Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 15
cristalina spune:
Neata!
Vineri am scris un roman...evident ca s-a pierdut pe tzeava...
La multi ani TEODOR!
Gata, incep majoratele...Nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul. Eu mai vreau sa stam pe aici...
Ema, felicitari pentru rezultat!
M-am ingalbenit cand am citit faza cu Serban e tatic......apoi am continuat sa citesc si mi-am revenit...:)
Roberta, sanatate multa mamei tale!
Olivia, felicitari pentru rezultatele de la sedinta cu logopedul.
Felicitari Mitzu! Inca putin si gata!
Tinem pumnii sa fie bine si pe 11 iulie!
Gabi, Mariei i-am scos pampersii si in primele 2 saptamani rata succeselor era extrem de scazuta...O certam mai tare cand facea dupa ce o intrebam noi, la gradinita avea doua randuri de schimburi pentru accidente...cu timpul s-a obisnuit. Problema noatra era ca nu facea afara la tufe...:))) "Hai sa udam furnicile ca le e cald, uite frunzele astea s-au uscat..." tot felul de tampenii inventam si degeaba...
Pleca la plimbare cu schimburi dupa ea. Incet incet s-a dat pe brazda.
Daca ne duceam cu masina si stiam ca nu pot sa opresc puneam pampersi, altfel o lasam asa si avea schimburi la noi...
Inca ii mai dam pampersi noaptea (nu e bine, sa ne fie rusine, dar daca ne mai trezeam si ca sa o punem pe olita ne internam amandoi...) Acum ca s-a facut cald vreau sa scoatem pampersii. Am lasat-o asa tarziu pentru ca au fost multe p[erioade in care am plecat fie eu fie John si e greu sa ne coordonam
Si pe Oana o trezeam ca sa manance...Am incercat sa o las sa-si faca program dar in luna aia m-a certat doctorul ca nu aluat in greutate si ca nu ii mai dau sa manance. Altfel nu avea nici o traire...peste zi sugea 2-5 minute, mai mult de sete, asa ca numai noaptea reuseam sa-i dau mai mult sa manance.
Curse de masini o sa faca fetele astea prin Ieshi!
Maine e serbarea (si ultima zi de gradinita, ca sa nu se mai streseze doamnele!). Ma gandesc cu groaza la vacanmta asta lunga, ca Maria intreaba duminica daca nu mergem la gradinita ...:)))
Noi ne-am destrabalat, am fost sambata la o nunta, o nunta extrem de calma, lumea de la masa noastra s-a carat pana in ora 10...nu s-a dansat, pe la 11 si ceva eram si noi acasa. Tocmai la timp, ca Maria ne astepta cu ochii impaienjeniti...bebe s-a frichinit toata noaptea...Dependente de noi le-am facut!
Am uitat ce mai voiam sa spun. Un weekend minunat tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Ioana, sanatate multa bolnaviorilor. Te-ai cam distrat in weekend ...
Cum a fost la postere (poate ai zis dar n-am fost pe faza)!? La anul vreau sa dau si eu o tura prin Ieshi...(in principiu vreau sa fac multe la anu' ))
Am vazut si eu niste poze (ca am niste minute libere pana se face vid in microscop...:)))
Roxi, Adela, aratati tare bine si voi si flacaii.
Tare frumoase sunt pozele cu Patrick la cules de floricele...:)))
Gabi, super poze! Mi-e dor de un bebe mic "si dragalash" vorba Mariei...:)
Maria si Oana tusesc asa...de 10 zile, de cand am venit eu acasa. Trebuie sa chem doctorul ca vad ca numai cu Ambroxol nu am succes. Insa nu au facut febra.
AndreeaP, uite asa vad si eu America...ca mi-am jurat ca nu ma duc acolo...:)))
Carmen, felicitari premiantului!
Na ca ma baga in ceata Daria cu tortu'...:)
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by cristalina
..meiii azi ie luni si maine-i marti:)))
Conferintza a fost interesanta, la postere a fost ok,singura problema ca au fost in fiecare seara de la 6 la 7...poate nu vii la anu..io oricum suspectez fizicienii de oxigenare suplimentara a creierului...ca noi chimistii de la ieshi nu suntem in stare sa organizam asa ceva...
carmenp spune:
loool
quote:
Originally posted by cristalina
fabiola73 spune:
Buna fetelor
Am o rugaminte ..cu un sfat sa ma ajutati.Al meu copil incepe sa se frece la " putulica " fara sa l scape pipi .Nu mai stiu ce sa fac sa l dezvat ...Fabi
szivarvany spune:
Leeloo
Am fo` la gradi, a fost nebunie Diseara pun pozele.
Cristaaal, u ar da best !
Fabiola, ignore .
Cand Giulik se frek la vulva, o intrebam daca o doare sau are mancarimi, o invitam sa se spele bine cu manusa de baie la dush, i-a trecut incet incet, acum la baita, dupa ce o spal eu, se spala si ea si e incantata. In rest, nu se mai freak.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
pe mine ma scuzati, nu-s in stare sa leg nimic mai coerent.
ieri dimineata Patrick ma intreba de ce am fost la analize si i-am zis "pentru ca o sa ai un fratior sau o surioara". la care copchilu zice "mda, sa fie fratior, ca sa il cheme Dimi" (pentru "necunoscatori" Dimi e pretenu' lui cel mai bun de la gradi). nu jtu ce ma fac cu numele astea, Mugur o tine ferm si tare ca o sa o cheme Patricia. io zau daca vreau altceva decat sa trec de 14 saptamani sa ma lase greturili ca uitasem ce aiurea e.
cristalina spune:
Mai rau era daca sustinea Mugur sus si tare ca o sa-l cheme Patricia...
Le arati tu lor cand o sa treaca 14 saptamani...:)
Se vede ca vin la servici in timpul saptamanii ca sa ma relaxez...sa am resurse pentru weekend...:)))
ema spune:
salutare, Carmen...bravo de o mie de ori...Sa-l pupi pe Ionut din partea mea.
La multi ani,Teodor!
Cristal,Serban inca nu-i tatic pe bune...dar se comporta cam ca...alapteaza pisoiu noaptea la doua ore...cum suge,cum doarme.
Dau si io de beut astazi,Serbanu meu implineste 13 ani,toata noaptea am stat cu el pe mess...ce-o face azi la scoala!Ieri fuseram la un gratar...l-am inaugurat ..la soacra-mea...sa vedeti ce infulecau olandezii mici romanesti.toata lumea ...a declarat...deliciosi .Am facut si poze.gabitu,poti sa arunci un ochi sa vezi ceva din curte...sa caut insa una mai veche ca sa faci comparatie.Peste o luna preconizez ca infloresc toate...si termin si fantana.Am pus si butaci de trandafiri cataratori pe placile de beton..dar aia la anul incep sa se intinda in sus pe placi.