Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Adryana_4u spune:
madaluta, multumim
Briana ce face?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
mocutza spune:
Buna , buna......transformari modificari .....bebei care cresc mamici fericite ..numai lucruri bune se intampla aici....Asteptam si noi sa treaca timpul...nu am mai intrat de mult pt ca suntem ocupate cu taticul doar ce venit care nu mai inceteaza sa se minuneze ce giumbuslucuri facem in burtica.
Am inceput sa caut o listuta cu lucrurile care imi trebuiesc in spital si dupa ce vin acasa ca sa pot incepe cumparaturile, pt ca nu am cumparata nimic, insa am gasit niste liste destul de exagerate ca si continut si de asta cred ca ...poate ma ajutati voi.
A si daca poate sami spuna cineva daca a fost la plaja in luna a 8a....ca ma bate un gand de stat la plaja si de facut o baie in mare...
O zi buna va doresc!!!
mocutza
34+
mocutza 33+
madaluta spune:
salutare!
Mocutza din cate stiu eu, baie ai voie sa faci ( cu conditia sa ai grija sa nu racesti), dar plaja mai putin.Cel mult sub umbrela la orele permise bebelusilor, adica pana in 11 si dupa 17...Cel putin asa am facut eu dar nu eram in 8 luni , ci in 4-5.
cat despre bagajul de spital, depinde de fiecare persoana ce vrea sa-si puna in el sau nu...Nici nu prea poti sti dinainte daca vei avea nevoie de toate cate sunt scrise acolo.De exemplu pompa de san...poti sa o folosesti , sau poti avea lapte din prima si sa nu ai nevoie...sau 5 perechi de sosete...daca e vara, normal k nu le vei folosi...De-aia trebuie sa alegi tu de-acolo ce iti este strict necesar, iar restul le vei mai cumpara si pe parcurs, la nevoie k sa nu arunci baii degeaba.
Daria: m-am amuzat tare cand am citit prin ce ai trecut cu burtica ta, dar desigur k pentu tine nu e nimic amuzant...poarta si tu permanent burtiera si poate se mai retrage.Ar teebui sa mergi si la ginecolog sa faci un consult sa vezi daca uterul s-a retras. Ai facut injectii cu ergometrina dupa ce te-ai externat?mie mi-a prescris si tare bine s-a retras. a ramas doar pielea si sunculita( pe care o aveam dinainte)si imi atarna destul de inestetic...dar asta e...vorba prietenelor mele:" tu ai o luna de cand ai nascut si vrei sa fii fotomdel?"
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
sa va vand un pont celor care aveti rude sau prieteni in SUA si Candasi vreti sa vorbiti gratuit la telefon cu ei. accesati situl www.oovoo.com si ii puteti suna de pe calculator pe orice fel de telefon, in limita a 3000 de minute ...e un fel de messinger , dar de pe care puteti suna pe telefon
creem spune:
quote:
Originally posted by mocutza
Buna , buna......transformari modificari .....bebei care cresc mamici fericite ..numai lucruri bune se intampla aici....Asteptam si noi sa treaca timpul...nu am mai intrat de mult pt ca suntem ocupate cu taticul doar ce venit care nu mai inceteaza sa se minuneze ce giumbuslucuri facem in burtica.
Am inceput sa caut o listuta cu lucrurile care imi trebuiesc in spital si dupa ce vin acasa ca sa pot incepe cumparaturile, pt ca nu am cumparata nimic, insa am gasit niste liste destul de exagerate ca si continut si de asta cred ca ...poate ma ajutati voi.
A si daca poate sami spuna cineva daca a fost la plaja in luna a 8a....ca ma bate un gand de stat la plaja si de facut o baie in mare...
O zi buna va doresc!!!
mocutza
34+
mocutza 33+
Mie nu mi-a dat voie medicul sa fac nici plaja si nici baie...dar o sa imi iau revansa anul asta!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
Adryana_4u spune:
intrebare: cunoasteti vreun site unde as putea sa trimit poze cu Bianca, in vederea selectiei pt participare la spoturi publicitare sau ceva de genul asta? Ca vreau sa-mi fac fata vedeta ![]()
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
madaluta spune:
Mai da ce liniste e pe-aici...sunteti la plimbare, sau sunteti deja plecate in vacanta?
De-o intalnire nu mai punem si noi ?haideti, acum cat pot veni si eu pt k sunt doar cu junioarea si-mi este mult mai usor sa ies la plimbare. sau va astept la o intalnire la mine, daca va toropeste caldura de afara..ce ziceti?
AngeliquedeS spune:
Gagici, luni pe 23 iunie sunt reduceri 50% la magazilele Z. Eu una abia astept. si vreau si eu intalnire!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
AngeliquedeS spune:
Ieri seara am mers cu iubitul meu si cu Pupi pe faleza si ne-a ds in capat, unde e un parapet pe care se ajunge ff usor, am vrut sa facem o poza toti trei si ne-a cazut camera, s-a izbit intai de parapet si pe urma a cazut de la vreo 5 metri inaltime pe ciment. eu nu m-am uitat, mi-am bagat capul in umarul lui Cristi, am auzit doar trosniturile... el a vazut totul live ;))) Faza cea mai tare e ca INCA MERGE SI NU ARE NICI O ZGARIETURA.... Marca Sony pt cine e interesat 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
andicu spune:
Salut mamici, burtici si bebici!
Eu cam trag chiulul pe-aici, recunosc, dar va citesc zilnic.
Am vazut poze de bebei care mai de care mai frumosi!
Angi, f tarre cu camera! o sa tin minte!si multumim pt pontul cu Z!

Pt cine e interesat, avem poze noi : aici
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi