Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicole1980 spune:
Intrebare pt mamicile care au nascut la
Municipal
Ce acte ati avut nevoie la internare ?
Adeverinta de la serviciu o aveati la internare sau o puteti aduce a doua zi ?
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole1980 spune:
Ce liniste este pe aici...
Mai active sunt mamicile decat gravidutele
Adevarul este ca nici eu nu mai am insomnii de cateva saptamani, as dormi non stop
Ma duc sa ma culc. Noapte buna !
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
Reallaura spune:
Nicole, am avut nevoie doar de buletin.
Iulia, Miss hm...o sa vad si eu ce variante de invitatii exista, cea aleasa de tine, Miss, e suuper.:)si cu poza lui bb...
Lorich hai, iubita, te asteptam sa incepi plimbarile sa vii si tu cu noi! Dar sa tina bb cu mama lui si sa vina cand se rezolva problemele familiei...
Nu merge sa conectez batista bb la aspiratorul meu..tr sa cumpar unul nou.
Aseara ne-am sculat la 1:30, i-am dat papa pana la 3 si de la 3 l-am ascultat cum necheaza, nu mai rezist.serul fara scos mucisorii e apa de ploaie....
incerc sa dorm dimineata...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
cleo78 spune:
quote:buna dimineatsa
Originally posted by Reallaura
Nicole, am avut nevoie doar de buletin.
Iulia, Miss hm...o sa vad si eu ce variante de invitatii exista, cea aleasa de tine, Miss, e suuper.:)si cu poza lui bb...
Lorich hai, iubita, te asteptam sa incepi plimbarile sa vii si tu cu noi! Dar sa tina bb cu mama lui si sa vina cand se rezolva problemele familiei...
Nu merge sa conectez batista bb la aspiratorul meu..tr sa cumpar unul nou.
Aseara ne-am sculat la 1:30, i-am dat papa pana la 3 si de la 3 l-am ascultat cum necheaza, nu mai rezist.serul fara scos mucisorii e apa de ploaie....
incerc sa dorm dimineata...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
sa va fac o cana cu lapte cald in loc de cafea?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by anuta-maria
aa si inca o multumire pt treaba cu moderatorul, chiar nu stiam de ce nu imi raspunde nimeni. Ma gandeam eu ca nu ma vede, dar nu stiam cum sa fac.
Multumesc fetelor:)
gata, ai scapat de moderatie!!
da, e aiurea ...nu iti vezi mesajele, ai impresia ca vb singura, ca televizorul.
povestea nashterii
cleo78 spune:
sper ca azi pitica mea nu o sa sufere mult de colici. Daca nu baraiie... ies cu ea singurica la plimbare, cu carutsul. Inais, pe unde esti? nu mai apuci sa scrii pe aici. Mai lasa, mamicule ordinea.
Desi stiu cum e cu sindromul cuibului... io il am si dupa nascut, mi se pare ca e jegul jegurilor casa (si asha si e...), si ca tre sa le fac pe toate.
P.S. caut o tanti sa ne ajute la curatsenie. 4-6 ore pe sapt - sa dea cu aspiratorul, si sa frece baie+ bucatarie (gresie, faiantsa...din astea).
Si aragazul care are un strat gros cu meniul din ultimile 2 sapt,
povestea nashterii
ancaurn spune:
'Neata fetele
Multam Cleo pt nr de tel si canuta de laptic. A fost tare bunut.
Nu-mi vine sa cred ca e ultima zi de 2 in 1 din viata mea. Parca as vrea sa opresc timpul in loc si ziua asta sa se repete la infinit, cu toate emotiile ei. Totodata nu mai am rabdare. As vrea si sa se termine totul si sa-mi vad puiul in brate, sa-i numar eu personal toate degetelele si sa fiu sigura ca totul e in regula. E clar, am luat-o razna, ma contrazic singura, dar stiu ca voi ma intelegeti. Mai ales cele care ati nascut deja sau care urmeaza sa nasteti azi-maine. Iar celelalte o sa vedeti voi peste cateva zile.
Majorete pentru toate fetele: Chiar, nu-mi vine sa cred ca in 2-3 saptamani vom fi toate mamici. Parca lunile astea de sarcina au trecut ca vantul si ca gandul. N-ati vrea sa dam timpul inapoi cu cateva luni, sau macar saptamani? Sa ne mai bucuram o data de ultima perioada in care era bebe in burtik si facea valuri, valuri, si ne manca ficatii la propriu si ne mai inghesuia si plamanii ca i se parea ca respiram prea usor? Bebele meu e inca inauntru, dar deja mi-e dor de toate astea.
Gata, sper ca nu v-am indispus cu melancoliile mele, dar cine sa ma inteleaga, daca nu voi, PRIETENELE MELE, surorile mele de suferinta si bucurii.
pt toate fetele.
Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult
Lorich spune:
Neata si de la mine
Cleo multam pentru laptic, a fost bun, sa zicem ca i-as fi adaugat o lingura de cafea....
Anuta Maria bine c-ai scapat de moderare...
Eu ma simt bine, ori e starea aia de bine dinainte sa nasti, ori bibi chiar asteapta sa se faca ordine totala in fameleon, sa plece toata lumea pe la casili lor, operati, soacre, catei, purcei Maine mai avem si noi o intalnire dintre Dna Dr. si Dl. Col, abia astept sa vad ce-mi mai zice, cand vine iubirea lu' mami.
Va pup pe toate, Cleo am citit cu mare placere tot ce ai scris, util si foarte pozitive mesajele tale, sa pupe mama doua fete ...
Aaa..Ancaurn m-ai emotionat cu mesajul tau tare de tot, si eu ma uit la burticul meu rotund si lucios si ma gandesc cat de dor o sa-mi fie de el, de valurile lui, dar cred ca toate moacele lui bebe, orice zambet voluntar sau involuntar vor fi de mii si mii de ori mai frumoase decat tot ce a fost pana acum.
Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
Jackie spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
'Neata fetele
Multam Cleo pt nr de tel si canuta de laptic. A fost tare bunut.
Nu-mi vine sa cred ca e ultima zi de 2 in 1 din viata mea. Parca as vrea sa opresc timpul in loc si ziua asta sa se repete la infinit, cu toate emotiile ei. Totodata nu mai am rabdare. As vrea si sa se termine totul si sa-mi vad puiul in brate, sa-i numar eu personal toate degetelele si sa fiu sigura ca totul e in regula. E clar, am luat-o razna, ma contrazic singura, dar stiu ca voi ma intelegeti. Mai ales cele care ati nascut deja sau care urmeaza sa nasteti azi-maine. Iar celelalte o sa vedeti voi peste cateva zile.
Majorete pentru toate fetele: Chiar, nu-mi vine sa cred ca in 2-3 saptamani vom fi toate mamici. Parca lunile astea de sarcina au trecut ca vantul si ca gandul. N-ati vrea sa dam timpul inapoi cu cateva luni, sau macar saptamani? Sa ne mai bucuram o data de ultima perioada in care era bebe in burtik si facea valuri, valuri, si ne manca ficatii la propriu si ne mai inghesuia si plamanii ca i se parea ca respiram prea usor? Bebele meu e inca inauntru, dar deja mi-e dor de toate astea.
Gata, sper ca nu v-am indispus cu melancoliile mele, dar cine sa ma inteleaga, daca nu voi, PRIETENELE MELE, surorile mele de suferinta si bucurii.
pt toate fetele.
Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult
Eu una te inteleg, pentru ca sufar de nostalgia perioadei de sarcina... Partea buna e ca nu prea am timp de asta pentru ca bebe nu accepta sa nu fie bagat in seama... Off, si cind ma gindesc ca peste un an o sa am nostalgia zilelor cind bebe dormea la mine in brate... Concluzia - fiecare moment trebuie savurat la maxim.
si mult curaj pentru toate mamicile in devenire!
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by Jackie
Eu una te inteleg, pentru ca sufar de nostalgia perioadei de sarcina... Partea buna e ca nu prea am timp de asta pentru ca bebe nu accepta sa nu fie bagat in seama... Off, si cind ma gindesc ca peste un an o sa am nostalgia zilelor cind bebe dormea la mine in brate... Concluzia - fiecare moment trebuie savurat la maxim.
si mult curaj pentru toate mamicile in devenire!
Jackie - 2xmami
[/quote]
Asa este. Si eu o privesc pe Cezara si nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape 5 ani de cand eram in aceeasi situatie. Tocmai de aceea ma apuca nostalgiile. Stiu ca timpul trece mult prea repede si intotdeauna suntem prea ocupati ca sa savuram momentul. Apoi regretam. Dar asta e viata, nu?
Plec acum sa platesc niste facturi si s-o duc pe Cezara la stomatolog, dar mai intru mai pe seara. Va pup.
Poze
39+ 5 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult