Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Buna fetelor! Sper sa nu va deranjeze ca intru peste voi . Sunt o viitoare mamica de septembrie 2008 si voiam sa las un mesaj pentru Simonix.

Simo, felicitari pentru Robert, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari. Ti-am lasat cateva mesaje la "Mamici de Belgia", cand ai timp poate mai intri pe acolo.

Va doresc la toate celelalte bebei sanatosi si nastere usoara fara probleme celor care nu au nascut inca.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh eu am fost pe la 14;00 la magazin
super...ne vdm la riviera, vb inainte, am tel tau si stabilim de cu seara, de duminica!

asa sunt si eu cu sotul si soacra in permanent razboi referitor la curent si frig
credeam ca am luat-o eu razna...dar vad ca nu:)

mai, eu zic ca nu e nevoie de invitatii la botez, un tel ajunge...
Dar mai veniti cu pareri!!!

iulia ai dreptate, dar stii cum e cand toti in jurul tau spun ceva... dar m-am lecuit. fac ca mine de acum.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vad ca se discuta de invitatii de botez
eu o sa fac invitatii pt botez...le am alese deja stiu unde si ce model sa fac...inca din ianuarie de cand am facut invitatiile de nunta
sper numai sa gasim local..apoi le dau confirmarea la scris...ce paranoia sunt...am invitatii la botez alese de juma de an n-am chef sa stau sa sun 100 de persoane...am planuit botez maaaaaaaare, asa vor ai nostrii

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am implinit si noi 2 saptamani! Ce mari suntem!
Aseara decat la ora 4 a papat...in rest somn! Ce super a fost!

leeloo mie de rosii nu mi-a zis si am papat zilnic...oricum eu pap si fructe...doar nu o sa ma uit lung...ai mei nu fac alergii. Am mare noroc!

daniela pai e bine si asa...sa alaptezi si sa nu dai nimic altceva...cu suculetul nu ma grabesc nici eu...la baiat am inceput repede diversificarea ca era lacom si la 5 luni mi s-a oprit lactatia...acum nu ma grabesc...o sa-i dau suc de morcov cand apar morcovii in gradina bunicii...ca aia sun eco 100%.

luminel bine ati venit acasa! v-am vazut si pozele!

Fetele ptr sfarcuri uscate luati Bioclin Multi-mom comprese asa cum spune si gabitza...eu am folosit decat 9 comprese si nu mai am treaba cu sanii...sunt foarte bune! Hidrateaza super si sunt cu lanolina...nu au chimicale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vad ca iar e liniste si pace pe forum; cred ca e linistea dinaintea furtunii, ca in curand o sa ploua cu bebei, saptamana asta sunt multe dpn-uri [:d] (inclusiv noi)

Alysh, Laura ce pofta imi faceti, mamici gata intrate in mana cu planuri de concursuri de carucioare, ufff tare greu mai e sa stai in expectativa flacaii vostri.

Lori 39+ asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Laurita, te inteleg ca nu-ti arde de invitatii, ca e mai practic sa dai telefoane... Pe de alta parte, si eu sunt ca iulia, deja de 6 luni am gasit pe net unde sa-mi comand "felicitarile de instiintare" pt. nasterea lui bebe David (aici le zice Geburtskarten), mi-am ales si un www.carteland.de/client/intermediaire.php?article_id=1064" target="_blank">motiv si vreau sa comand multe, multe, sa le trimit la toti cunoscutii, de indata ce voi avea poze frumoase cu Daviducul... Abia astept! Va trebui sa ma gandesc la un text in germana si la unul in romana, ma orientez eu...

Eu nu fac botez, dar daca as face, tot asa invitatii as trimite... Stiu, costa, dar e ceva ce as face cu placere... Eu si pentru nunta mi-am facut singura invitatiile, meniurile pentru restaurant, totul arata f. profesional si ma mandresc cu asta... sunt niste amintiri foarte frumoase... Evident ca pe Bogdan il lasa rece, eu am fost singura care s-a agitat cu astea, dar asa sunt eu...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetelor ce dor mi-a fost de voi. Am lipsit recunosc dar am fost ocupata cu botezul si acum au plecat si musafirii mei in Italia la casuta lor, vad ca cele ma active sunt Miss si Iulia 83, Lorich ce faci dragutza? Pt toate fetele mai avem PUTIN SI GATA , BAG O GALERIE PT NOI VETERANELE
fETELOR la contol ma duc de-abia sapt viitoare pe la inceput adica atunci cand deja voi depasi 38 de sapt ca sa fie o.k, ca imi va face si ctrl pe masa(oribil), si cine stie poate va veni si bebe.
Eu deocamdata pot sa circul si chiar f. bine mai simt din cand in cand un capusor de bebelus ca sta sa iasa dar strang din bucisi gata merg mai departe, nu ma las eu asa usor, cred ca un pic de miscare nu strica la bebe.
Maine ajung si eu acasa , sa mai pun la punct ce mai am de pus la punct, sa ma duc la medicul de familie sa iau prenatalul pe Iunie si bilet de trimitere cu internare la Filantropia, sa mai pun in bagaj ce mai am de pus si gata, am cam terminat cu pregateala, il astept pe fiu-miu.
Cred ca am si eu oarece contractii, mi se intareste f. tare burtica uneori, si dupa bebe e f. agitat, face ca un sarpe dupa , zici ca l-a muscat ceva..............
Fetelor O INTREBARE PT CELE CARE STIU, CUM E CU PRENATALUL? CELE 126 DE ZILE SUNT CALENDARISTICE(ADICA SI SAMBETE SI DUMINICI) SAU NUMAI LUCRATOARE? PUPICI PT CUNOSCATOARE SI NU NUMAI.CA SA STIU CUM SA CALCULEZ SI EU ZILELE DACA SUNT DOAR LUCRATOARE.
Pupici
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Lavi welcome back!
Eu cred ca-s calendaristice, dar mai asteptam pareri, poate gresesc

Mergi la inceput

Ca tot vorbea Lavi de activitate pe forum, m-am uitat pe listuta de iunie si am vazut ca mamicile de iunie cu activitate sunt fff putine, o mana de forumiste

Cred ca intr-o sapt doua o sa vorbeasca numai intre mamici. Miss tie ce ti-au zis, cam cat ar mai sta David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Cred ca ai dreptate Lori, pai tu ai fi prima pe lista noastra la nasteri
sau cel putin asa ar trebui......................eu una as prefera sa mai stea chiar daca e grasunel bebe dupa ce trec de 38 de sapt, mai vedem, cum stai tu cu pregatelile, ai terminat cu bagajul si curatenia in casa?
Pupici
Lavi+37 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput