Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Da e ca o crusta, ca si cum pielea s-ar fi albit...sau uscat...ceva de gen

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

quote:
Originally posted by socrate

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Nu-mi dau seama ce ar putea fi, dar cred ca ar fi cel mai bine sa intrebi dr de familie, sau chiar pediatrul.

Poze
39+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 2 ZILE - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

iulia, uite ca am mai gasit o informatie: contractiile dureroase si neproductive cica ajuta la oxigenarea mai buna a placentei. Deci e totul normal, trebuie doar sa le suportam

Of, iar e arsita cumplita azi, aerul e statut, nu se misca nici o frunzulita, simt ca imi fierb creierii!! Mai stau putin si apoi ma duc sa ma spal pe cap, cred ca asa ma voi racori macar 2-3 ore...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

iulia, uite ca am mai gasit o informatie: contractiile dureroase si neproductive cica ajuta la oxigenarea mai buna a placentei. Deci e totul normal, trebuie doar sa le suportam

Of, iar e arsita cumplita azi, aerul e statut, nu se misca nici o frunzulita, simt ca imi fierb creierii!! Mai stau putin si apoi ma duc sa ma spal pe cap, cred ca asa ma voi racori macar 2-3 ore...

Felicia 36+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

aici e racoareeeeee....norishori, nu e frig dar nici cald, si in casa e numai bine miss, trimit si la tine???? stii cum ma racoresc eu cand e cald???cu dush mai fierbinte (eu oricum numai asa imi fac dush...hmmm mi-e dor de-o baie) cand ies din dus, e asa de racoros...si am o crema de corp Dove cu castraveti care am luat-o asta iarna si nu m-am putut da cu ea din cauza ca am descoperit ca era mentolata si mi-era frig...dar acu, vara, face minuni

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by socrate

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Si mie mi s-au uscat rau de tot sfarcurile si parac au o cojita deasupra..se simte la mana foarte aspru. Dar nu e nimic alb....

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar nu ajuta cremele? Garmastan, Bepanthene? Poate servetelele acelea umede de la Bioclin care se pun in sutien si mentin sanul hidratat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit si noi de afara.
am fost nitel in parc...mie mi s-a parut vant si i-am pus caciulita.
soacramea ca nu ca sa i-o scot ca e cald si transpira si o sa raceasca.

Asa si in casa...eu zic ca e curent...soacramea si Bogdan ca e zapusala, ca etc...incep sa cred ca am eu ceva la cap si sunt stresata.

Pana la urma i-am scos caciulita cat am stat in parc si acum am regrete.
Sper sa nu fi racit copilul, si asa mi se pare racit - inca nu am terminat cu obsesia asta.
voi care ati iesit azi, le-ati pus caciulite???

Socrate, nu stiu ce ar putea fi crusta de la sfarcuri, la mine s-au facut mai roz sfarcurile - nu prea am ragade, am avut la inceput, au trecut de la garmastan, acum ma mai doare doar cand suge bb, dar strang din dinti.

Alysh am fost si eu la Happy Baby azi. pacat ca nu ne-am vazut.
poate de sapt viitoare ne intalnim in Riviera, ca nu mai e socramea in concediu si pot iesi singura in parc!!!Ce zici?
vb inainte...pentru iesirea de dimineata. Dupa masa iesim cu tati, poate si voi la fel...nu am nimic impotriva nici la intalnirea asta, in 6...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare!Noi tot in aceeasi formatie am ramas si cu maaare intarziere le uram tuturor copilasilor sa fie sanatosi, mancaciosi si cumintei si puiutilor nou nascuti sa aiba ingerasi care sa-i apere mereu de orice e rau!
Iar pentru YLARI URARI SPECIALE DE LA MULTI ANI SI PUTEREA DE A TRECE PESTE GREUTATI (a se citi socrosenie) PENTRU A SE BUCURA DE MINUNEA MICA CE-I INSENNINEAZA VIATA!!!

Am lipsit multe zile de aici fiindca am luat si eu minunea aia de virus sau ce-o fi fost (aflam diseara) de la fii-mea si=am tot bolitcu febra 38.3, nu pare mare darinsumand toate simptomele am zis ca efectivomor pe cineva daca nu-mis coate bebeledin burtica,macar el sa nu sufere. Plus dureri cumplite de mijloc si picioare pluscontractii care m-au lasat cu no spa si scobutil,in fine toate au trecut cu paracetamol si de ieri sunt ca noua siumblu ca sparte ieri prin Ikea azi prin Plaza, n-am stare.. Numai am nici dureri de burtica in schimb tot elimin la ramasitele dopului, iar ieri amzis ca nasc la baie (scuze dar asa mi s-aparut ca=i coborase capusorul ca aproapenu mai puteam tine picioarele apropiate, m-am cam speriat
Iar diseara aflu si rezultatele analizelor sa vedem cand ii dam drumul lui bebe afara.. slava Domnului e minune mare ca am ajuns la 38s+1zi.
Abia astept sa ma vad cu carutul prin Moghioros... cred ca-n vreo 2 saptamani ma execut!

Maopresc aici ca n-am citit din urma si va pupacesc,somnic usor pt bebei cumintei si burtici somnorici!

PS: Iertaciune pt scrisul infect dar nu merge tastatura asta bine deloccccc

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Laura eu una sunt de parere ca ar trebui sa-ti asculti instinctul si sa-i lasi pe altii. daca bate vantul, chiar daca noua ni se pare cald, copilului ii e frigut..ar fi trebuit sa-i lasi caciulita ca urechiusele sunt sensibile. nu te supara pe mine, dar de-acu fa cum simti tu si nu uita, ca daca noua ni se pare cald afara, un bebe nu simte temperaturile lafel ca noi...Doamne ajuga sa fie bine..

Pozici Iulia AMR 3 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Am venit si noi de afara.
am fost nitel in parc...mie mi s-a parut vant si i-am pus caciulita.
soacramea ca nu ca sa i-o scot ca e cald si transpira si o sa raceasca.

Asa si in casa...eu zic ca e curent...soacramea si Bogdan ca e zapusala, ca etc...incep sa cred ca am eu ceva la cap si sunt stresata.

Pana la urma i-am scos caciulita cat am stat in parc si acum am regrete.
Sper sa nu fi racit copilul, si asa mi se pare racit - inca nu am terminat cu obsesia asta.
voi care ati iesit azi, le-ati pus caciulite???

Socrate, nu stiu ce ar putea fi crusta de la sfarcuri, la mine s-au facut mai roz sfarcurile - nu prea am ragade, am avut la inceput, au trecut de la garmastan, acum ma mai doare doar cand suge bb, dar strang din dinti.

Alysh am fost si eu la Happy Baby azi. pacat ca nu ne-am vazut.
poate de sapt viitoare ne intalnim in Riviera, ca nu mai e socramea in concediu si pot iesi singura in parc!!!Ce zici?
vb inainte...pentru iesirea de dimineata. Dupa masa iesim cu tati, poate si voi la fel...nu am nimic impotriva nici la intalnirea asta, in 6...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Vaiiiiiiiiii, ce rau imi pare ca nu ne-am intalnit: eu am fost acolo in jur de 11,30. Sigur ca vreau sa ne intalnim saptamana viitoare, abia astept! Si e perfect si pt noi dimineata!
Eu azi i-am pus caciulita pana am ajuns la magazin, la intoarcere am scos-o. Era vand prea tare si mi-a fost teama. DAr si eu daca eram cu ta-su probabil ca nu reuseam s-o pun. El l-ar tine numai in curent, in vant si i-ar face baie cu apa rece

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput