Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Daria_Ioana spune:
Docdecap...daca vrei sa mergi la doctorul care mi-a facut mie cezariana,dar am inteles ca nu aveai cea mai buna parere despre el...eu una o am ...consider ca e cel mai bun...imi scri daca vrei si iti dau detalii unde are clinica in cta.
docdecap spune:
offf, fetelor, am facut si eu nefacuta, am plecat in camera sa ma schimb si am revenit la urletul lui Serban care cazuse pe jos cu tot cu relax... n-am mai ajuns nici la MF, nimica, ba din contra, a trebuit apoi sa stau in picioare si sa ma plimb prin casa cu bb in brate, sa-l linistesc, incercand sa nu o iau razna...
oricum, multumesc mult de recomandari, sa vad maine ce fac. Pb. e ca sunt cu Serban de gat, adica n-am cu cine-l lasa, tati termina teoretic la 3, da' mai devreme de 6-7 oricum nu vine acasa, e cam workaholic.
Maine dimineata o sun pe Belcin cand e la spital, o intreb ce-mi recomanda, in afara de no-spa, si daca nu-mi trece asa la cine sa merg.
Daria, o sa-i spun de Tone, sa vad ce zice, stiu ca la Medgidia cam sunt pe 'tabere', nu vreau sa-i stric ploile.
deja durerile sunt pe alocuri mai puternice decat durerile de ciclu pe care le stiam eu, au cedat anemic la no-spa, o sa mai iau unul pentru la noapte, sa vad maine cum se mai prezinta. oricum m-am cam fortat, am stat cu Serban doar in brate, tati a venit acasa pe la 8 abia.
Angi, eu as merge mai degraba maine la Miniblu, noi cu haine avem la greu, pe bune daca apuca sa le poarte calumea, si mi-e ca tot nu ma pot abtine si maresc stocul...
sa vad cum stau cu durerea de burtica, si vb. daca e ceva.
arabela, o sa intreb maine o prietena care lucreaza la farmacie, daca au/aduc ele iti spun.
pupici cu drag,
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AngeliquedeS spune:
Doc, te inteleg si Pupicu a cazut din pat pe 6 iunie, m-am crizat rau...
Cat despre lipsa de ajutor si stat singura cu bb eu sunt veterana, de cand am nascut numai asta fac si recunosc ca alaltaieri, dupa 4 zile de stat EFECTIV singura, cu tati la munca precum apucatul de parca altfel saracim am izbucnit intr-o criza nasoala si am casunat pe el, bineinteles, dc pe altcineva nu am la indemana si picatura eruptiei mele a fost nu ca am stat singura cu bb, ci: "sunt urata, grasa, nevopsita si nespalata!!!!" Se intelege ca astea 4 zile n-am apucat nici sa fac un dus pt ca bb a fost de-a dreptul criminal, adica ziua somn deloc, numai in brate, cantat, dansat, gadilat, etc si noaptea supt... so... asa se explica ziua de rasfat de care am avut parte ieri cu shopping si coafor
Ideea era ca nu esti singura si poti sa ma suni oricand ca sa ne reunim la o adica sa ne sustinem, reciproc moralul... totusi mergi la dr cat mai repede ca nu e ok sa te doara asa.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
madaluta spune:
angi, doc:e groaznica prima cazatura din pat...simti k ti se rupe sufletul, dar stiti cate vor mai urma??? trebuie sa aveti prezenta de spirit, curaj si sa nu va pierdeti cu firea in astfel de situatii...darius a reusit sa cada si din scaunul de masa care e de doua ori mai inalt decat patul...asa ca..mare grija de-acum ..sunt flacai si vor s-o ia din loc.
angi:bine k macar tu faci reclama la sony, k eu n-am deloc o parere buna despre ei...si camera video si cea foto, aceesi marca, n-au luat nicio cazatura, nimic, si totusi s-au defectat cam dupa un an de functionare..Poate e dooar ghinionul nostru
Luni pe la ce ora vrei sa mergi in Z? In afara de carrefour mai este si vreun alt Z? As veni si eu dar pana acum n-am avut curaj sa plec de-acasa singura cu briana pt k face scandal in carut, dar trebuie sa ne obisnuim si singure
doc: multa multa sanatate...Cum fac sa-ti inapoiez cremele? vin sa ti le aduc, dar sa-mi spui cand k sa nu te deranjez.La inceput am crezut k au efect, dar m-am inselat..tot nu ne-au trecut bubitele...De vreo saptamana nu am mai dat-o cu nimic...am zis sa incerc si asa sa vedem cum evolueaza, dar nici asa nu e bine. de azi incep un nou tratament cu Sudocrem, sa vedem cum va fi.
abibrinza: felicitari pentru increstinare! si eu cam tot cu bb in brate tata ziua, dar mai ales dupa amiaza si seara...nu stiu ce sa-i fac sa nu o invat sau mai bine zis sa o dezvat de brate, ca nu sunt deloc adepta modului asta de a o linisti...
mai degraba i-as cumpara un leagan/ balansoar daca as sti k are efect.Andicu, parca voi aveati asa ceva, nu? Se linistea filip daca il leganai? merita investitia?
eris:nu mai stiu in cat timp isi scoate o masa de lapte, dar oricum nu repede pentru k tu trebuie sa-i maresti incet incet doza de hrana solida si de aceea nu se poate renunta repede.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
AngeliquedeS spune:
Magazinul Z din Carrefour e singurul din Cta. Spuneti voi o ora, mie imi convine, de preferat dimineata pana in ora 14
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
docdecap spune:
'neata!!
Angi, merci mult, pai hai sa mergem azi in carfur, pe la miniblu sau altele, mai papam ceva pe acolo, mai stam de vorba.. daca ai chef si timp. Masina am eu
. ma gasesti si pe mess. sau poate in mall-ul nou, sa videm care-i treaba -eu inca n-am ajuns pe acolo.
Arabela, am intrebat, au sterilet cu aur la Farmacris, intersectia Lapusneanu cu Hasdeu, cum vii de la Dacia spre gara pe Lapusneanu prima strada dreapta pe colt, e o farmacie non-stop, e vizibila. costa 140 ron.
AndreB, multumesc si pe aici, da' n-am reusit sa le deschid, imi trebuie alt program. caut pe net si abia astept! imi pare rau ca nu ne-am mai vazut sapt. asta, dar mama nu a fost disponibila baby-sitter, plus sperietura de ieri...
pe mine ma mai doare inca burta, am sunat la dr. dar era in operatie, mai incerc peste vreo ora, sa vedem ce-mi zice. eu vroiam sa ma duc si cu Serban la pediatru, sa vedem care are prioritate (de parca n-as sti!!)
a, apropos, am fost si noi la Dr Dumbrava, asa, control la 5 luni, ne-a facut si o schema de diversificare, zice sa nu mai dam fier, nu ma supar. ne-a cantarit si...STUPOARE!! in ultima luna a luat 200 gr! daca mergem azi la pediatrul lui sa vedem pe acelasi cantar, poate da vesti mai bune. se pare ca ne vom diversifica mai devreme...![]()
Monica
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AndreB spune:
Buna fetelor!
Doc, Angi, Mada, cand va hotarati unde mergeti, da-ti un semn, ca vreau si eu sa va vad ( fac ce fac si iau taxiul cu carucior in porbagaj si tot vin), dar sa stim unde si cand. ( poate ma anunta si pe mine Angi pe mess? sau un sms Moni?)
Monica, nu te speria, Matei a cazut pana acum de 3 ori, odata l-am gasit sub pat de ma speriasem tare de tot si nu iesisem din camera decat o secunda (s-a intamplat intre 4-5 luni cand deja devin mobili si nu iti dai seama din prima ce se intampla). Copii sunt f rezistenti si nu au inca sistemul osos pe deplin format deci stai linistita, daca nu a cazut de la cine stie ce distanta, nu are nimic, decat sperietura.
Du-te si rezolva-te tu prima, sa nu regreti mai tarziu.
Programul prin care merg filmele e BS player (f. comun, se descarca de pe net). Sa-moi spui daca iti place si daca iti mai procur pentru mai departe.
Deci, cand si unde ne vedem?
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
[[URL=http://family.webshots.com/album/562151171ZHVSEO]
[/URL]Matei[/url]
docdecap spune:
Fetelor, cred ca facem asa:
noi (eu si Serban) mai stam acasa pana la masa de 12, ii dau sa pape si apoi plecam spre carfur. cine se inscrie, e bine-venit, eu oricum am interes sa cumpar neshte treburi, ma uit si de crema de protectie pt. bb, eventual niste jucarii, ca deja ne plictisim cu ce avem, sa vina prospaturi! si ma mai uit dupa un carucior sport, va veni in curand vremea si fac prospectare...
cine se mai baga?
Monica
elena81 spune:
buna fetelor,
cred ca m-ati uitat de cand nu am mai intrat sa va salut macar.nu am mai scris deoarece copilul meu ma solicita la maxim,este un rasfatat.....iar eu sunt singura cu el deoarece tati este plecat in voiaj de 2 luni,asa ca le intaleg pe cele care nu au timp sa faca dus....sincera sa fiu eu nu am timp nici sa merg la toaleta
....
sa stiti ca v-am mai citit din cand in cand,dar mai mult printre picaturi.
oricum ma bucur sa aud ca sunteti bine atat voi cat si bebici vostri.
fetelor,ajutati-ma si pe mine sa pun niste poze,vreau sa-mi laud si eu puiul meu de cioara,dar nu stiu cum.
va pup pe toate fara exceptie

elena si sebastian alexandru(07 02 2008)
Nour spune:
Ma numar si eu printre mamicile ale caror pui nu au stare deloc... si cum noi suntem in Ro fara tati si bunicii vin dupa 6 acasa, e o nebunie. Nici nu apuc sa mananc..
Ziceti luni la Z?? Poate trec sa va vad si eu putintel...
ANGI si eu am patit-o cam la fel cu acmera foto, tot sony... buuuuuna firma ca din busitura in busitura o tine.
Nur
de gagalice mica
Lulua (28.01.2008)
Scumpa noastra mica