Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia83 spune:
aici sunt. ma plictisesc. ma "surfuiesc" pe net aiurea sa vad ce mai gasesc amuzant ![]()
impart si cu voi stati linistite ![]()
Pozici Iulia
AMR 2 Zile!!!
Ariana Elena
Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
melly23 spune:
poi asa sa faci!!!sa imparti!!!
mama da ce plictisesccccccccccccccccccccccccccc!!!!!!!!!!!!cred ca ma pun la un film!!!!dar voi fi cu ochii in 4 daca descoperi ceva nialcos!!!!
Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
Reallaura spune:
Ancaurn, Lorich, Melly, Andora 

, hai fetele! nasteri usoare si bebei sanatosi! Anca, asa e, ai nostalgia burticii, dar ma simt si trecuta de momentul nasterii...asa ca ma gandesc cu placere la burtica la timpul trecut.
Cleo, bafta multa la doftori, eu nu am mai apucat sa beau din cana aia de laptik cald facuta de tine dimineata... puiului meu ii place numai in brate, martisor, dragul de el.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
MissParker spune:
iulia, acum abia am intrat si eu mai pe indelete pe site-ul ala pitzipoanca . org si vreau sa-ti spun ca rad ca proasta in hohote singura in casa, nu-mi mai revin!!! E ceva bestial!!
Stiam ceva usor asemanator in engleza (www.heartless-bitches.com), dar nu se compara, pitzipoancele noastre bat recordurile...
You made my day 
Felicia
36+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
dordia2000 spune:
Haloo...apar si eu mai tz...dar cu voi nu prea pot tine pasul.
Ylari...cred ca am eu o pb la cap... ca toti mi-au zis ca nu miroase deloc bb....dar mie mi se pare ca miroase urat uleiul...adica....asa un iz greoi. Dar...cred ca am eu buba la cap. Eu il masez dupa baitza.
Magnetism...sunt 126 zile calendaristice!
Alexutza...eu am Batista Bebeului...si e super. Am luat-o de la farmacie de la Donna...dar cred ca au si la HelpNet si la sensiblue...si e cam 450-470 mii. Eu una sunt multumita de ea...si scoate tot si bbului ii place...deci...e ok.
Gata ca se trezeste Tudor...revin mai tz!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
andora spune:
Tin si eu pumnii potoroasei mici si scumpe la ortoped, sa vina cu vesti bune 

Si pup si burticile mici chinuite de colici, dragii de ei sa le treaca odata 
Ce parere aveti daca inainte saplec maine la spital sa fac o baie calduta in cada... ca tot in dusuri o tin de ceva vreme.... poate ma si dilat..
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
melly23 spune:
andora eu fac baita deja in fiecare seara de vreo 2 saptamani si crede-ma nu te dilati, nu ai contractii deci poti face de vrei ca e tot una!!!
si bafta maine!!!ce fain de tine!!!dar lasa ca vine si vremea mea, nu?!

Asteptam un fluturas puturos!!!! Amelia Gabriela
andora spune:
Melly asa deeeeeeeeeeci.... io m-am ferit de atatea ca nu mai stiu ce are efect si ce nu... hai ca mai ai si tu putiiin ..... am fugit la gradinita, va pupacesc si va anunt cand or fi noutati 
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
YLARI spune:
Cleo, si noi tinem pumnii la mica potoroshenie sa scape de cizmulitze!!!!!!
Dordia, azi au venit doctorita si asistenta de la medicover si chiar m-au felicitat ce piele frumoasa are fata si m-a intrebat cu ce o dau. Le-am spus ca o masez cu ulei fiert, ca am si uleiuri de la Nivea, Sanosan, etc, si mi-au zis sa nu schimb ca arata foarte bine. Si eu cred ca ti se pare. Sau incearca sa nu fierbi prea mult, ca sa nu stea mult timp in sticla... ce zici?
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Andree27 spune:
Helllooo!!!!
Am sosit acasuca!!In primul rand va multumesc tuturor t sustinere!!!!Azi doar am sosit ,dar sper sa reusesc sa va pun zilele astea niste poze cu ingersul meu,care este un baietel foarte cuminte!!!!Seamai mai face un pic de scandal dar in rest este foarte cumintel!!!!Si mai ales sa va relatez cum a decurs nasterea!!!!VA pup si revin cu amanunte picante!!!
Poze
Andreea
39+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 1saptamana!!!