PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)
Raspunsuri - Pagina 5
gina_butnaru spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? Am intrat si eu acum.
Woow, numai vesti bune! Felicitari mamidestefan si Ancutex! Sarcina usoara va doresc! 

O sa citesc din urma si revin mai tarziu, sa va raspund.
Pupici multi la toata lumea! 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Gina ms.Da acusi trebuie si galerie va anunt eu cand vine momentul si oricum Flo e instruit stie unde sa scrie si cum cand vine momentul.
Eu tot ma uit dupa semne sa vad ce si cum, va tin la curent oricum.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami deArianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 4 saptamani
Mada, ce tare esti! Abia astept sa ne dea vestea sotul tau!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by anasia
fetelor, astept pozele pt colajul de 1 iunie!!!!!haideti !!!!
mi-e dor de fetele care n-au mai intrat, sabana, emiliapop, doniro, cristina ioana,....si celelalte fete despre care nu mai stim nimic;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Am trimis si eu o poza in seara asta, dar e tocmai din aprilie, alta mai recenta nu am gasit, unde sa se vada el in prim-plan. Dar urmeaza sa mai facem poze, mai ales una pentru posterul de ziua lui si cu siguranta o sa mai trimit si altele.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Salutare la piersicute si mamici. Eu din pacate nu am mai reusit sa scriu pe forum, pur si simplu nu-mi ajunge timpul, cu job-ul si programul Mariucai. Dar imi face mare placere cand reusesc sa intru si sa mai citesc ce se mai intampla prin livada. Ma face sa ma simt aproape de voi, chiar daca din umbra
Fetelor am o dilema, va rog sa ma ajutati
Asteptam si bebe2, care o sa fie baietel. Acum am 18 sapt. Am facut dublul test, iar una dintre valori a fost mai ridicata, adica riscul biochimic de trisomie 21 a fost 1:282, sub valoarea limita de 1:250, dar totusi nu foarte departe. Riscul combinat cu translucenta nucala a iesit ok, adica 1:1534. La recomandarea dr, am facut si triplul test ok adica 1:1815. Intrebarea este daca sa fac sau nu amniocenteza. Dr nu mi-a spus nici sa-l fac nici sa nu-l fac, m-a informat ca valoarea respectiva reprezinta un risc mai mare, iar prin amniocenteza as obtine de la un rezultat de 95% sigur unul de 98% sigur. Dar amniocenteza are un risc de avort de 1%, si mi se face rau sa ma gandesc la varianta asta.
Va rog dati-mi un sfat daca ati trecut prin asa ceva, la vreuna din sarcini, sau daca ati decis sa faceti amniocenteza, de ce, ce valori ati avut. Nu as vrea sa-mi asum nici un risc de a-l pierde pe bebe. Please help!
Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/
Eu n-am facut dublul test, doar triplutest si tot asa, unul din parametri era peste normal, nu mai stiu exact, dar sa stii ca pe mine m-a linistit dr. mea si am mai si citit ca testele astea nu sunt batute in cuie si nu trebuie sa te iei neaparat dupa ele, ca pot da rezultate fals pozitive sau fals negative. Dar daca vrei sa fii mai linistita, fa-ti si triplutest si o ecografie mai amanuntita la un ecograf 3D-4D, amniocenteza e o metoda cam invaziva si intradevar, exista un mic risc de avort sau de infectare a lichidului amniotic. Parerea mea e sa nu te grabesti cu concluziile. Sanatate multa!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by map
Salutic la mamicute,
am intrat sa va spun ca bebe Luca a mai crescut un pic si este bine, azi am exact 35 de saptamani si el are 2600-2700 de gr. Sta baiatul cum are el chef, capul sus in dreapta, pozitie diagonala. Colul meu este lunggg si inchis, dar cum sa se deschida daca bebe nu apasa nicicum pe el?A incercat dr sa-i faca o pozica lui bb dar n-a vrut sa-si arate fata, sta mereu tare ascuns. Si se misca mereu, nu sta deloc locului. Eu abia stau pe scaun, din cauza pozitie lui am burta tareee intinsa si ma doare ca naiba, am impresia ca se rupa. Mai este un pic si trece.
Robert a facut progrese, nu a mai plans fara mine. Incepuse la un moment dat cu mami, mami dar a reusit "Lia" adica mama mea sa-l impace. Nu-i spune mamaie asa ca l-am invatat sa-i spuna pe numeSe inteleg bine, se iubesc, construiesc si sper sa se invete bine cu ea.
Acum la pranz abia mi-a adprmit dar acum face nani si avem si noi un pic de liniste
Stefania sanatate multa lui David si sa se faca bine curand. Iar tie ochisorii buni si sanatosi, mergi la medic ca nu-i de glumit cu vederea.
Si eu is chiauna ca nu am dormit azi noapte mai deloc. Nu din cauza lui Robert, doar asa. Mi-o aduc aminte pe Gabriela si noptile ei nedormite din sarcina.
Va pupicim si-un weekend cat mai placut!
Monica34+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Monica, ma bucur ca sunteti bine, chiar daca foarte obositi, mai ales tu! Sarcina usoara in continuare, mai e putin si o sa fie bine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Neatza livada!
Eu sunt dupa o noapte chiauna,David a facut febra 40 pe la 3.30 ,i-am pus un supozitor si dimineata avea 37,1. Si Patricia abia a dormit din cauza nasului infundat,si tuseste...
Sunt totusi bucuroasa fiindca ieri la spital dupa ce l-am batut pe doctor la cap ca nu-i normal ca David sa faca tratament cu antibiotic in fiecare luna fiindca tuseste pana se inneaca;i-a facut un control mai amanuntit si am ajuns la concluzia ca ar trebui scoase amigdalele,luni primim trimitere la un spital mai mare,sa vedem ce ne spune acolo si eu sper ca odata cu scoaterea amigdalelor sa nu mai tuseasca asa usor si urat. Doamne ajuta!
Astazi vreau sa merg si eu la spital,la oftalmologie,in ultimul timp imi fuge ochiul drept,noaptea nu mai pot conduce fiindca nu vad nimik,farurile masinilor ce vin din sens opus ma orbesc efectiv iar in ochiul drept simt lumina ca niste cutite. Cred ca trebuie sa imi schimb si ochelarii ca nu mai prea vad bine cu astia,sunt curioasa ce dioptrii mai am
In fine,imi tineti pumnii,da?
livada!
Stefania&copiii
Of, Stefania, multa sanatate piticilor tai si tie, cu ochii!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

leistra spune:
Salutare tuturor si un weekend placut in continuare!
Vai la noi e o caldura, am intrat in casa ca afara era toropeala mare. Noi am avut azi inca trei copii la noi, trei nepotei, asa ca ne-a fost curtea plina, am avut noroc ca au fost cuminti, au desenat cu creta peste tot, dar nu e nimic, bine ca au fost cuminti ca ma gandeam ca va fi jale nu alta!
mamidestefan, eu nu te-am uitat, stiu ca ne invitai in fiecare zi la cafea
, iti doresc sarcina usoara si numai bine!
ancutex, felicitari! eu sincera nu am auzit de aceste teste pe aici, asa ca nu pot sa iti dau nici un sfat, sper din tot sufletul sa fie insa totul bine![]()
mamaluidavid, multa sanatate tie si lui David!
sambata plecam si noi in Romania, doar noi doua, fara tati, si sper sa renuntam si noi la pamper, la mama vom sta numai in curte si o voi lasa fara ei, incet-incet sper sa renuntam la ei, dar si la suzi
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
leistra spune:
anasia, scuze! unde trebuie sa trimitem pozele?
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
map spune:
Pupicei,
of apucasem sa scriu un mesaj si mi s-a blocat net-ul asa ca s-a dus ![]()
ancutex si mamidestefan felicitari, sarcina usoara si bine ati revenit...chiar si asa din cand in cand!
ancutex eu nu am facut nici unul din teste pentru ca parerea dr mele a fost sa fac direct amnio ca sa merg la sg si sa nu-mi mai fac teste. Cum amo oierdere de sarcina la activ si un ditamai miomul mi-a fost teama de amnio asa ca am mers ca o mama inconstienta poate pe mana lui Doamne-Doamne. Din cate am discutat cu dr mea, am citit si mai stiu de la prietene care au facut testul rezultatele pot fi eronate si am preferat sa nu-mi fac griji inutile. Masuratorile la translucenta nucala au iesit bine, am facut apoi gramada de eco (stiu ca din acestea nu se determina erorile cromozomiale dar mi-a fost teama sa fac altceva). La Robert a fost OK si sper sa fie si acum la fel.
Iar era sa pierd si acest mesaj asa ca ma opresc sa nu pierd iar totul ![]()
va pupam
Monica
35+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

AMR 4 saptamani
,noaptea nu mai pot conduce fiindca nu vad nimik,farurile masinilor ce vin din sens opus ma orbesc efectiv iar in ochiul drept simt lumina ca niste cutite. Cred ca trebuie sa imi schimb si ochelarii ca nu mai prea vad bine cu astia,sunt curioasa ce dioptrii mai am
In fine,imi tineti pumnii,da?