Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio73 spune:

Buna, Ana la ce curs a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_ce

Rezista Oana si inca bine.
Eu am dus-o pe Ana de la 1 an si 6 luni.Ce nu mi-a placut a fost ca in grupul nostru erau copii mai micuti decat ea si se cam plictisea.Adica nu prea participa la activitati...care insemnau ...ia jucaria ,da-mi jucaria ceva cantecele.....etc lucruri pe care ea le stia deja..Am si filmat-o o data ,dar nu stiu sa pun filmuletzul aici...daca ma invata cineva cum sa fac...cu placere.Macar sa va faceti o idee.
Am renuntat in primul rand ca era prea departe de noi...in piata Dorobanti si nu in ultimul rand din cauza banilor

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Eu cand am fost la prezentare (in Sincai) au spus ca primesc de la 2,5...Cred ca e bine ca au profesori specializati si pt. cei micuti de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Dudu are 2.5 ani si merge de jumatate de an la gradinita.

Ma puteti ajuta cu cateva detalii despre programele FTK Tots si Music? Primul s-ar putea sa fie pt el o copie a ceea ce face la gradi (sau nu?) in schimb cel de-al doilea s-ar putea sa il atraga mai mult.

Stiti cumva, daca le solicit prin email, imi trimit cineva din echipa FTK aceste detalii?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Buna, sigur se raspunde pe email (toate locatiile le gasesti pe site-ul lor www.ftk.ro). Insa cel mai bine ar fi ca dupa ce te documentezi sa va programati la cite o lectie demonstrativa din fiecare, noi asa am facut la summer camp cind am inceput asta vara. Asa vezi mai bine despre ce este vorba, daca ii place copilului sau nu.
La inceput eu am vazut numai ca fetitei mele i-a placut foarte mult, dupa aceea am observat ca a inceput sa isi structureze mult mai bine "prezentarile" pe care le face cind isi expune o idee iar recent am fost foarte multumita de modul in care s-a comportat intr-un grup cu care am iesit in we. Ea merge la CORE, sunt notiuni de cultura generala care se regasesc si in ce face la gradinita (de exemplu la Astronomie)insa am observat ca a facut corelatii si nu a fost plictisita pentru ca erau abordari diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex72sr spune:

noi suntem deja de cateva luni in Timisoarala acest program, mihai este f incantat, a invatat o gramada de lucruri, e mai sigur pe el, mai stapan, mai convingator.
de fapt se vede ca e un program facut de american care-si pregatesc copii pentru viata.
e altceva decat ce fac la gradinita, scoala, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex72sr

salutari tuturor parintilor!

de cateva luni il duc pe baiatul meu la programul educational Fastrackids-e o franciza de la americani de dezvoltare a inteligentei emotionale. Mihai este f incantat, ii place la nebunie, in fiecare zi intreaba cand mergem la fastrackids??????

am vrut sa va intreb daca aveti careva copii acolo, daca va place, ce parere aveti?
noi suntem tare incantati....fac o gramada de experimente, este mult mai sigur pe el in ultima vreme.
ma intreb daca si alti copii sunt la fel?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=14" target="_blank">Clipe de viatza - gemei pupaciosi

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana mica

Ma puteti ajuta cu cateva detalii despre programele FTK Tots si Music? Primul s-ar putea sa fie pt el o copie a ceea ce face la gradi (sau nu?) in schimb cel de-al doilea s-ar putea sa il atraga mai mult.

Stiti cumva, daca le solicit prin email, imi trimit cineva din echipa FTK aceste detalii?

Buna, cum e, ti-au raspuns? Am vazut acum ca de pe site-ul pe care l-am mentionat se pot trimite si direct la un anumit centru mesaje, a mers?

Mergi la inceput

pentru Alex: Mara a fost la inceput foarte incintata si vroia sa mearga tot timpul la FasTracKids. Asta m-a ajutat foarte mult asta vara cind mergeam la summer camp de la 9 la 12 si nu mai aveam probleme cu imbracatul dimineata, ca de motivatia e importanta in viata. Intre timp lunile au trecut, nu mai este atit de entuziasmata dar tot merge cu placere. Realizarea cea mai importanta pentru mine la momentul asta este faptul ca este foarte cursiva si structurata in exprimare, ceea ce arata ca si gindirea este la fel. Ma bucur si ca face conexiuni logice intre situatii, informatii samd care ii premit sa se descurce foarte bine atunci cind nu te astepti iar pentru mine ca mama asta este foarte important (sa asigur copilul de iubirea mea insa sa fie pe picioarele lui). Acum sunt la teatru si e foarte interesant si pentru mine sa discut cu ea si altceva decit despre serialul H2O si bineinteles temele clasice ...cu ce se imbraca, unde ne ducem dupa ce murim si cum apar copiii reloded.
Ne-am uitat impreuna si la filmari si s-a putut evalua in comparatie cu restul clasei (era singura care zici ca acu isi lua zborul de pe scaun)
La prezentari acum e mult mai bine. Nu ca asi urmari sa am un copil perfect dar e bine sa fie ajutata la anumite chestiuni care mie mi se par importante in viata. Daca mai ai intrebari ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trainer spune:

Buna seara, eu sunt Silvia, sunt trainerul regional al FTK Romania si lucrez la sediul din Lanariei. Nu stiu daca ati reusit sa luati legatura cu cineva de la noi de la centru. Va pot da insa un numar de telefon si va puteti inscrie direct la acest numar. 0731037992-Anca Intr-adevar pe site se fac direct inscrieri. Tots nu este deloc o copie a ceea ce fac la gradinita, iar Music inca nu se face in Romania.
Va asteptam!

Citat:
citat din mesajul lui vio73

Citat:

Buna, cum e, ti-au raspuns? Am vazut acum ca de pe site-ul pe care l-am mentionat se pot trimite si direct la un anumit centru mesaje, a mers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trainer

Buna seara, eu sunt Silvia, sunt trainerul regional al FTK Romania si lucrez la sediul din Lanariei. Nu stiu daca ati reusit sa luati legatura cu cineva de la noi de la centru. Va pot da insa un numar de telefon si va puteti inscrie direct la acest numar. 0731037992-Anca Intr-adevar pe site se fac direct inscrieri. Tots nu este deloc o copie a ceea ce fac la gradinita, iar Music inca nu se face in Romania.
Va asteptam!

Citat:
citat din mesajul lui vio73
Draga trainer, am si eu cateva intrebari :
1.cine sunt trainerii ? nu apar pe site cu fetele lor si CV-urile. La unele gradinite particulare exista asa ceva pe site
2. de fapt, care este diferenta intre gradi si FTK. In concret ma intereseaza ?, ca exista o astfel de diferenta, am inteles deja?
3. de ce nu afisati pe site si imagini sau filmulete cu lectii din Ro ?
4. de cand FTK english in Romania ? ati trecut pe site doar in scop comercial sau puteti preciza o perioada anume ?

Citat:

Mergi la inceput