Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
aelita spune:
alina anto vad pozele,foarte bine arati .si Sara o scumpa.
imi place cum ati aranjat camera micutei.
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
gabitzam spune:
Lavinia, cu siguranta cele 126 de zile sunt calendaristice.
Acum mi-au picat ochii pe lista si sunt a doua la cezariene, mi s-a cam pus un nod in capul pieptului.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Lorich spune:
Lavinia da, bagajul e gata, cu mentiunea ca poate sa mai apara una sau alta, dar de asta s-a inventat tati nu?
In rest, suntem in stand by.
pupici
Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
alexuta75 spune:
Laura, si eu am aceeasi problema cu sotul. Imi spune ca tin copilul la incubator, iar cand iesim afara……….. e durere. Insa am invatat san u-l mai bag in seama, sis a nu ma mai consum. Il lass a vb si fac ca mine. La urma urmei, daca copiii racesc, eu stau cu ei. Sincera sa fiu, eu nu am renuntat la caciulita. Antonia are aproape o luna, insa mi-e teama san u o ia curentul la urechiuse. E atat de mica….
Mihaela, mie mi-e teama sa mananc legume mai ales ca Antonia are colici si nu doarme noaptea. Insa de sapt viitoare voi diversifica mancarea mea, ca tare as maimanca si altceva in afara de friptura si branza….
Am si eu o intrebare: Cum e cu aspiratorul nasal care se ataseaza la aspiratorul casnic? Mamicile care au, ce parere aveti? Si… de unde se poate cumpara? Antonia e cam fonfaita, si eu am o pompa clasica, darn u reusesc sa scort nimic cu ea. Asa ca ma gandeam la alternative.
Alexandra, mami lui Alexia( 4 ani) si Antonia ( 6.05.2008)
gabitzam spune:
Mesaj de la anuta-maria din capitolul trecut:
quote:
Originally posted by anuta-maria
Multumesc pt informatiile date.
Eu voi naste pe Vladimir Andrei cu dr. Radulescu Botica care nu este prea vb, dar am intales ca este un bun profesionist. Pe 6 iunie implinim 40 saptamani si nu mai am stare si nici rabdare (nici eu si nici tati). La spital am fost o singura data unde nu am stat foarte mult si nici nu am avut pe cine sa intreb una alta sau sa vad spitalul, asa ca iti sunmt recunoscatoare pt informatiile date Cleo.
Am citit povestea nasterii puturoasei tale foarte frumoasa de altfel. Acolo spunei ceva de actele necesare in afara de setul de analize si eco, mai trebuie altceva in afara de buletin, certificatul de casatorie?
Anuta, daca vei scrie 10 mesaje vei scapa de moderare si vedem si noi mesajele tale in timp real, nu dupa ce le vede intai un moderator.
Nicole1980 spune:
Ylari – soacra-ta seamana asa mult cu a mea, dar norocul meu este ca nu sta cu noi si e la 200 km distant, ca altfel imi facea viata amara. Eu o data i-am zis de iubitelul meu ca e dezordonat si stii ce mi-a zis : daca nu-ti convine imi iau inapoi baiatul nu trebuie sa stea cu tine ca si asa ea sta singura. Eu cred ca o mama n-ar putea zice asa ceva, dar ea e o poama acra. Te inteleg perfect si imi pare rau ca treci prin asa ceva.
Am vazut poze cu printesica lui Luminel, este o frumusica si dulce. Pup fata frumoasa . Luminel, dar de ce ai stat tu asa mult in spital….n-am mai citit prin spate…ai avut probleme?
Alysh – cu ce crème au trecut bubitele pana la urma ?
Miss - si eu invitatiile le voi face cu poza lui bebe.Imi place modelul ales.
Magnetism – din pacate sunt doar calendaristice, adica cuprind si sambetele si duminicile.
Noi duminica ne-am plimbat pe la gradina botanica, dar am oboist repede. Erau asa multi copii.
Azi am fost pe la serviciu 2 ore, ca mi se facuse dor de colegi, dar parca tot mai bine este cu burtica acasa la noi.
Poze
Nicole 37+
DAVID ADRIAN
Bebe David
gabitzam spune:
Alexuta, pompa cu pricina se comercializeaza sub numele de "Batista bebelusului", dar am imprersia ca se mai gaseste si sub alte denumiri. Incearca la farmaciile mari. Eu am cumparat-o dintr-o farmacie 2NA.
Ca sa vezi despre ce este vorba uita-te www.overland.com.ro/" target="_blank">aici. Cred ca era si un filmulet de demo pe undeva pe site.
Eu am folosit-o intens la Andrei, pot sa-ti zic ca este eficienta.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mesaj de la anuta-maria din capitolul trecut:quote:
Originally posted by anuta-maria
Multumesc pt informatiile date.
Eu voi naste pe Vladimir Andrei cu dr. Radulescu Botica care nu este prea vb, dar am intales ca este un bun profesionist. Pe 6 iunie implinim 40 saptamani si nu mai am stare si nici rabdare (nici eu si nici tati). La spital am fost o singura data unde nu am stat foarte mult si nici nu am avut pe cine sa intreb una alta sau sa vad spitalul, asa ca iti sunmt recunoscatoare pt informatiile date Cleo.
Am citit povestea nasterii puturoasei tale foarte frumoasa de altfel. Acolo spunei ceva de actele necesare in afara de setul de analize si eco, mai trebuie altceva in afara de buletin, certificatul de casatorie?
Anuta, daca vei scrie 10 mesaje vei scapa de moderare si vedem si noi mesajele tale in timp real, nu dupa ce le vede intai un moderator.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
noroc cu gabitzam ca mai ceteste din urma. Deci la internare trebuie:
- adev. de la munca ca esti cu plata la zi la CAS in contul xxxx
- trimitere de la dr d famelie pt internare
-buletin
Si pt inmatriculara lui bebe, buletinele parintilor, al tau oricum ramane jos, la internari, parca, si sa vina tati cu al lui si cu cerfiticatul de casatorie. Cat mai repede..cat mai bine
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
MissParker spune:
Lorich, mie mi-a zis doctorul ca pot sa ma pregatesc cam in jur de 15 iunie, ca bebe e perfect dezvoltat si colul era joia trecuta deja 0,5cm deschis, plus ca am de cateva zile si usoare contractii, deci uterul exerseaza de mama focului... Dar in orice caz nu-ti fur barza, stai linistita
Lavi, si bine-ai revenit! Si eu cu bagajul aproape gata, mai am doar sa arunc inauntru periuta si pasta de dinti (plus chestia de plastic cu care dorm noaptea ca sa nu-mi scrasnesc dintii ), gelul de dus si cam atata...
anuta, scrie si tu mai multe mesaje pe bucati, ca sa nu mai fii moderata! Si bafta multa sa nu depasesti termenul... Pana acum avem 4 baietei nascuti dupa termen si 6 fetite, deci sa speram ca Vladimir Andrei al tau nu se vrea pe lista potorosilor Noi iti facem de pe acum galerie:
Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Alysh spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Alysh – cu ce crème au trecut bubitele pana la urma ?
Cu Trixera de la Avene. DAr sincer nu stiu cat a ajutat, ele oricum isi urmau un ciclu al lor dupa parerea mea
Alina cu iubirea noastra, Vlad