PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Salutam si noi toate piersicutele

anasia, foarte frumoase pozicile si voi foarte scumpele, dar din cate am vazut pozele sunt facute la Sarichioi, nu?

mada si map, sarcina usoara in continuare, da imi inchipui ce emotii aveti, dar eu va tin pumnii

eu ma simt tare mare, ieri a fost asa de cald si o atmosfera umeda, nu am fost in stare de nimic, am stat toata ziua pe scaun afara si nu am fost in stare de nimic, iar azi merge tati sa ne ia bilete pentru avion, peste 2-3 saptamani plec la ai mei, nu vreau sa mai aman ca o sa nasc prin avion

fetelor, dar de cornelia_laura mai stiti ceva?

aaaa, si multe salutari lui pumpkin daca este cineva pe aici care pastreaza legatura cu ea

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

fetelor eu m-am intors dar nu am timp de nimic
va pup
am luat vaccinul

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

leistra, da, la sarichioi sunt facute!
michella, felicitari pt reusita!
bulinuta, ma bucur!
nicolica, crissa, katik, mamadestefan, martta, mishi, pumpkin, , unde ati disparut fetelor?
astept poze pt albumul de 1 iunie saptamana asta!!!!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Map,si noi mai amanam putin operatiunea olita.Acum doua zile l-am lasat din nou fara pampers si intr-o ora si jumatate l-am schimbat de 3 oriDaca nu-l pun la olita nu cere.i-am luat si capac pentru wc,sta putin apoi,,gata,,nu face nimic.
Sper sa te poti odihni mai bine,iar bebe sa stea cuminte in burtica
Mamaluidavid,felicitari pentru progresul la olita
Buli,ma bucur ca ati rezolvat cu vaccinul
Mihaela,felicitari pentru examen si distractie placuta la mare!
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Map la fel facea si Patricia cu kk insa cand avea pampers,fugea si nu ma lasa sa o schimb.

Michella felicitari pt. examen si distracti eplacuta la mare!

Buli bine ca ati luat vaccinul! Cum mai e Bulinel?

Julax multumesc

Eu sunt tare fericita fiindca ieri a fost prima zi in care Patricia a facut doar la olita.Prima zi in ca nu a trebuit sa curat pisu. A facut si kk la toaleta insa nu fiindca a vrut ea,am vazut ca se screme si am dus^o la WC. Pisu a facut ca a vrut ea,singura a mers la olita de fiecare data iar David venea repede sa ma anunte ca a facut Nana la olita. Sa vedem astazi daca repeta performanta de ieri...

livada,eu ma relaxez...Patricia doarme,curatenia si mancarea am terminat-o,2 ore pana merg dupa David lenevesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anasia, sar'na de intrebare! despre noi mai nimik nou: la olitza nu stam nicicum, arde la fund, de mincat mincam orice, oricind. am trecut iarna destul de bine din punctul de vedere al racelilor, acum de prim martie incoace tragem cu mucii si tusitul. am avut si minutza rupta, a cazut pe ea, am stat doua saptamini cu atelutza ghipsata. in rest, acum stam si asteptam cu sufletul la gura daca am luat sau nu varicela de la krisztina de la gradi(au fost doua cazuri in grupa). nu avem timp de nimik, toata ziua muncim.
pupam toate piersicutzele, le dorim multa sanatate celor bolnavioare, in mod deosebit bulinelului frumusel!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sarcina usoara tuturor mamicutzelor gravidutze de piersicutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pupam fetele !
Multumim tututror celor care ne-au urat sanatate, in sfarsit suntem si noi bine, mai tragem cu tusea (a avut bronsita) dar am inteles ca poate sa mai tuseasca pana la 2 saptamani de acum inainte, of asta e...
Tweety multam mult pentru detalii, nu am avut timp sa scriu mai devreme!
Azi am iesit si noi din casa dupa o saptamana,am fost in parc si acum ea face nani.
Buli, ma bucur tare ca ati reusit sa luati vaccinul!
Fetelor, am avut si eu tentative cu scoaterea pampersului dar au fost esec total, nu are nici o afinitate pentru olita, sta pe ea dar cand trebuie sa faca ceva, pipi sau kk se ridica. Asta e, mai asteptam putin.
Michella felicitari si concediu placut!

Pupici tututror si LA MULTI ANI celor care isi serbeaza al doilea anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Pupam piertsicitele,
vad ca asta cu ascunsul de caca este generala si pare un semn ca trebuie inceput cu olita mama ei, abia astept sa faca si odata caca chiar pus de mine..poate asa vede odata si se invata Ma gandesc ca atunci cand vine bebe si-l schimbam impreuna va vedea ca este caca si nu-i frumos.

Miruna si eu tot asa ii spun lui Robert ca miroase urat si mami nu poate sta langa el dar este imun. Pana la urma il iau si-l schimb. Mai alarteri l-am intrebat daca-a facut caca si a recunoscut...semn bun zic eu ca pana acum era doar "nein, nein"...astept ziua sa vina sg sa-mi spuna. A facut asta in ajunul Craciunului dar s-a lasat repede de obiceiul asta din pacate.

Norocuta si eu is curioasa daca vrea suzi lui bebe, sper ca nu

anasia nicolica este bine. Au gasit sa se mute cumva foarte urgent si nici telefon nu mai au momentan cred. Cred ca nici internet nu are inca si este foarte ocupata. Au muncit pe rupte zilele acestea cred. Eu am incercat sa-i sun si vazand ca nu dau de ei am trimis sms si momentan este cu casa ca la mutat, stii tu cum toate la gramada.

Iulia cumva, cumva om reusi noi si cu olita asta. Ce greu mi se mai pare dar le dam noi de cap

Fug ca am treaba cu epilatul. Cam greu la ditamai balena dat incet, incet

Monica 34+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam livada.

Noi ne-am intors cam de 10 zile dar prea putin timp am la indemana.V-am tot citit dar pana nu termin tot cu casa nu o sa reusesc sa fiu in pas cu voi.Si tot mai avem cate ceva, mai am inca de aranjat lucruri si m-am cam saturat.M-a dat peste cap mutatul, apoi plecatul in Romania si tot asa.Acum printre picaturi reusesc eu

Cu olita...ei Rebeccai nu ii place deloc.In schimb e foarte interesant ce se intampla la toaleta.Asa ca ea a sarit direct la toaleta.Isi pune singura colacelul si cere sa fie suita(cand are chef!) si se amuza cand o sterg.Noaptea am observat ca nu mai uda pampersul, cum se trezeste tup si face.Peste zi o pun regulat dar nu face chiar mereu si mai da drumul in timpul somnului la pranz.Oricum nu insist prea mult, sunt multe schimbari in viata ei momentan si e prea mult.

De luni a inceput si ea gradinita.A fost super incantata si am hotarat cu educatoarele sa o las de la jumatate de ora la cele 4 ore treptat.Ieri a cam urlat dar s-a linistit apoi dar astazi a fost jale.O intreb daca vrea sa mearga, da din cap, acolo ii place dar...mai urla.Nu prea inteleg ce si cum dar stiu ca va fi bine pana la urma.Ieri grupa lui Phillip a mers la teatrul de papusi dar el fiind nou nu a fost luat(si eu am inteles) si a stat cu grupa mica.M-am topit toata cand am mers sa ii iau si am vazut ca o tinea in brate protector in timpul activitatii(aveau instrument).Mi se umple sufletul cand ii vad cat se iubesc si ma mai si necajesc cand ii vad cum se cearta-dar ma gandesc ca e normal.Oricum si pe Luca il iubesc mult si asta ma bucura si mai tare.

Mada casa de piatra;ti-am admirat pozele si m-am minunat cand a trecut timpul atat de repede.Nastere usoara si numai bine.

Map si la tine mai e putin, nu te mai necaji si lasa hormonii de-o parte.Va fi frumos cu 2 si vei fi mult mai bogata sufleteste.

Numai bine tuturor si poate reusesc sa pun poze-candva

Mergi la inceput