Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Buna fetelor . Tocmai am deschis un subiect nou - Despre epidurala : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076.
Daca printre voi sunt si mamici care au nascut prin aceasta procedura la invit sa treca pe la acest capitol. Poate sunt de acord sa isi povesteasca experienta si fiecare vom avea ceva de invatat. Daca aveti si alte informatii , nu numai mamicile experimentate , va astept cu mare placere.
Un plus de informatie e bine-venit !

Mirtha 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by Jackie
Concluzia - fiecare moment trebuie savurat la maxim.
Jackie - 2xmami

Corect!!!

Uite ca am schimbat si semnaturica azi...

Lori 40+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Intrebare pt mamicile care au nascut la
Municipal
Ce acte ati avut nevoie la internare ?
Adeverinta de la serviciu o aveati la internare sau o puteti aduce a doua zi ?

Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David

Nicole, eu am avut copie dupa buletin si adeverinta de salariat. Altceva nu mi s-a cerut!

Mai, astept sa se trezeasca Tudor (da semne...) sa-i dau sa pape si in sfirsit sa iesim afara!!! Nu va zic ca abia astept...

Edit - Monik pe unde esti??? Sper ca sunteti ok! Da-ne si noua un semn sa stim ca esti bine...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

yupi ce ma bucur ca am scapat partea de moderare. va multumesc fetelor.
acum ca a plecat si tati la servici, ma pregatesc sa plec si eu la medicul de familie sa-mi iau acea trimitere de internare precum si concediul de prenatal pt luna iunie.
fetelor de 2 zile am burta foarte tare tot timpul si ma simt si foarte ametita. e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

quote:
Originally posted by alexuta75

Laura, si eu am aceeasi problema cu sotul. Imi spune ca tin copilul la incubator, iar cand iesim afara……….. e durere. Insa am invatat san u-l mai bag in seama, sis a nu ma mai consum. Il lass a vb si fac ca mine. La urma urmei, daca copiii racesc, eu stau cu ei. Sincera sa fiu, eu nu am renuntat la caciulita. Antonia are aproape o luna, insa mi-e teama san u o ia curentul la urechiuse. E atat de mica….
Mihaela, mie mi-e teama sa mananc legume mai ales ca Antonia are colici si nu doarme noaptea. Insa de sapt viitoare voi diversifica mancarea mea, ca tare as maimanca si altceva in afara de friptura si branza….

Am si eu o intrebare: Cum e cu aspiratorul nasal care se ataseaza la aspiratorul casnic? Mamicile care au, ce parere aveti? Si… de unde se poate cumpara? Antonia e cam fonfaita, si eu am o pompa clasica, darn u reusesc sa scort nimic cu ea. Asa ca ma gandeam la alternative.

Alexandra, mami lui Alexia( 4 ani) si Antonia ( 6.05.2008)

Iubita, si eu folosesc batista bebelusului la Sara si este super! Azi i-am scos o gramada de mucisori...Si ii place la nebunie!!
Il gasesti in farmacii.
Si eu am nopti in care ma chinui cu Sara...dar uite ca a trecut deja aproape o luna!!! Am deja fetitza mare!!
Te pup si iti doresc sa ai cat mai multe nopti linistite!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Subscriu, eu sunt sigura ca nu m-as fi descurcat cu o pompita clasica! Batista bebelusului e grozava!

Si bebeluna mea face maine o luna!!!! Yupiiii!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anuta-maria

yupi ce ma bucur ca am scapat partea de moderare. va multumesc fetelor.
acum ca a plecat si tati la servici, ma pregatesc sa plec si eu la medicul de familie sa-mi iau acea trimitere de internare precum si concediul de prenatal pt luna iunie.
fetelor de 2 zile am burta foarte tare tot timpul si ma simt si foarte ametita. e normal?

Ma gandesc ca sunt contractii (chiar daca nedureroase) dar in priv ametelii, ai mai luat o tensiune? In ce saptamana esti? Banuiesc ca aproape de termen, ca am vazut niste majorete pt tine.

Am si eu o intrebare pe tema prenatalului: eu sa zicem ca-l iau pe iunie, cand nasc trebuie sa iau altceva pentru iunie? Postanatal? Se schimba ceva ? Sau ramane cel luat pentru luna iunie inainte sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu ma mai intrat....credeti-ma ca nu am cand. Pana ieri a fost si sotul in concediu, insa el mai mult a umblat dupa fel de fel de chestii.....alocatie, cont la banca pt virarea alocatiei, carucior ca cel primit era vechi si urat, tot felul de medicamente de la farmacie....nici de mancat nu am avut timp....ieri ca ma prins uhn pic de liber am facut 2 ciorbe ca sa ne-ajunga. Mai nou, acum experimentam colicile.....offff.........mi-e asa mila....
Nu am citit deloc din urma, sper sa vina si ziua cand o sa reusesc, nici pe prima pagina nu m-am mai uitat......dar felicitari noilor mamici si nastere usoara celor ce urmeaza sa-si tina pruncii in brate.....Pe mine inca ma doare epiziotomia, am si unn hemoroid enervant......offffffff.....de aceea nici nu pot sta mu;lt in fund sau chiar csi in picioare.......revin cand pot ca scartatie Delia Eliana.....asa on cheama pe bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by iulia83

vad aici ca pt internare imi trebuie trimitere de la med de fam!! e musai? ca eu nu stiam asta. stiam de adeverinta, cpoie bul, dosar analize si carnetul gravidei, nicicum de trimitere!!! bine ca am aflat ca ma trezeam joi ca nu ma interneaza alea fara trimitere

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Fetelor, eu nu stiu ce prostie mai e si asta (ma scuzati) Mie mi-a fost suficient BULETINUL, ptr simplul motiv ca in conformitate cu legislatia in vigoare gravidele beneficiaza de gratuitate (deci la ce folos adeverinta??? Tzigancile alea de fac o droaie de copii credeti ca aduc adeverinte, sau ca isi platesc spitalizarea?) Carnetul gravidei nu se mai "poarta" asa ca si ala este inutil cat si zadarnis, foarte bine ar fi sa aveti dosarul cu multele analize pe care le-ati facut in sarcina. Cat despre trimiterea de la medicul de familie, mi se pare alta prostie... pai daca ti se rupe apa la 5 dimineata cum am patit eu (intr-o zi de duminica) ce fac? Nu ma duc la spital fara trimitere? De unde il iau pe faimosul medic de familie ptr trimitere?

Nu stiu, zic si eu... plus ca imi sta marturie experienta nasterii prin care tocmai am trecut.

Va pup. Sorry, sper ca n-am suparat pe nimeni...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata si de la noi!!!!
cleo merci de laptic, dar mi-ai dat o idee si pe langa laptic am pus niste cafea si brumi si gheata si mi-am facut o bunatate de chestie!!!cocktail cica!!!!!!merci de raspunsurile legate de scurgeri!!!dar eu tot nu sunt in clar!!!e normal sa curga lichid amniotic de 5 zile in cantitati mai mici???

si iata ca si noi azi facusi 40 de saptamani!!!deci ia ziceti fetelor cum e cu uleiul de ricin si frunze de zmeur ca ma cam bate gandul??pe bune ca nu mai am rabdare!!!!dar asta e cred ca am invatat sa ma obisnuiesc, cu gandul ca atunci cand va vrea va iesi!!!dar oricum joi voi face o vizita la dr. asa sa fiu eu linistita!!!

sa nu uitam de agitate pentru cele care urmeaza sa nasca dar si pentru mine , asa de proba

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Hi,hi,hi... Melly ne sarbam impreuna 40 sapt! Fruntea sus ca AMr e mic !

Mergi la inceput