Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agatha3008 spune:

Buna, sper ca am nimerit unde trebuie. Imi pare rau ca nu am mai reusit sa iau legatura cu voi, dar am avut probleme cu tensiunea , cand scazuta, cand mare, cand in spital, cand la medic. Bebelusul e bine, creste lung ca taticul. Am vorbit cu sotul meu sa ia el concediul de paternitate. Ma duc sa citesc ce s-a mai intamplat cat am lipsit, va pup .

Mergi la inceput

Au crescut copilasii, sa va traiasca!Feliciari pentru ina78. Eu nu mai scap de cezariana nici daca vreau, cat am stat in spital mi-au facut antispastice, nu stiu de ce, si acum ma cam dor locurile unde mi-au facut injectiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna!
am fost ieri la buc la dr iosup,am facut un 4 d si surpriza o sa am un baietel.doamne ce inseamna echo mai performant.i se vedea asa de bine putza.dr.tot insista sa ii spun prenumele dar i-am spus ca nu am nici un prenume,nu eram pregatita pt baietel,desi inainte sa imi fac testul am tot visat soareci,c c inseamna femeie gravida cu bb baietel.oare sa crezi in vise? oricuim sunt fericita ca e bb bine.acum ma rog sa stea in burtica pana venim din concediu.
va doresc toate cele bune,scuze nu am citit din urma,nu am net acasa,intru de pe unde apuc.
pupici

ege 22 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

agatha, bine ai revenit, ma intrebam de tine!
sper ca esti bine acum, si ai grija mare de tine!!
fara sare, alea-alea, stii tu!

ege, felicitari pentru putsulica!! daca ti-ai dorit baietel, sper sa ramana asa!

noi am fost in carfur, angi, andre si je, adica de fapt totul x2 adica si cu baietii mici dupa noi. shopping-therapy, am dat iama in jucarii pentru copii, cel putin eu bina ca aveam cardul la mine, mi-am facut damblalele.
La miniblu aparent nici o promotie, dimpotriva, niste acrituri de vanzatoare de iti iau tot cheful. cred ca alea ar trebui sa stea in depozit sa puna etichete pe marfa, ca la lucrul cu clientii jale!

cam atata acum, va pupicim amandoi (e Serban in dispozitie buna, are jucarii noi si frumoase!!)

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?Vorbiti de copii care stau numai in brate pai intram si noi in club si asa cum si alti pitici nu vor in carucior nici piticul meu nu vrea.Am luat si marsupiu si tot degeaba.Dar totusi eu sunt fericita pt ca atunci cand este tati plecat sora mea ma ajuta foarte mult.
Madaluta si noi avem balansoar si Iannis nu prea vrea sa stea in el,cel putin cand era cocuta (ca acum tare mari mai suntem )nu voia deloc acum mai sta se joaca cu jucariile si cand se plictiseste tipa.
Doc cate Kg are Serban? noi luni cand am fost la dr.aveam 6850kg si 62,5.Serban cred ca e lung.Eu imi faceam probleme ca nu a prea crescut in lungime decat un cm dar dr a zis ca e bine pt ca el s-a nascut cu 46cm.Offffff. Sa stii ca acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu promotiile dar la Z.Stiam ca ofera cupoane cu diferite reduceri si cand m-am dus sa cumpar se faceau ca ploua.Asa ca am intrebat si apoi si-au adus aminte dar cu jumatate de gura.
O sa mergem si noi la Z luni dar nu stiu cand pt ca depindem de sora mea,care se pregateste de linenta si nu prea vreau sa plec singura cu
el de la Eforie.
toate mamicile si puiutii

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

eris, Serban are la dr dumbrava 6,45 kg si 64 cm (masurat in picoare), la pediatru luna trecuta avea 6,2 kg si 66 cm.
fiecare intelege ce poate.
lungut e, e adevarat, si cand se intinde i se vad coastele, deci as putea spune ca e costeliv

luni cred ca voi merge si la pediatru, sa-l cantaresc pe acelasi cantar sa-mi scot o grija din sistem.

bafta multa matusii studioase!!

edit: uite aici poze cu furtuna de ieri dupa-masa de la balconul meu... http://www.flickr.com/photos/monicu/2595064448/in/photostream/

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna dimineata, cam tarziu, dar de... am mai apucat si eu sa dorm. Am pregatit camera bebelusului, patut, carut, cadita, haine, creme si etc. si acum stau si le admir, le mai aranjez sau le mai schimb locul pana vine bb.
In alta ordine de idei, in spital au facut totusi mari progrese fata de cum imi aminteam eu acum cativa ani, sau am fost eu privilegiata? Era totusi curent peste tot, pana si in baie, apa calda ioc, putin calaie, cat sa te speli pe bucatele. Personalul era mult mai amabil, cele tinere erau mai receptive, in schimb babele ......

Mergi la inceput

La Carrefour la Miniblu vazusem niste carucioare in perioada cand prospectam piata pe la vreo 20 milioane lei vechi, dar mi s-a parut cam exaaaagerat sincer. Eu am luat pana la urma un carut de la MaRedi pe la vreo 5 milioane si ceva, bunicel si usor, un patut de lemn superb tot de la MaRedi, cu tot cu lenjerie si alte brizbizuri pe care am dat putin peste 12 milioane, cadita de 5 sute mii lei vechi si pana la 20 milioane paturici, lenjerii de pat si haine si tot am iesit mai bine. In schimb am vazut o masina electrica pe acolo pe care o sa o iau baietelului cand mai creste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

am fost si noi aseara la minblu si am luat aceesi teapa..cica ei sunt in franciza si nu au astfel de reduceri...bineinteles k am dat de aceleasi fete acre si chiar le-am spus k inseamna k acest magazin e de fapt "o mare teapa"...au strambat din nas bineinteles...
Dar de acolo direct in Z m-am oprit si am intrebat direct dc e adevarat k luni sunt reduceri Si mi-au zis k sunt de luni pana joi de 50% iar ce ramane va fi la 30 %....
deci in Z cu noi...

Eu sunt un pic trista pt k tati al nostru pleaca de luni pentru 2 saptamani la bucuresti...dar poate in timpul asta ma vizitati si voi, iesim impreuna la plimbari...mergem la cumparaturi...
asta in prima sapatamana pt k in a doua voi pleca la tara sa-mi vad baiatul si sa mai stau si cu el...
va pup si va doresc w-end placut...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, dragi mamici si gravidute!
Eu n-am mai apucat sa intru de ceva vreme, am avut si netul stricat cateva zile, dar am citit din urma tot!

Imi pare rau pentru cazaturi...noi inca nu am patit-o, dar ...am patit ceva tot la fel de rau, cred: am fost azi la o nunta, la biserica, si pentru ca tati nu e acasa am mers cu fratele meu cu masina...dar el n-are scaun de masina, asa ca am tinut-o pe Sofi in brate. La intoarcere se plictisise si a a inceput sa planga, eu vreand s-o linistesc am ridicat-o in brate...putin cam mult, ca am dat-o cu capul de plafonul masinii...ma simt groaznic!Abia am linistit-o pana am ajuns acasa!

Madaluta..si ftita mea a are niste bubite pe picioruse..va povesteam mai demult de ele, am fost la dr. dar pentru ca a aparut o urgenta am uitat sa ii spun de ele si i-am dat din prorpie initiativa cu Bariederm de la Uriage. Doua au trecut de tot, si atreia (care era cea mai mare) s-a micsorat si nu mai e grujoasa la pipait..cred ca va trece si ea in curand. Daca nu trec cu Sudocrem poate incerci.
Noi avem un balansoar si sta in el cand o legan, o perioada l-am folosit ca scaun de masa.

Eris..fata mea inca suge dupa fiecare masa, la distanta de jumate de ora sau chiar o ora, dar mi se pare ok ca nu prea bea alte lichide si papa si puti (doar cateva lingurite de papa solida).
Despre noi...Sofi se taraie dupa jucarii, iese din piscina, se da cu capul de parchet...ufff, tre sa fiu cu ochii pe ea non stop. Si ma simt si eu "urata,grasa, nespalata.." da...tre sa rezist ca n-am incotro!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput