 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salutare natiune!
Nu m-am mai intalnit cu Dordia din cauza de vreme schimbatoare. In schimb azi am reusit sa-i gasesc Ilinca trotineta cu 3 roti (asa cum voiam eu, ca e mai stabila decat cea cu 2) si azi dupa amiaza i-am facut inaugurarea. Ili a fost tare incantata (deja stia sa mearga ca exersase anterior pe trotineta altui copil):
http://www.dropshots.com/teodora15#date/2008-06-08/18:05:56

Dupa cum se vede si in filmulet acest "copil-minune" vorbeste continuu, comenteaza tot ce vede, ea nu sta sa analizeze nimic, doar intreaba, iar cand termina intrebarile le ia de la capat deoarece de fapt nici nu o intereseaza raspunsurile, ci doar conversatia
Drept pentru care eu declar ca weekendurile devin, in ultimul timp, mai grele ca saptamana de lucru, abia astept sa ajung la birou sa ma relaxez

Pun acum si invitatie la poze in contul comun.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi

quote:
catutza spor la bagaje! Nu-l asculta pe barbat-tu' si doseste acolo hainute la greu pt Bia ca astia mici se murdaresc de 3 ori pe zi si o data seara.

super tare! oricum nu ma iau dupa el, ca vremea vad ca e cam ciudata asa ca trebuie sa am pt fata haine multe si subtiri dar si groase

Miri , deci tu vrei sa apari slaba si zvelta la intanlirea din vara asta i-mi place de tine!

Pumba , ce frumos ca te asteapta fetele si sotul cu micul dejun pregatit

Feli , astept pozele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Lavi , de unde ai luat tu bucataria la fete? stii cumva daca mai are acolo? se apropie ziua nasei mici si nu stiu ce sa ii iau, ma gandeam la bucatarie...ea afce 4 ani ce as putea sa ii iau la varsta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Noi nu am mai fost pana la urma la mare, din motive de persoane bistritene venite sa ne strice noua week-endul.

Asa ca ne-am multumit cu Herastraul nostru cel de toate zilele si cu noul parc Bordei, care de tare frumos, curat si lucitor.Ca orice parc nou, normal.

Catutza, io i-am luat bufnitei bucataria din kaufland. Uite, cand trec pe acolo ma uit sa vad daca mai aud, ca io i-am luat-o demult de tot.

CristinaNegara- ce tare a fost Elise!!!!

Feli- perfect de acord cu week-endul care tine de luni pana vineri, la "bibiciu". Super dagalasa Ili. Ai tuns-o sau e parul prins la spate, ca nu e suficient de clar filmuletul.

Soanso- caldura incat sa-ti doresti racoarea? Vreau si io...trimite si la Bucuresti.

Gata cu povestile. Back to toceala.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Pumba, multumim de intrebare! S-au hotarat deja pentru 2 locatii si luna asta tre' sa ia decizia finala... nunta va fi la anu' pe vremea asta!

Feli, super tare Ilincutza!
Referitor la w-e-uri aceeasi concluzie am tras-o si eu ...

Cata, spor la pregatit bagaje!

Miri, bafta la "tratamentul" de infrumusetare! Asteptam poze de "inainte" si "dupa"!

Ina, tinem pumnii la epilare!

Cristina, super tare Elise!
Hai ma ca sunt asa de dulci la varsta asta cand scot cateo perla! Chiar ca ar trebui sa le notam!
Si Sorana a fost dementiala... avea dreptate fata!

Ripley, ce fac floricelele??? Am citit pe mess ca erau bolnavioare!!!
Sper ca sunteti bine!!!

Apropo' de perle - Daria sambata:
D - "mami, stii cand e ziua ta?"
eu - "nu!"
D - foarte hotarata "Azi! da' ce-ti aduce mos Craciun cadou!"
eu - "nu stiu ... poate ca ... pe tine"
D - dupa ce se gandeste putin "mami, eu nu sunt cadou, eu sunt Daria!"

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Sal'tare, doua cuvinte va scriu. Mai multe dupa-masa de acasa.
Am facut rezervarea la lacul Neusiedler am See, in Podersdorf. Ne costa 350 Euro BB-pt 3 persoane-7 nopti. Nu stiu cat m-a costa restul, ca n-am mai fost in Austria din 2004. Si mai stam cam 1 saptamana in Ungaria.
Soanso, sotul s-a uitat la Pensiunea Venus Stil in Venus, dar mai sunt si altele. Ma uit acasa ca le-am scris pe o hartie si eventual iti spun dupa-masa.
Va pup, revin mai spre seara.

Mergi la inceput

Hello! unde umblati toate?

Noki , chiar te rog sa te uiti daca ai drum prin kaufland , merci mult

Mandy , ce bine ca ai convins sotul si ca plecati afara!

Felicia , ce dulce e Ili! i-mi place de ea in poza aia cand sa trezit cu semne pe nasuc

eu sunt nervoasa ca pe caldurile astea nu am chef sa fac nimic de mancare si nici sa mananc, dar Bia cere normal ca ii e foame, nu se omoara cu mancarea nici ea dar totusi mananca, off ce greata-mi e sa gatesc azi na ca m-am racorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

cucu!

Azi am facut si eu lasagna, ca tot mi-ati facut pofta. Vroiam a icerc si tarta lui mada, dar mi-e mila de cantar. asa ca voi face o crema buna, buna: iaurt +branza de vaci+banana+capsuni bagate la blender. am incercat si aseara, iese super. Ba, am bagat si un zahar vabilat, dar azi zic pas

feli,nici nu ma gandeam ca se poate merge pe o chestie din aia la varsta asta! Super, Ili! Bag un ochi si in contul comun sa vad de-ai pus poze.

Catutza, eu am luat cadou o bucatarie din Carrefour, chiar ok ca pret.

Ina, cum iesi braziliana?

Noi am fost in week-end pana la Tg Neamt, prima excursie cu doi bb dupa noi. Cam obositor atata mers cu masina, dar a fost racoare, in timp ce in iasi s-a murit de cald.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ehehe...sa vedeti combinatia inghetata (Amicii - de vanilie cu nuci caramelizate)+capsuni+banana la blender cum iese....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza am luat-o din Carrefour, inainte de Mos Nicolae; nu stiu acum daca mai sunt.
Mai interesata de ea e Nati decat Silvia. Oricum si Silvia se mai joaca cu vaselke de bucatarie, de exemplu de-a restaurantul: vine si ne intreaba ce vrem sa comandam, samd.

M-a pus la curent ca atunci cand o sa-i cada dintisorii de lapte ca trebui sa-i puna pe perna, sa-i gaseasca Zana Maseluta si sa lase in locul lor un banut.

Am intrebat-o de unde are Zana maseluta atatia bani si mi-a zis ca are un teanc mare-mare de bani. Cand i se termina mai scoate de la bancomat

Mandy super ca ai facut rezervarea si nu e scump deloc!

noki tu cum stai cu Austria? Ai rezervat ceva cazare? Unde? Care ar fi planul de bataie?

Feli tare draguta domnisorica Ilincuta! Si cataratoare in copaci, ca Silvia, imi placeee!
Noki, din poze eu as zice ca are codita la spate, de fapt sunt 99% sigura.

Mergi la inceput