PIERSICUTZE de iulie-august 2006 LMA (85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
noi am fost plecati la munte la cheia in weekend...a fost super vreme, frumos, piti s-a jucat cu 3 catei...caini de nu il mai puteam lua de acolo ...drept urmare i-am gasit o capusa in cap...prin par ...imi venea s aurlu la luna nu alta ca nu te mai intelegi cu el...bine ca de data asta a fost ok si am vazut imediat
eu nu ma mai inteleg cu el...la voi tot asa e? face numai ce vrea, mai baga si cate o criza de isterie...parca nu e rares

ancutex, mamidestefan felicitarii! sa fiti sanatoase si sarcina usoara si bbei sanatosi

anasia ..promit ca trimit o poza
julax
mamaluidavid felicitari pentru olita si sanatate multa
katik ma bucur ca am mai auzit despre voi
babee pup fata muncitoare si puii mici si frumosi
Genie
dandana bine ati revenit
map
leistra concediu placut in tara
va pup fetele

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Anasia multumim si noua ne-a fost dor de voi.

Despre noi:
-am facut botezul lui Eve pe 1 iunie si a iesit super bine, am primit si o groaza de hainute foarte frumusele si unele chiar de firma asa ca am mai cumparat un geamantan pentru ea ptr. drum asa ca fata mea e cocheta are garderoba mare . O sa incerc sa pun si ceva poze de la botez cand apuc.
-acum suntem in Suedia si suntem bine copii s-au comportat ff. bine la drumul cu masina 2000 si ceva de km + drum cu feribotul de 4 ore si spre surprinderea mea care imi era teama de frig murim de cald sunt 30 de grade in casa, afara e mai bine ca mai adie vantul.Orasul unde stam e tare dragutz si cochet parca e un oras de poveste e fff. multa verdeata mai ales ca orasul e asezat cumva intr-o pasune si inconjurat de padure si in mijloc un lac mare unde se plimba lumea cam 5 km de jurimprejur cu locuri de joaca si rezervatie naturala cu ratuste, lebede,pasari si ....pescarusi eu am zis ca nu vad bine cand i-am zarit.
Alex o sa merga din august 4 ore pe zi la gradi si saptamana asta mergem sa o vizitam desi eu am indoieli cum o sa se inteleaga el acolo cu restul copiilor daca astia vb suedeza?
El abia a inceput sa vb pe romaneste cu limba astora cred ca o sa il cheaunesca de tot .
Evelina e bine si ea tot urlatoare a ramas se mai linistise un pic acasa, acum a inceput iara, saliveza continuu si isi suge cu indarjire pumnii cred ca ii ies dintii daca semana cu alex ca lui i-au iesit primii doi la 4 luni si ceva.O alaptez tot natural nu am introdus completare asa cum ma sfatuia doctora si Eve e o grasuta si o frumoasa cand nu urla .

Revin ....

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mada "casa de piatra " mi-a placut cum ti-a stat in rochita aia de miresica ce mai cea mai frumosa mireasa pe care am vazut-o..

La multi ani lui Marc Alexander !!!

Mamidestefan felicitari ptr. bebe 2, acum vreo luna in urma te cautam pe net la superdieta si am vazut ca nu ai mai aparut deloc pe acolo si ma intrebam ce s-a intamplat cu tine.

Felicitari si lui Ancutex ptr. bebe 2 desi o mai felicitasem odata pe mess dar de doua ori nu strica.

Mai citesc din urma si mai scriu daca mai dorm bebei oricum sunt cu ochii pe alex care a luat raceala de la taicasu care nu stiu de unde a racit si are mucusori la greu sa vedem cum ma decsurc cu el ca inca nu am ajuns la spital aici sa ii ia in evidenta pe copii sper sa nu imi dea de furca cu febra care era 38,2 si pana sa se culce scazuse la 37,8 ca i-am pus paracetamol supozitor.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Piersicute, multumesc pentru urari. Noi deschidem lista la voi, asa ca va zic anticipat la toata lumea:
La Multi Ani!!!!! Sa cresteti mari sanatosi si fericiti!!!!!

Mihaela si Marc-Adrian

www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, , astept poza!
emiliapop, ma bucur pt voi! sedere placuta in Suedia!am vazut si pozele, o scumpa, Eve!nu-ti face griji pt Alex, cand am mers la gradinita nu stiam o boaba romana, dar educatoarea era f draguta si n-am avut probleme de adaptare;
miikion, ce petrecere frumoasa!parca ieri ne povesteai nasterea lui Marc Adrian;
fetelor, de nicomico (adelapop) nu stie nimeni, nimic, cred ca a nascut deja;
sabana, unde esti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mamidestefan,Ancutex,felicitari pentru bebelinii din buricaSarcina usoara in continuare!
Emilia ,ma bucur ca sunteti bine si e frumos acolo.Mi-au placut si pozele,sa anunti cand le popstezi si pe cele de la botez
Buli,bine ca ai fost pe faza cu capusa.Si Alex mai face ce vrea el,dar nu pot spune ca nu ma mai inteleg cu el...inca.Sper sa fie bine Rares si sa nu te supereIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Multumesc ca v-ati gandit la mine,am fost la control si e totul bine,ochiul fuge din cauza ca oboseste repede si oboseste fiindca mi-au crescut diptriile deci trebuie sa schimb letilele din nou Dupa ce terminam cu mutatul vreau sa ma interesez de operatia de corectare cu laser...stie cineva?
David inca tuseste,la fel si Patricia,ieri am primit tratament pt. inca 4 zile.

Buli bine ca ati observat capusa repede.Nici eu nu ma mai inteleg cu Patricia si are niste crize in ea de ma sperie. Nu intelegem bine daca fac cum vrea ea,de ex. mergem pe strada/magazin si daca nu merg pe unde vrea ea se lasa moale si daca ii dau drumul se culca pe jos si nu mai misca de acolo.Daca vreau sa o iau in brate urla "nu vreau" pe japoneza,bineinteles ca toata lumea sa uita la noi

Mamidestefan,Ancutex felicitari

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamaluidavid, exact asa face si Alessia, se lasa jos, eventual se si tranteste in fund si "nu", "pe-asisi, adica pe aici; multa sanatate puilor!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mamidestefan si Ancutex felicitari pentru bebe numarul 2! Sarcina usoara si bebei sanatosi!

Bulinuta, of numai de sperieturi aveti parte... I-ati facut vaccinul? Cu ochisorii cum mai este?Multa sanatate!

Fetelor si eu am aceleasi probleme cu crizele Antoniei, daca nu fac cum vrea ea se tranteste pe jos, urla si se taraste ca o rama. A devenit dependenta de un canal de desene animate de pe satelit, BabyTV, poate cele care il aveti ma intelegeti. E innebunita dupa ele, nu mai stie nimic altceva decat BABY, dimineata primul cuvant pe care il spune e baby, vrea sa manance numai cu baby si tot asa. De azi am instituit embargo-ul ca sa zic asa, s-a uitat putin dimineata dupa care i-am spus ca e in revizie si ca s-a stricat si incerc sa nu cedez. Stiu ca mai erau mamici care aveau probleme cu desenele si dependenta puilor de ele, le-ati rezolvat si daca da, cum ati reusit?

Acum merg sa incerc sa o culc ca pica de somn.

Emilia, ma bucur ca e frumos acolo si ca v-ati adaptat usor. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la piersicute,

Buli of numai de belele bine ca ati gasit-o. Am facut programare la dr lui Robert abia pe 30 iulie pentru U7 dar atunci promit ca intreb.

Genie da noi am avut problema desenelor dar de la DVD. Era zapacit cu Thomas si pritenii sai. Si noaptea daca se trezea sa bea apa il cerea pe UUUUU, ma disperase nu alta. Acum fiind fain afara iesim mai mult, este si mama aici si fiind mai multi pe langa el il tinem mai ocupat. Cu toate acestea saptamana trecuta tataul lui a cedat si i-a pus iar un DVD cu Thomas si atata i-a trebuit. Am rezolvat-o si acum ascunzand toate DVD-urile, nu le mai vede dar total nu le-a uitat. MAi pomeneste de ele, eu ii spun ca trenurile is obosite si ii atrag atentia cu altceva apoi uita. Ideea este ca el nu se uita doar te pune sa le dai drumul apoi cerea desenele cu Winnie si tot asa vroia mereu sa le schimbi. Sa fii mers TV-ul aiurea ca el nu se uita dar daca-l opream imediat observa. Acum mai vede din cand in cand Thomas dar la TV si la culcare la pranz cere desenele cu rata. Dar eu le dau drumul si el nu se uita, face ce face si le face "Pa". Apoi se mai gandeste ca vrea sa le vada cand s-au terminat si eu ii spun ca au plecat la nani. Am noroc ca pe posturile TV nu-i plac decat anumite desene dar nu-i niciunul care sa-l tina lipit de TV oricum. Acum este baiat mare, face mereu la puzzle pentru copilasi peste doi ani. Ma gandesc ce modele sa-i maiiau ca deja au devenit rutina de a adoua zicand le-am luat, stie locul fiecarui obiect si cu ochii ichisi cred

Fetelor eu nu stiu ce-o sa ne facem cu Robert cand o sa merg la spital. O accepta foarte bine pe mama sa se joace, in fiecare seara la culcare merge si-o pupa, primul lucru dimineata merge si-o cauta. Dar nu vrea sa pape cu ea si nici sa doarma cu ea. Seara mai nou si daca doarme la el vine la noi in timpul noptii. Se invatase sa doarma la el si acum il tot ducem la el, el vine la noi. La mama cand il ducem se trezeste sa bea apa, vede ca nu suntem noi si incepe sa planga asa ca tot la noi aterizeaza. Nu stiu ce sa ne mai facem cu el pe mine nu ma deranjeaza ca vine dar curand va veni bebe care va sta la noi in camera. Cand bebe se va trezi si va plange noaptea se va trezi si Robert si va fi vai de capul nostru. Sper sa-si revina ca nu stiu ce-am face, el este mare si trebuie sa faca nani toata noaptea Ma gandesc ca poate i-o trece faza asta cu trezitul dar nu stiu cand, poate cand s-o mai racori.

emilia sedere faina in Suedia. Cum s-a comportat bebelina pe drum? si noi vrem sa mereg in Ro cand bebe va avea doua luni si-s curioasa cum va fi.

mikiion bine ai revenit.

Va pupicim

Monica 35+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput