Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
inais spune:
Buna dupa-amiaza!
MissP si Cleo prezent, sa traiti! 2in1, cu casa cat de cat aranjata si cu bb cuminte si col inchis!
Am citit din urma, sunt pe la pag 7 a acestui capitol...nu prea mai reusesc sa tin pasul cu mamicile! Vad ca gravidutzele sunt din ce in ce mai absente (cu cateva exceptii notabile...se stiu ele).
Le felicit pe noile mamici si le urez bun-venit pe lume puiutilor lor! Nu le nominalizez sa nu omit pe cineva!

pentru cele care aspira la statul de mamici saptamana aceasta!
Despre noi...am finalizat camera lui bb si suntem extrem de mandri de ea. Am fost si la eco si totul este bine. Bebe e spre 3 kg (asta daca sta la mami in burtik pana la termen, adica inca 2 saptamani). Colul meu spuneam ca-i inchis si bebe e cuminte si jucaus! 
Bagajelul de spital este si el gata. La fel si dosarul cu acte...mai avem banii de repartizat pe plicuri si cam asa...
O singura chestiune a ramas nerezolvata: nu am calcat hainutzele!!
Deci pot spune ca nu e inca finalizat bagajelul. Dar promit ca ma ocup!
Am o maaaaare dilema: ce hainutze sa iau la mine??? Cu maneca lunga, cu maneca scurta? Si mai bine zis...ce sa iau: body-uri sau costumase intregi?? Poate ma lamuresc mamicile si pe mine! 
In rest, despre botez: si noi suntem in niste dileme referitor la botez in familie//versus//botez mare si tot asa, dar cred ca va dicta bugetul. Si cum stiu ca bb mic costa, vom alege in consecinta...
Altceva nu stiu ce sa va mai spun momentan, decat ca merg acum sa fac de papa felul doi...papricas...aseara la 10 faceam ciorba de rosii!
Apoi sper sa ma apuc sa calc!! Tot aman si nu e ok!
Va
pe toate!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 3 saptamani!!
inais spune:
Am modificat acum si AMR...2 saptamani!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 2 saptamani!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Andreea...bine ai revenit acasa.bebelinul dulce!
Ylari...da mai...stiu ca si la Stefan l-am dat cu ulei fiert...pana...hat spre un an. Si avea opiele de invidiat...dar...daca ma mancat in dos....acuma incerc sa refac pielicica doar cu ulei fiert...si atat. La pudra mai reactioneaza ok. Dar deocamdata ne dam cu ulei fiert seara...si da, am fiert mai mult si probabil ca d'aia mi se parea un miros ciudat. Acuma am fiert putin...am pus si vitA uleioasa...si sper sa isi revina.
Fetele...voi stiti cumva vre-un tabel ceva cu cat ar tb sa pape bbii pe luni? Adica cat tb sa pape la 1 luna...2...3etc? Eu aveam asa ceva...dar nu mai stiu pe unde. Voiam sa vad daca papa ok...ca i-am facut proba si acuma la san a papat 140 ml. Ms mult!
Diana mamica dewww.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Fii atenta, am gasit eu pe cutia de lapte praf :)
Sapt 1 si 2 = 6 mese de 90
Sapt 3 si 4 = 5 mese de 120
Luna a 2a = 5 mese de 150
Lunile 3 si 4 = 5 mese de 180
Lunile 5 si 6 = 5 mese de 210
Din luna a 7 a = 4-3 mese de 210 + 1-2 mese cu alte chestii (banuiesc ca se refera la faptul ca incepe si diversificarea)
Repet, e luat de pe cutia de lapte NAN
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
alina_anto spune:
inais Eu pe Sara am imbracat-o in spital doar in salopetele- sunt cele mai practice . Pt inceput sunt indicate cele cu maneca lunga. Sa iti iei si manusi pt ca va avea unghii destul de mari.. Eu nu am gasit manusi bune, asa ca ii tin mereu in maini sosete
...sunt mai stranse pe mana si nu si le da jos imediat..
Mi-ai facut pofta cu supa de rosii!!! E preferata mea!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Lorich spune:
Andreutza bine ai venit acasa! Abia astept sa vad poze cu bebe mic si frumos Eric si sa aud cum a decurs nastere.
la mamic nou!
Lori
40+
asteptand un bebe Robert
AMR: Oare cat???
Andree27 spune:
Am intrat sa va relatez cat pot ca bebe doarme si eu nu potsa fac inca nani!!!
Sa incepem.....In data de 30 seara am inceput sa am durerile mele,bine cunoscute de toata lumea,deja nici nu le mai bagam in seama si nici nu le mai cronometram sa vad daca sunt regulate sau nu!M-au uitat linistita la tv si apoi m-am pus la nani!Din jumatate in dumate de ora ma treeam sa merg la pisu si cand faceam pisu ma durea,dar nu groaznic,suportabil!!Pe la 5 dimineata,cand m-am dus la pisu,au inceput durerile horror,dar si atunci am zis ca iar bebe face bascau de mine,asa ca m-am pus la somn,dar nu mai puteam dormi!!M-am tot plimbat prin casa si durerile mele se accentuau din ce in ce mai tare!!Si ce-mi debiteaza mie creierul meu de blonda vopsita?Tati trebuia sa mearga la servici,si nu avea camasi calcate pt 2 zile si eu daca oare nasc ,el ce face?Si uite asa eu la ora 5 dimineata si ceva calcam si aveam dureri de ma dadeam cu capul de pereti!Dupa ce mi-am facut datoria de sotie grijulie,abia mai respiram,l-am trezit pe tati ca sa mergem la spital ca nu mai pot!In timp ce eu faceam dus,tati in gandul lui se gandea ''Iar mergem pana la spital,stam o vreme si venim acasa,iar eu pe fuga la sercici apoi~!!!!Si uite asa ne pormin la spital!!!Ajungem la urgente la 7:15 si spre norocul meu,chiar dr meu era de garda,numai ca nu era de gasit!Era la dus omul,ca doar avuse o noapte grea!Si pana imi fac tanti internare si toate cele si eu abia mai stateam si imi bagam fata in halat de durere apare si nenea dr care cand ma vede face aceeasi fata si gandeste acealasi lucru ca si tati!!in sfarsit ma pune pe masa si cand vede dilatatie 4 cm!!!Imi spune ne pormim incetut spre sala de nastere!!!!Ajungem sus,ma pune intr-o rezerva si cer sa mi se faca si epidurala!de la dilatatie 5 pana la dilatatie 8 nu am avut nimic,simteam asa cum ma ghidila ceva.Vorbeam la telefon nu aveam treaba!CAnd a venit moasa sa vada cum sunt,ca am uitat sa va spun ca dr meu a trebuit sa plece ca el de la ora 9 avea programari la el la cabinet,a venit ,mi-a explicat sa stau linistita ca in momentul in care eu sunt pe masa de nastere el va fi langa mine si sa stau linistita,si ca doar atata ma roaga ca daca simt o apasare pe rect ca si atunci cand vreau sa fac treaba mare{era citat) sa ii spun neaparat asistentei.Si la dilatatie 8 in momentul in care moasa a vrut sa vada cat sunt de dilatata mi s-a rupt apa acolo in pat si au inceput durerile de care zicea si dr.Imi venea sa mor de durere!Tineam bara de la perfuzie ,numai ca nu imi venea sa o musc!!!Am cerut sa mai imi dea o doza la epidurala,dar mi s-a spus ca nu se poate pt ca atunci nu voi stii cand sa imping!!Si uite asa la 9:55 ma ia moasa sa ma duca pe masa de nastere unde ma astepta dr meu!M-am cocotat si din 3 impinsaturi ,cu ajutorul dr care era pe burta mea,la ora 10:05 a venit pe lume Eric Sebastian!!!Sincer a durut,a durut criminal de tare,dar tot a trecut cand l-am vazut!!Sincer credeam cand il voi vedea ca voi plange,dar nu a fost asa,radiam de fericire!!Mai ales ca a urlat ,iar apoi a inceput sa faca ga ga ga!Toata lumea de acolo a inceput sa rada ca el deja a venit cu povesti!Si tati deja era in sala ca dr il chemase sa-si vada fecirul!Dr il botezase Eric cel rosu!!!!A urmat apoi o sedinta fotoo,dupa care dr si-a cerut scuze ca trebuie sa plece la cabinet,dar ma va coase o alat dr foarte de treaba!!De treaba pe naiba!!!Am crezut ca o strang de gat!!!Asa de incet se misca ca am crezut ca face goblen pe prunica mea!!!!
Dupa ce m-au mutat in salon au inceput telefoanele,mesajele,dar sincer eram si suntem cei mai fericiti oameni de pe pamant!!!Nu exista nimic mai deosebit si nimic ce sa te faca mai implinit decat un COPIL!!!!
Mai relatez mai tarziu si alktele ca imi dau lacrimile ca ii multumesc lui Dumnezeu pt darul cel fara de pret pe care ni l-a daruit!!!
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!
iulia83 spune:
am terminat treaba, am facut baitza, insfarsit am ajuns sa-mi fac unghiile de la maini ( ca de la picioare..ahaaaaa.nu mai ajung de mult la ele) ma duc sa imi iau inghetata de la magazinul de jos si revin...am niste intepaturi ciudate pe jos, dar pofta de inghetata e mai mare...sper sa gasesc si eu un film interesant de vazut...ca gata treaba
Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
Alysh spune:
Andree, bine ai revenit, f frumoasa povestea ta, felicitari pt bebe Eric, sa fiti sanatosi!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
iulia83 spune:
Andree27 chiar din 3 impinsaturi?? pai esti o norocoasa atunci draga mea. felicitari pt bebe rosu
sa fie cumintel, fara colici si papacios...ah! si laptic mult iti doresc...
eu sunt la ultima inghetata inainte de marea cura de slabit...am luat 3, macar sa am de unde da jos ![]()
Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
chinabulina spune:
felicitari noilor mamici si mult curaj celor care urmeaza!
andreea, bine ai revenit acasa! sa fiti fericiti alaturi de bebe eric.
MissP, Gabitzam, multumesc pentru aprecierile legate de gogoasa mea
. ma bucur ca va place, mie mi-e draga de mor, toata ziua o pup si-o dragalesc. e cea mai frumoasa, ca-i a mea ![]()
din pacate, noi suntem tot la fel: nu papam destul si plangem rau din cauza asta. am inceput sa-i dau o masa pe zi lapte praf, ca nu fac fata cu laptele. si cand suge adoarme la san si nu o trezesti nici cu politia
. ieri am reusit sa luam cantar si aseara i-am facut proba suptului si abia mancase 70 ml
... si are 4400 g, dupa ce la nastere avea 4200. si are aproape 3 saptamani...
maine mergem la medic din nou sa vedem ce sa facem si cu laptele si cu icterul si cu coprocultura... acum face kk bine, nu mai are diaree, nu mai e verde si nici cu mucus. dar tocmai am luat rezultatele la coprocultura si i-a iesit klebsiella
... si ce-am citit pe net m-a cam speriat 
s-a trezit, fug, va pup
maimutzica cu urzica