Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorich spune:
Andree27 mami bine ca totul s-a terminat cu bine, vaz ca ai avut un fel de semi-epidurala, tot e bine, ce ma ingrozeste pe mine e faptul ca apasa aia cu maini, picioare pe burtica ca sa iasa copilul - lucru riscant si care nu se face in afara de mizeria asta de tara, chiar am citit ca numai pt bebe, dar si pentru mama e mare risc "procedura" asta.
bineeee ca s-a terminat cu bine si ca esti cu puiul drag in brate!
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
iulia83 spune:
si eu am auzit ca e periculoasa procedura aia cu apasatul pe burta ca sa iasa copilul..daca nasteam normal, nu le lasam sa imi faca asa ceva..mai bine ma scremeam eu pana-mi ieseau matzele
viteaza de mine ![]()
eu am asa o neliniste..de vreo 2 ore ma tot scobeste aia mica in col si ma inteapa si ma doare pe jos...nici nu ma spalai pe cap, ca am zis sa ma spal maine sa fiu proaspata ca apoi la spital prind naiba paduchi o saptamana. cred ca ma duc sa bag capul in cada sa ma spal pe cap ca am o presimtire legata de noaptea asta...am mai si visat aseara ca nasteam...
Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
ancaurn spune:
Gata! Mi-am rezolvat tot ce mai era de rezolvat, acum astept linistita ziua de maine.
Andree27 bine ai venit acasa cu Eric cel rosu. Ai povestit frumos si emotionant. Sa te refaci repede si sa te bucuri de un bebe papacios, cacacios si necolicios.
Miss nu va fi cezariana. E indusa. Dimineata cand ma trezesc iau o pastiluta si in cateva ore se declanseaza travaliul. Oricum, pana plec la spital stau langa calculator si va tin la curent.
Multumesc tuturor celor care m-au incurajat 
Am uitat sa va spun ca am fost azi si la dr de familie, dupa concediu. Intreba cineva daca sunt hartii separate pt prenatal, respectiv postnatal. Nu, nu sunt. Ambele au acelasi cod, asa ca e o singura hartie. Si ce ma bucura cel mai tare, in ultima luna am slabit 1 kg, desi bebe a luat bine in greutate. In concluzie, toata sarcina am pus doar 7 kg.
Pot sa ma autofelicit, nu?
Nu ma intrebati cu cat am plecat ca-mi piere buna dispozitie.
Si pt cele care alaptati, am si eu o intrebare. Ceaiurile pt stimularea lactatiei se pot bea si indulcite, sau e obligatoriu ne?
Poze
39+ 5 zile cu
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult
ancaurn spune:
Si sa nu uit:

pt Melly, Lorich, Andora, Iulia si pentru cine mai doreste.
Poze
39+ 5 zile cu
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
AMR 1 ZI - cel mult
melly23 spune:
ancaurn ce pastiluta iei???ai cerut tu indusa????sau cum de ti-o face????

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
iulia83 spune:
melly te ajunge disperarea, a???? 

anca bagam si pt tine 

fara nr..sa ne tii la curent
Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by melly23
ancaurn ce pastiluta iei???ai cerut tu indusa????sau cum de ti-o face????
E un sfert de pastila de fapt, cred ca e de oxitocina (sau occitocina, cum i-o fi zicand), pe care mi-a dat-o dr. Eu i-am spus clar ca vreau neaparat sa nasc cu el, ca si prima oara si avand in vedere faptul ca in spital nu prea pot dr sa vina asa, la cerere cand nu sunt de garda, am ajuns la varianta inducerii. Oricum, poimaine implineam 40 de sapt, deci sunt la termen si daca tot e maine de garda... La Cezara, am pierdut dopul joia, m-au internat si sambata cand a fost dr de garda mi-a dat aceeasi pastiluta. Dupa 5 ore de liniste totala mi s-au rupt apele, au inceput treptat contractiile de la foarte slabe pana la cele mai nasoale si in 6 ore de la ruperea apelor s-a nascut Cezara. Mi s-a parut destul de usor, in comparatie cu ce mai auzisem pe la altele. sper sa fie la fel de usor si de data asta.
Ma duc sa-mi spal si sa-mi culc maimuta si ma intorc
Poze
39+ 5 zile cu
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)AMR 1 ZI - cel mult
Diana79 spune:
Fetelor eu nu stiu ce sa fac. Ma dor sanii ingrozitor si in loc sa-i dau cu placere la galushca sa suga, mie mi-e groaza cand vine ora alaptatului.
Plus de asta m-am ales si cu o gripa nasoala, ieri am facut 39.2 febra, numai eu stiu cum am trecut peste noaptea trecuta.
Si de ieri mi-a scazut si laptele cred ca de la gripa si i-am dat in completare formula.
Toata lumea imi spune sa renuntz si sunt constienta si eu de asta dar ma ambitzionez aiurea.
O chinui si pe ea ca nu o las sa suga mai mult de 15 min la un san si apoi o pun la celalalt iar dupa vre-o 10 min iar cere.
M-am muls si a supt 140ml plus 40 ml de formula si la 2 ore ii era iar foame.
voi ce zicetzi??
VA PUP
melly23 spune:
iulia cred ca ma cam prinde disperarea!!!
ancaurn merci de raspuns !!joi daca merg la dr. o sa ii propun si eu chestia asta!!!
bun si acu sa vedeti ce am facut io azi ca tot veni vorba de disperare!!!mi-am dus sotiorul in
si am facut
, apoi am iesit la plimbare in parc, apoi am baut un coca cola!!!deci daca nici acu nu vrea bb sa vina eu ma dau batuta!!!!
acu am ceva dureri dar suportabile!!!om vedea la noapte!!!doamne da

si acu bag 

pentru cine doreste cine pofticeste!!!eu una vreauuuuuuuuuuu