Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo ar fi misto sa fie si aici...mai ales la faza cu tigancile .. totusi, sa ma interesez sa nu am surprize joi

joooooooooooooooooiiiiii..mai e otzaraaaa!!!

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

fetelor, lamuriti-ma va rog cu ceva...citesc aici ca batista bebelusului se racordeaza la aspiratorul casnic...aici e vorba de aspiratorul meu de 2200 w cu care aspir pe jos?? cum naiba? sper sa fie o gluma...

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

citesc din urma, si o sa raspund punctual la probleme aparute

-secretii ins arcina: sunt normale. La sf sarcinii, si mie mi se parea ca am secretia mai consistenata, etc. Dr a zis ca e normal, ca se pregarteste de final; si cat la analize ies ok...is ok. Si lichidul amniotic, cand curge...se simte! e cam ca la ciclu,d ar mai puternic.

-fetelor, nu va fie frica. tot tre sa nashteti, da? Mai devreme sau mai tarziu (ce, numai o potoroasa e pe lumea asta), de asta nu scapati!
Acum sa va incurajez, un termen depashit nu e grav. Dupa 42 sapt implinite, protocolul impune luarea de masuri (provocarea nasterii, cezariana, etc). Pana atunci - e la termen. Un bebe e la termen - daca se naste in sapt 37-42. Io am nascut la 41 sapt implinite, incepea sapt 42. Daca nu nasteam...peste 3 zile eram programata la consult + eco (si eventual alte masuri luate). Dar aici tineti cont de parerea dr-ului. Nu va mai agitati, el tre sa ia decizia. Ce puteti face: sa mergetyi mai des la control. Oricum va va chema la cateva zile.

cand ziceti(reallaura, parca) ca nu mai apuca sa se bucure de puiul mic...asha sunt si io. Prea stresata, domnule!!Si multumesc lui Dumnezeu, probleme f. grave nu am avut (bine, asta cu piciorushele m-a doborat...desi dr -ul ma incurajeaza ca se corecteaza 100%, ca la varsta asta e f. receptiv etc). E atat de greu sa mergi la medic - ti se rupe sufletul. Plus, ca mai am asha, coshmaruri (prostesti, de altfel): ca o sa planga la noapte si nu o sa l aud, ca daca il lovesc, daca nu am grija cum trebuie de bebe. BIne, aici cotnribuie si 'stresurile' bipede din jur, mai nou socru-meu imi repeta ca "daca nu am lapte deajuns"? O sa ii zic cu proxima ocazie, ca - daca ma mai streseaza mult si pierd laptele din cauza asta, nu ii mai vb niciodata.
Uof. Nu stiam ca sutn atat de sensibila. Bine, o fi si oboseala... si colicile, si tot.

Mai ziceati de Infacol. Si io dau la bebe magicul Infacol. Acu, sa nu radeti, dar am luat si io prospectul la cetit, versus prospectul lui Sab Simplex. SUnt aceleasi produse. Atat ca primul e in Anglia, de 3 ori mai scump, si are o pompita care il face mai usor de aplicat, ca nu il mai picuri.
Atat. A, unu e cu aroma de porto, celalalt cu zmeura.
Si au efect, ajuta pe bebe sa dea partsurile mai repede, pe principiul asta functioneaza...ca ajuta sa scoata gazele.

Simonix, sa te incurajez io cu laptele. Deci, io care alaptez exclusiv, si care zic ca ash putea hrani gemeni...la 3 ore tre sa ma mulg sau pun pe bebe la san. Altfel, incep sa ma doara sanii,s i sa curga singuri. Si mai umblu asha, cu tricoul siroit, ca m-am saturart sa schimb 4 -5 tricouri pe zi. Asha ca.. asta e viatsa de FulgA!! Ce iti recomand, cand pui pompa, nu mai apasa tot sanul. NU are rost...la maternitate ne-au invatsat sa ne mulgem manual, si toate glandele poate sunt prin tot sanul, dar laptele se canalizeaza doar in varf, in zona mamelonului + sfarcului. Acolo unde e mai colorat.
Si pe mine ma dor..mai ales ca bebe ma ia pe post de suzeta...iti imaginezi ca tstau sanii mei tensionati, intinsi, sfarcurile la umezeala...uneori am nishte dureri...noroc de garmastan.
Tu mulgi 200ml?ooo pai e super bine pt bebe!!
Tare bine ar fi daca l-ai invatsa sa suga. Io te -ash sfatui sa incerci din cand in cand. Macar cateva gurite sa ia. A, de ex. cand iti curg sanii, ca tot curg by default. El nu depune efort, dupa aincepe sa traga... Macar sa incerci. Mai era asha, la munci silnice si Doloress, in Canada.

gabitzam, tu dormi in pat cu Andrei? sau vine si va lasa 'jucarii' in patul conjugal? ca nu pricep cum e cu baloanele zgomotoase.
ancaurn, si tel. meu potri sa il iei. Un sms preiau, stai calma!! . Si cat mai curand! Am tel. pus pe contul de meil comun, ala cu yahoo.it

leelloo, pup si sanatate la Stefan!!

luminel, mult succes!!

anuta_maria, ca sa scapi de moderare, scrie inca 5 mesaje, cu 2-3 cuveinte, de genul
1. buna
2. dimineatsa
3. s-a trezit
4. si ratsa
5. e gata?

Si ai scapat de moderare.
O sa fie amuzant, ca o sa apara mesajele este 2 ore, si dupa aia toate instant!! A, si nu lasa tatici la nashtere... e un spital f. strict, dar eu am apreciat asta. Si tati la noi a vrut sa vina, dar daca m-ar fi auzit urland..cred ca ieshea plangand din sala.

getutsa81, tot ce voi insista: sa te odihneshti. SI sa papi, cate ceva, acolo. Nu mult, dar orice, si o cana cu lapte, la 1-2 ore, te va linishti, si ajuta la relaxare si laptik pt flacau. In rest, stiu pers. care s-au chinuit cu pietrele cativa ani, pana sa aiba curaj sa se opereze. Pe de alta parte...de tine emia greu, ca ai si bebe mic, si alapteszi, si tensiunea cu casa... si hai ca tercem si peste asta.

socrate 1 ora la san? e..cam mult. Nu te dor sfarcurile? ca io azi am vreut sda dorm la amiaza, si l-am pus pe bebe langa mine, si cand a mai scartiit, i-am mai mufat o tsatsa. Aceeasi, iti dai seama... si acu ma ustura, in draci. Si nu a stat tot timpul cu ea in gura, ca adormeam mai departe, sii ii fugea tsatsa repede...dar tot ma ustura. Traiasca garmastanul...

andora, multa multa sanantate la amandoua!! Si scrie ne si asha, cu tastatura creatsa, te intelegem noi!!! Nu e asha de grav.

fetelor, imbracati cum vreti voi copiii. Ei ne moshtenesc metabolismul, cateva luni pana isi formeaza ritmul lor, daca mamei ii e frig, clar ca si copilului. Extrema caldurii: sa nu transpire! Inr est, faceti ce vreti. Daca comenteaza soacra, ignore, pt ca daca se intampla ceva, mama e de vina. DIVINA!!!
a, vb de bibe Nuk. SUnt unele tetine, cu curgere lenta. De aia mananca mai greu de la ele..io am din alea.

iulia, sanatate mamei tale. Hai ca e tare, ea in caruts la vale, si tu sus, relaxata, cu burtoiul razand...
Cat despre aspirator, nu e o gluma. I se pune in varful aspiratorului, si va trage usor aer printr-un sistem de plastic. Si scoate totul din nasucul lui bebe. Nu trage cu putere, se modereaza ce trage. Si sa nu uiti, aspitratorul trage, si nu sufla (ca la suflat ti-e frica ca e murdar...)

Si nu in ultimul rand,

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

pana la urma se conformeaza tati:)

Mergi la inceput

face cum zice mami

Mergi la inceput

am tras o spaima acum o ora, ca ma luasera niste doreri mai mari ca deobicei

Mergi la inceput

si ma gandeam ce ma fac ca nu am acele documente de care vb cleo (adeverinta de la serv si nici cea de internare). Pana la urma ma mai lasat durerea si sper sa mai stam o zi ca sa avem si doc respective:)

Mergi la inceput

si nu in ultimul rand sa va multumesc pt majorete:)

Mergi la inceput

acum am sa incerc sa dorm si sa-l rog pe asta micu sa mai stea linistit inca o zi:)

Mergi la inceput

aa si inca o multumire pt treaba cu moderatorul, chiar nu stiam de ce nu imi raspunde nimeni. Ma gandeam eu ca nu ma vede, dar nu stiam cum sa fac.
Multumesc fetelor:)

Mergi la inceput