Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by aelita

alina anto vad pozele,foarte bine arati .si Sara o scumpa.
imi place cum ati aranjat camera micutei.

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Multumim!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Fetelor va multumesc mult pentru informatii, nu stiam toate detaliile si poate saptamam asta nasc (sper), noroc cu voi. Multumesc foarte mult.
Cat despre moderare, o sa treaca ceva timp pana scap ca eu sunt dintr-o bucata, cel putin asa zice sotisorul :)

Va urez sa aveti parte doar de sanatate si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

quote:
Originally posted by cleo78

noroc cu gabitzam ca mai ceteste din urma. Deci la internare trebuie:
- adev. de la munca ca esti cu plata la zi la CAS in contul xxxx
- trimitere de la dr d famelie pt internare
-buletin
Si pt inmatriculara lui bebe, buletinele parintilor, al tau oricum ramane jos, la internari, parca, si sa vina tati cu al lui si cu cerfiticatul de casatorie. Cat mai repede..cat mai bine

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!

Am uitat sa te intreb Cleo, la Filantropia lasa pe tatic sa asiste la nastere, ca sotisorul meu vrea foarte mult sa vina sa caste ochii ca melcul. Cel putin o sa am pe cine sa ma descarc la nevoie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Laura, si eu am aceeasi problema cu sotul. Imi spune ca tin copilul la incubator, iar cand iesim afara……….. e durere. Insa am invatat san u-l mai bag in seama, sis a nu ma mai consum. Il lass a vb si fac ca mine. La urma urmei, daca copiii racesc, eu stau cu ei. Sincera sa fiu, eu nu am renuntat la caciulita. Antonia are aproape o luna, insa mi-e teama san u o ia curentul la urechiuse. E atat de mica….
Mihaela, mie mi-e teama sa mananc legume mai ales ca Antonia are colici si nu doarme noaptea. Insa de sapt viitoare voi diversifica mancarea mea, ca tare as maimanca si altceva in afara de friptura si branza….

Am si eu o intrebare: Cum e cu aspiratorul nasal care se ataseaza la aspiratorul casnic? Mamicile care au, ce parere aveti? Si… de unde se poate cumpara? Antonia e cam fonfaita, si eu am o pompa clasica, darn u reusesc sa scort nimic cu ea. Asa ca ma gandeam la alternative.

Alexandra, mami lui Alexia( 4 ani) si Antonia ( 6.05.2008)

Iubita, si eu folosesc batista bebelusului la Sara si este super! Azi i-am scos o gramada de mucisori...Si ii place la nebunie!!
Il gasesti in farmacii.
Si eu am nopti in care ma chinui cu Sara...dar uite ca a trecut deja aproape o luna!!! Am deja fetitza mare!!
Te pup si iti doresc sa ai cat mai multe nopti linistite!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Alexuta, pompa cu pricina se comercializeaza sub numele de "Batista bebelusului", dar am imprersia ca se mai gaseste si sub alte denumiri. Incearca la farmaciile mari. Eu am cumparat-o dintr-o farmacie 2NA.

Ca sa vezi despre ce este vorba uita-te www.overland.com.ro/" target="_blank">aici. Cred ca era si un filmulet de demo pe undeva pe site.

Eu am folosit-o intens la Andrei, pot sa-ti zic ca este eficienta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Multumesc mult de informatii. Daca tie ti-a fost eficienta, atunci merita! O sa cumpar si eu si sa vad cum e.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Alexuta si bebelina mea avea dureri de burtica, dar de cand cu debridatul s-a linistit...Azi am cantarit-o si are 3200 net...3300 de grame cu hainute. Sunt asa happy ca ia in greutate...papa din 3 in 3 ore si ii mai dau si ceiulet 15-30ml pe zi

lavi - Cele 126 de zile sunt calendaristice...inclusiv sambata si duminica.

Si eu am folosit Batista bebelusului cu succes...aveti grija sa tineti pe bebe la verticala in timpul extragerii muciosilor si sa ii puneti ceva apa de mare sau ser inainte de extragere.

Va pup! Tin pumnii gravidutelor care urmeaza sa nasca! In seara asta isi induce sarcina si prietena mea...am asa emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am revenit!! am fost la urgente cu maica-mea ca a cazut acu o saptamana si si-a luxat piciorul..si tipic ei, nu s-a dus la medic, ca deh, ii trece cu gheata, varza, leacuri babesti..in fine. azi o luai cu forta mai mult, pt ca i se umflase si invinetise de ziceai ca ii crapa piciorul si o dusai la spital. e bine acu, e gipsata de la genunche in jos, deci, destul de grav...trebuie sa stea cu ala 10 zile..am ras d em-am spart cu ea...i-am dat drumul cu carutul pe rampa si nu se mai oprea pana la masina...ca de obicei, am facut show pe acolo..am fost bagate super repede in seama dat fiind faptul ca eu eram cu burta la gura...sa nu astept prea mult. hehe, avantajele burticii (aici o sa-mi fie dor..) eh! mi-am luat portia de distractie in seara asta.

miss si eu am facut lafel...m-am ocupat de tot ce tine organizare la nunta..am fost ca un politzai..invitatii, flori, aranjamente si ma mandresc ca a iesit superb am o chestie cu esteticul in ceea ce priveste imaginea mea, a noastra ca si cuplu si de-aia cred. am tras un ochi pe site-ul ala..nu inteleg nimic, darma gandeam ca poate ma inspir simi schimb ideile pe ultima suta de metrii. daca nu faci botez, pt ce-ti mai trebuie invitatii? ca sunt in ceatza...sau doar asa de instiintare??

magnetism bine ai revenit!!! nasol cu controlul pe masa, mai ales cu manusile alea ... se lipesc de tot de tine ..ih si doareeee...
cele 126 de zile sunt calendaristice, cu sambete si duminici din pacate

eu am facut azi ultimele adaugiri la bagaj, am spalat, calcat, maine ma bag la curatenie, sa las totul aranjat aici. am vorbit cu mama ca inainte cu o zi sa vin acasa sa imi faca curat prin camera, ca sigur sotiorul cel lenes n-o sa faca si sa se asigure ca e totul in ordine pt venirea mea si a puisorului acasa. sper sa se descurce o saptamana fara mine sotiorul...am dat directive sa i se spele, calce daca are nevoie...numai sa nu gasesc casa arsa..atat!!

gabitza merci de info legat de batista bebelushului..mi-era cam rusinica sa intreb ce naiba e aia... imi inchipuiam ca e o batista cu proprietati de sugativa pe care i-o bagi in nasuc si ii trage mucisorii ce toanta sunt

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vad aici ca pt internare imi trebuie trimitere de la med de fam!! e musai? ca eu nu stiam asta. stiam de adeverinta, cpoie bul, dosar analize si carnetul gravidei, nicicum de trimitere!!! bine ca am aflat ca ma trezeam joi ca nu ma interneaza alea fara trimitere

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

vad aici ca pt internare imi trebuie trimitere de la med de fam!! e musai? ca eu nu stiam asta. stiam de adeverinta, cpoie bul, dosar analize si carnetul gravidei, nicicum de trimitere!!! bine ca am aflat ca ma trezeam joi ca nu ma interneaza alea fara trimitere

Ariana Elena

Praise God!!!”

nu e obligatoriu.
Se cere insa la spitalul Filantropia, deoarece nu e spital de urgenta, ci e unul clinic (partea faina e ca asha nu ajunge orisice tinagnca internata... ca alea nu au hartii..). A, sa stii ca io nu am dus trimiterea de la dr de famelie, dar nici nu mi-a mai cerut in spital. Dar moasha la cursuri a zis ca ar trebui.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Gabitzam eu am si comprese de alea. Ce nu am inteles eu e ca compresa practic are lichid stanga dreapta pe compresa si nu la mijloc...poate de aia nu a fost foarte util. Nu stiu ce sa zic, vad ca a mai trecut...mai pun comprese peste noapte si vedem.

Noemi,

Mergi la inceput