PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 3

anasia spune:
La multi ani, Marc Adrian!!!!
2 ani au trecut, deja????
map, multumesc, chiar ma intrebam daca s-a intamplat ceva ca n-o mai vazusem pe nicolica, ma bucur pt ei;
katik, multa sanatate!
nici noi nu suntem deloc cu olita; ma bucurasem ca o perioada statea macar pe ea, acum nici nu vrea s-o mai vada, il ia pe "nu" in brate si gata;mai avem timp, poate cand vom merge la tara;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Muuh spune:
Marc Adrian sa ne traiesti dragutule si sa fi fericit alaturi de mamica ta.
map da e semn bun. Incurajeaza-l cand vine sa iti zica. Bucura-te vizibil.
Dragele mele eu de maine lipsesc o saptamana. Plecam in Turcia, la mare cu mic cu mare si cu cel mai mic.
Miruna 25+ si Alexei (13.07.2006)

dandana spune:
buna mamici de piersicute,
m-as mira sa ma tineti minte dar sa stiti ca eu am mai citit despre voi. am intrat acum pt ca stiu ca incepem sa sarbatorim 2 ani, sunt tare mandra ca am nimerit, pupici Marc Adrian!
noi suntem bine, nu ne-am imbolnavit niciodata pana acum, imi este rusine de mamicile care au tras cu bebeii lor. operatiunea olita a fost un fiasco la noi dar macar am reusit sa o conving sa stea mai mult de 3 secunde, a stat chiar si 2h, cu intreruperile corespunzatoare, si nu a facut decat dupa ce i-am pus pampersii. am incercat chiar si fara pampersi, doar cu chilotei si este tare suparata cand se uda "mamiiii, bubaaaaa". cica nu e bine sa fi deranjat ca miroase si e urat, trebuie sa fi natural, adica normal e sa faca la wc/olita pt ca "asa face toata lumea" si "lasa ca maine faci si tu la olita/wc". si cica e corect la wc direct! acu' una e teoria, alta practica
noi am intrat in isteria gradinitei, am crezut ca voi gasi repede gradi dar nu a fost asa. pana la urma, dupa vizite mai mult sau mai putin interesante (10 gradi) am reusit la prima de pe lista. evident ca acum am inceput sa am indoieli, bebelina mea e moarta dupa topogan si casute si la waldorf nema'. va tin la curent, dupa 15 incepem perioada de acomodare/integrare.
pup livada!
dandana mamica de bebelusa iubita 17.07.2006

mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Katika,Dandana bine ati revenit!
Si Patricia a avut o perioada in care ura olita.Numai cand o vedea incepea sa strige "nu vreau" Am "vindecat-o" stand impreuna cu ea la toaleta,eu pe WC,ea pe olita. Daca olita nu e la toaleta si-o aduce singura iar cand e David acasa inchide usa toaletei sa nu o vada
Acum nu mai stau cu ea insa vine ea dupa mine,cum ma aude ca intru la toaleta,hop si ea,si chiar face pisu de cele mai multe ori.
Ieri a fost din nou o zi de succes,1 singur pisu pe parchet,restul la olita livada!

crissa71 spune:
Fetelor va pup..v-am citit dar n-am prea avut timp de nimic...eu nu m-am simtit f. bine..iar lui Cipic i-am facut vaccinul de varicela...
Pana acum e bine...
Va sarut pe toate...sarcina usoara , sanatate bebeilor...casa de piatra(Mada)...
Miruna concediu placut....
Gabriela..bine ai venit...
Katik..la fel...
Dandana
Fug...ne auzim mai tarziu...
Va sarut!

map spune:
Hop si noi un pic! Si ce frumos ca deja incep sa implineasca piersicutii 2 anisori!
Mars Adrian multa sanatate, sa cresti mare si sa le aduci bucurii parintilor tai. Sa ai parte de-o viata minunata!
Gabriela bine ati revenit si spor! Sunt sigura ca le dai de cap pana la coada. Eu las hormonii dar ciudat ca nu ma lasa ei pe mine. Zilnic am niste reprize de cateva minute in care ma simt cat se poate de ciudat, pa Robert nu am avut asa. Stiu ca nu am motive sa fie asa dar se intampla. Stau si chibzuiesc un pic apoi incerc sa ma gandesc la altceva si-mi trece repede
KAtik, dandana bine ati revenit si pupicei piersicutilor vostri!
Miruna vreme buna si distractie buna la mare. Am si eu un chef de duca nebun dar cand simt burta-mi trece Astept luna septembrie sa plecem in tara cu catel si purcel
Stefania la noi Robert daca vede ca eu stau pe WC vrea si el tot acolo, nu merge cu olita Dar acum are capac comod asa ca-i OK
Maine merg la medic sa-l vedem pe bebe asa ca venim cu vesti.
Monica 34+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mirela79 spune:
La multi ani, Marc Adrian!
Fetelor, noi am facut progrese uimitoare cu olita. Ieri am fost la Carrefour si nu i-am pus pampers. De obicei daca plecam mai departe de casa si stam mai mult ii pun pampers. Am tot facut noi cumparaturi si la un moment dat a cerut sa faca pipi. I-am explicat calm ca o duce mami la toaleta si sa nu faca pe ea. M-a ascultat si a asteptat pana am ajuns cu ea la toaleta de acolo. Nu mi-a venit sa cred! Azi-noapte m-a trezit pe la 4 dimineata sa faca pipi si pana s-a trezit nu a mai facut pe ea. Chiar ma uitam la saracul pampers ca e atat de sifonat de cat l-am pus si l-am dat jos curat.
Eu plec 2 saptamani in concediu asa ca nu stiu cum o sa mai intru pe aici. Imi iau laptopul cu mine, dar daca nu am internet tot degeaba.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie

julax spune:
Marc Adrian,LA MULTI ANI!!!!!!!Sa fii sanatos si fericit,iar parintii tai la fel!
Babee,bine ai revenit
Muuh,Mirela,distractie placuta in concediu
Stefania,felicitari din nouAzi a venit si alex de afara sami spuna,,mama,caca,,insa nu a facut nimic la olita.E totusi un progres,exceptand faptul ca dupa amiaza a facut kk in pampers
Map,ce frumos ca mergi sa vezi bebele Astept impresii
Crissa,sper sa te simti mai bine si sa scrii mai desIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica