Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Diana, ce rau imi pare ca in loc sa fie un moment de placere e de suferinta!
Poti incerca eventual niste aparatoare de silicon pentru sfarcuri. Zic si eu, ca n-am avut probleme foarte mari la alaptare.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by andora

Tin si eu pumnii potoroasei mici si scumpe la ortoped, sa vina cu vesti bune
Si pup si burticile mici chinuite de colici, dragii de ei sa le treaca odata

Ce parere aveti daca inainte saplec maine la spital sa fac o baie calduta in cada... ca tot in dusuri o tin de ceva vreme.... poate ma si dilat..

Pogonici mic
Gogoasa

hahahah.
Toata sarcina am facut bai in cada, calde. SI dilatatie 0. Contractii numai de la formele de relief din shoselele bucurestiului. Asha ca... poti incerca.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Spalat si culcat una bucata maimuta. Merg si eu sa fac un dus si sa incerc sa dorm...dac-oi putea. Pe dimineata!
Si merci inca o data de incurajari.

Poze
39+ 5 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Diana nu stiu ce sfat sa-ti dau. tinem pumnii sa te faci bine!
sa treaca. daca nu poti alapta, nu alapta

melly sa fie cu noroc

hai maaaa mi-e asa dor de o baieeeee!! si m-am ferit ca tuta pana acu si aflu ca e inofensiva

Pozici Iulia AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, si io o sa trec pe ulei de masline fiert.

am fo la doftor. Ne-a scos ghipsuletul... si a zis ca e mai bine, dar ca mai pune o runda vineri. Of. Am fo si la pediatru, ne-a cantarit, din pacate a luat numai 400gr in 23 de zile. E si de la icter, e si de la agitatia cu gipsul, e si o potoroasa, ca adoarme cu tsatsa in gura, de ii curge laptele pe langa, si asta e.
Am muls si pus in bibe. Mananca la o masa...maxi 60ml. Bine, sunt mese si mai slabe, zic ca nu mananca 600ml pe zi... Deci mananca prea putin. Dar daca adoarme si nu vrea..ce pot sa ii fac? nici din bibe nu mananca mai mult, desi ii curge in gura. Uof. O fi cu stomacul mai mic?
Hai sa nu ma mai gandesc.
Mai grav, e ca am lapte cacalau, pot hrani gemeni. Si fac noduli la sani. Ma duc sa ma mulg, si sa pun comprese calde, sa se decongestioneze...

ancaurn 7 kile??? wow. Io am slabit deja 11... daca luam numai 7, eram manechina, ca in anu 2 de camin!
ceairuiel de lactatie le bei cu ce vrei tu. Numai sa le bei.

chinabulina, si la mine bebe nu a luat f. bine in greutate. Ca adoarme la san. Asha o fi, mai potoros. Daca nu ai fi departe, ti-ash lua pitica sa mai suga la san la mine poa emia harnica ca a mea

diana79, pai ai bebe papacios. Zic sa continui asha, san + completare. Orcium nu poti intrerupe brusc, tre sa scada lactatia treptat, antural. Altfel..riscul sa se intareasca sanii. Asha ca..continua cat ai lapte , asha.

melly ???? woauu. CUm o fi...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

cleo o fo acu sa vedem daca vor fi ceva rezultate!!! cat despre mara lasa ca vezi tu ca o sa fie bine, o sa se ingrase si nu o sa mai fie cu ghipsulet!!!

iute aici ceva ca sa radeti picut!!!asa de noapte buna
http://www.ungurubulan.ro/

iulia draga daca tie pofta de baie fa baie ca nu patesti nik!!!vezi la mine io tot sper dar....degeaba

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salutare fetelor, revin mai pe larg mai tarziu, ca nu prea am timp acum, voiam numai sa va zic o formula de calcul pentru biberon, cati ml trebuie dati in functie de greutatea lui bebe. Pe mine nu prea ma incantau tabelele cu la o luna mananca atat, ca al meu saracul nu are nici acum o luna cum ar veni, ar mai avea 2 saptamani de viata intrauterina,deci am cautat ceva dupa nr de kg si am gasit asta:
Deci formula este:
nr de kg x 150 / numarul de mese pe zi = nr ml de lapte la o masa
Deci 3kg x 150 / 8 = 56.25. Al meu insa mananca 75 la o masa deci e ok. Am inteles ca mai mult e ok daca mananca, mai putin e problematic.
PArca Dordia intrebase.
Va pup si mai revin

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

mai fetelor io ma retrag in patuc!!! dureri n-am !!!deci cred ca o sa dorm ca ursu!!!bine cu deplasarile de rigoare!!!la susu!!!
va pupim si va dorim somnic usor!!!si alaptare placuta!!!pupici bebeilor si bafta mamicilor ce urmeaza sa isi vada puiutii!!!
si o pentru mine si toti cei care au nevoie!!!

sa scoatem si asa noaptea sa nu le lasam sa doarma!!!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Gata! Mi-am rezolvat tot ce mai era de rezolvat, acum astept linistita ziua de maine.
Andree27 bine ai venit acasa cu Eric cel rosu. Ai povestit frumos si emotionant. Sa te refaci repede si sa te bucuri de un bebe papacios, cacacios si necolicios.

Miss nu va fi cezariana. E indusa. Dimineata cand ma trezesc iau o pastiluta si in cateva ore se declanseaza travaliul. Oricum, pana plec la spital stau langa calculator si va tin la curent.

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat

Am uitat sa va spun ca am fost azi si la dr de familie, dupa concediu. Intreba cineva daca sunt hartii separate pt prenatal, respectiv postnatal. Nu, nu sunt. Ambele au acelasi cod, asa ca e o singura hartie. Si ce ma bucura cel mai tare, in ultima luna am slabit 1 kg, desi bebe a luat bine in greutate. In concluzie, toata sarcina am pus doar 7 kg. Pot sa ma autofelicit, nu? Nu ma intrebati cu cat am plecat ca-mi piere buna dispozitie.

Si pt cele care alaptati, am si eu o intrebare. Ceaiurile pt stimularea lactatiei se pot bea si indulcite, sau e obligatoriu ne?

Poze
39+ 5 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult

Acuma eu n-am intrebat pe nimeni - dar sigur l-as bate pe ala care mi-ar zice sa beau ceai din ala neindulcit!!! Eu pun o lingurita de zahar, dar ce-i drept nu prea mai beau in fiecare zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo, bine ca a scapat potoroasa de botoshei...lasa ca se ingrasha ea...mai incet, mai lenesh, ca doar asa a si pasit pe lume...draga de ea

melly..maine fac si io baitza...n-am nik de pierdut...incerc si spuma ca o am de cand am ramas gravi si mi-a fost cam frica sa mai fac baie sa nu perd sarcina..deci, n-am folosit-o...maine o pun in actiune

ma bag si eu la somnic ca sunt franta...

bag fetele la dans pt cine se hotaraste la noapte aviz o anume persoana care a facut azi..asa ... de ciuda

Pozici Iulia AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput