Fastrackids - e cineva care imi poate da un sfat?
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Andreea programul FTK e pt. copii de la 3-6 ani.
FTtots e pt. cei de 2-3 ani.
am adresa, mail-ul si nr. de tel. al d-nului care se ocupa de asta pe timisoara. daca vrei, activeaza-ti PM si ti le dau.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bibi75 spune:
Ziua buna tuturor.
Am fost nevoita sa sap un pic pana am redescoperit topicul acesta dar am facut-o pentru ca voiam sa va mai aduc ceva vesti proaspete. Stiam despre disputa pe tema sesiunilor de videotaping si am fost placut surprinsa sa constat ca s-a rezolvat. Saptamana trecuta Dra de la receptie mi-a spus ca pot sa descarc pe memorystik ultimele filmulete din lectie. Surpriza mare a fost sa constat ca erau doar cele cu Clara si mai mult de atat erau si intr-un format pe care laptopul meu l-a citit din prima. Nu ma pricep prea bine dar tin minte ca anul trecut am avut mari probleme cu vizualizarea filmelor din cauza formatului. Deci se poate daca se depune un pic de efort. Laudabila e pana la urma receptivitatea la critici.
Scriu toate aceste aprecieri laudative pentru ca personal cred ca pe langa un soi de presiune fireasca pe care trebuie s-o manifestam in calitatea noastra de clienti e bine sa si semnalizam lucrurile bune care se intampla. Ambele in definitiv vor conduce la o imbunatatire a conditiilor de care noi vom beneficia.
Promit sa revin pentru ca pe mine chiar ma pasioneza subiectul asta.
bibi75 spune:
Asa in prag de sarbatori va trimit un link dragut pe care l-am primit si eu ca felicitare de la cei de la FTK.
Si ca sa intelegi despre cine-i vorba, cei 5 spiridusi sunt in ordine:
Anca (scumpica cu ochii mari de la customer care),Alexei (directorul de marketing), Mihai (directorul general), Dana (parca tot customer care) si inca unul despre care nu stiu cine este.
http://www.youtube.com/watch?v=D-W4rFsN3FY
Sarbatori fericite tuturor!
Sa ne creasca puiutii mari si sa ne bucuram din plin de ei.
IonescuOana spune:
Buna,
Ma "bag" si eu cu o intrebare: copiii peste 6 ani nu mai sunt primiti?
Pentru ca noi vrem sa incepem de acuma dar...implinim in curand 6 ani.
Pupici tuturor,
Oana
sanziana72 spune:
Eu stiam ca e valabil pentru copii pana la 8 ani.
Iar pe site-ul lor scrie:
copii cu vârste între 6 luni #351;i 6 ani*.
*vârsta la momentul adopt#259;rii în program
Deci pot avea 6 ani la intrarea in program, si cum programul dureaza 2 ani, vor avea 8 la terminarea programului.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
IonescuOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanziana72 Eu stiam ca e valabil pentru copii pana la 8 ani. Iar pe site-ul lor scrie: copii cu vârste între 6 luni #351;i 6 ani*. *vârsta la momentul adopt#259;rii în program Deci pot avea 6 ani la intrarea in program, si cum programul dureaza 2 ani, vor avea 8 la terminarea programului. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) |
Aha. Mersi mult
ginas spune:
Buna! Fetita mea are 1 an si 5 luni.A mai dus cineva copilul asa devreme? Sunt curioasa ce ar putea face acolo
IonescuOana spune:
E prea devreme totusi. Ei primesc copii de la 2.5 ani, dar si la varsta asta ma indoiesc ca pot rezista o ora
ginas spune:
Ma gandeam sa ma duc la orele demonstrative..sa mai schimbam rutina si sa vad despre ce este vorba..nu mai mult
mihaela_ce spune:
Rezista Oana si inca bine.
Eu am dus-o pe Ana de la 1 an si 6 luni.Ce nu mi-a placut a fost ca in grupul nostru erau copii mai micuti decat ea si se cam plictisea.Adica nu prea participa la activitati...care insemnau ...ia jucaria ,da-mi jucaria ceva cantecele.....etc lucruri pe care ea le stia deja..Am si filmat-o o data ,dar nu stiu sa pun filmuletzul aici...daca ma invata cineva cum sa fac...cu placere.Macar sa va faceti o idee.
Am renuntat in primul rand ca era prea departe de noi...in piata Dorobanti si nu in ultimul rand din cauza banilor