PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele!
la multi anisori Marc Adrian!
chiar asa fetelor ne pregatim de aniversari! super! nu prea imi vine sa cred ce a trecut timpul!
si noi suntem tot la operatiunea olita, dar fara prea mult succes. o mai las prin casa fara pampers dar imi zice k face dupa ce a dat drumul ieri ai azi am schimbat-o de 2 ori k se udase pana in papuci... si mie mi se pare f greu. era mia comod cand puneam pampers si gata! nici nush ce sa fac, sa mai aman sau nu? noi plecam la mijlocul lunii viitoare la mare si speram k scapam de pampers dar...
felicitari celor care au reusit sa scape de pampersi!

va pupicim!
nopate buna!

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Eu sunt dupa o noapte chiauna,David a facut febra 40 pe la 3.30 ,i-am pus un supozitor si dimineata avea 37,1. Si Patricia abia a dormit din cauza nasului infundat,si tuseste...
Sunt totusi bucuroasa fiindca ieri la spital dupa ce l-am batut pe doctor la cap ca nu-i normal ca David sa faca tratament cu antibiotic in fiecare luna fiindca tuseste pana se inneaca;i-a facut un control mai amanuntit si am ajuns la concluzia ca ar trebui scoase amigdalele,luni primim trimitere la un spital mai mare,sa vedem ce ne spune acolo si eu sper ca odata cu scoaterea amigdalelor sa nu mai tuseasca asa usor si urat. Doamne ajuta!

Astazi vreau sa merg si eu la spital,la oftalmologie,in ultimul timp imi fuge ochiul drept ,noaptea nu mai pot conduce fiindca nu vad nimik,farurile masinilor ce vin din sens opus ma orbesc efectiv iar in ochiul drept simt lumina ca niste cutite. Cred ca trebuie sa imi schimb si ochelarii ca nu mai prea vad bine cu astia,sunt curioasa ce dioptrii mai am In fine,imi tineti pumnii,da?

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Mamamluidavid:pupici multi si sanatate multa!Tinem pumnii stransi sa fie totul bine pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute,

am intrat sa va spun ca bebe Luca a mai crescut un pic si este bine, azi am exact 35 de saptamani si el are 2600-2700 de gr. Sta baiatul cum are el chef, capul sus in dreapta, pozitie diagonala. Colul meu este lunggg si inchis, dar cum sa se deschida daca bebe nu apasa nicicum pe el? A incercat dr sa-i faca o pozica lui bb dar n-a vrut sa-si arate fata, sta mereu tare ascuns. Si se misca mereu, nu sta deloc locului. Eu abia stau pe scaun, din cauza pozitie lui am burta tareee intinsa si ma doare ca naiba, am impresia ca se rupa. Mai este un pic si trece.

Robert a facut progrese, nu a mai plans fara mine. Incepuse la un moment dat cu mami, mami dar a reusit "Lia" adica mama mea sa-l impace. Nu-i spune mamaie asa ca l-am invatat sa-i spuna pe nume Se inteleg bine, se iubesc, construiesc si sper sa se invete bine cu ea.

Acum la pranz abia mi-a adprmit dar acum face nani si avem si noi un pic de liniste

Stefania sanatate multa lui David si sa se faca bine curand. Iar tie ochisorii buni si sanatosi, mergi la medic ca nu-i de glumit cu vederea.

Si eu is chiauna ca nu am dormit azi noapte mai deloc. Nu din cauza lui Robert, doar asa. Mi-o aduc aminte pe Gabriela si noptile ei nedormite din sarcina.

Va pupicim si-un weekend cat mai placut!

Monica 34+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Stefania,tin si eu pumni sa va fie bine !Sanatate multa,sper sa va odihniti mai bine noaptea asta
Map,ai dreptate,mai e un pic si trece.Bine ca bebe e in grafic ,iar Robert se intelege cu mamaieIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare la piersicute si mamici. Eu din pacate nu am mai reusit sa scriu pe forum, pur si simplu nu-mi ajunge timpul, cu job-ul si programul Mariucai. Dar imi face mare placere cand reusesc sa intru si sa mai citesc ce se mai intampla prin livada. Ma face sa ma simt aproape de voi, chiar daca din umbra

Fetelor am o dilema, va rog sa ma ajutati
Asteptam si bebe2, care o sa fie baietel. Acum am 18 sapt. Am facut dublul test, iar una dintre valori a fost mai ridicata, adica riscul biochimic de trisomie 21 a fost 1:282, sub valoarea limita de 1:250, dar totusi nu foarte departe. Riscul combinat cu translucenta nucala a iesit ok, adica 1:1534. La recomandarea dr, am facut si triplul test ok adica 1:1815. Intrebarea este daca sa fac sau nu amniocenteza. Dr nu mi-a spus nici sa-l fac nici sa nu-l fac, m-a informat ca valoarea respectiva reprezinta un risc mai mare, iar prin amniocenteza as obtine de la un rezultat de 95% sigur unul de 98% sigur. Dar amniocenteza are un risc de avort de 1%, si mi se face rau sa ma gandesc la varianta asta.
Va rog dati-mi un sfat daca ati trecut prin asa ceva, la vreuna din sarcini, sau daca ati decis sa faceti amniocenteza, de ce, ce valori ati avut. Nu as vrea sa-mi asum nici un risc de a-l pierde pe bebe. Please help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Mikiion, La multi ani lui Marc Adrian! cu intarziere, dar nu prea am mai reusit sa intru zilele astea, imi cer mii de scuze. Sa fie sanatos, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Am mai reusit si eu sa intru la ore din astea tarzii in noapte, ce sa fac? Dar daca am timp maine, o sa incerc sa intru, desi... Maine o sa ma rasfat si eu cateva ore la cosmetica, coafura si manechiura si pedichiura.

Noi suntem bine, Razvan e putin racit, de la vremea asta, dar o sa-i treaca.

Si noi ne pregatim deja de aniversare, desi mai e pana pe 27 iunie. Am inchiriat un loc de joaca pentru copii pe 28 iunie si acolo ii vom serba ziua de nastere lui Razvanel. Sper sa iasa frumos!

Din pacate nu am gasit nici o poza frumoasa mai recenta pentru blog, sa o trimit, dar oricum o sa-i facem una, pentru ca trebuie sa trimitem si la cei care ii organizeaza ziua de nastere pentru un poster. Asa ca in week-endul asta sper sa facem si noi poze si sa le trimitem, chiar daca e cam tarziu pentru "1 Iunie".

Fetelor, acum va pup pe toate, ca pic de somn si maine, o sa incerc sa revin cu un raspuns pentru fiecare dintre voi.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare mamici,

Multe dintre voi m-au uitat ..putine si-au mai amintit de mine..
Vin si eu cu vesti ..sunt ...astept o bebelina..in septembrie.

Am observat ca s-au adunat ceva gravidutze de bb2 pe aici...
asa ca m-am gindit sa va dau si voua vestea.
Sper sa intru mai des pe viitor ..desi si cu job ..si cu Stefan...si cu amenajari prin casa e destul de greu ...

Va pup pe toate si sper sa ne "auzim" la o in week-end.

LIDIA (24w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
/www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan,, woow, felicitari, e nemaipomenit!!!! s-a dus cura de slabire
ancutex, uite valorile mele:
risc de varsta-1/1017
risc tub neural defect (cred ca e cel pt sindromul D) 1/1185 (risc calculat- fata de risc standard 1/1000
risc triplu test- 1/769 fata de 1/385
risc trisonimie 18-1/10.000 fata de 1/1500
dupa cum vezi, am avut valoare mai mica decat tine la triplu test;nu stiu ce sfat sa-ti dau in privinta amniocentezei, din cate am citit , daca e facuta de un dr care se pricepe, e ok; dar cred ca e bine sa mai ceri sfatul unui dr sau sa refaci triplul test la alt laborator(si o ecografie, normal);sper sa fie bine,
gina, , astept poza si de la celelalte piersicutze pt albumul de 1 iunie, haideti!!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

ancutex, felicitari!!!!
eu am avut asemenea pb la prima sarcina. si eram si eu tare in dubii. atunci eu ce am facut? am mers pe mina celui mai bun ecografist din timisoara(dr.budau, pt fetele care cunosc). a stat omul o ora jumatate si a masurat la bb si nu a vazut nimik dubios. el mi-a spus ca imi face amnio daca vreau, nu mi-a spus nici un moment ca trebuie sau nu, dar evident nici nu imi garanteaza nimik dupa eco. atunci eu am mers pe mina lui, mi-a facut eco la cite doua saptamini in perioada critica si nu s-a schimbat nimik. fata e super sanatoasa. la a doua sarcina, desi virsta ar fi impus amnio, eu am mers direct tot pe mina lui, nu mi-am facut nici un soi de alte analize (dublu, triplu sau alte teste de genul asta)care pina la urma sunt teste statistice. si bb2 e super sanatos, ceea ce iti doresc si tie!

Mergi la inceput