Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ioana, eu am carnet din 1999, nu am probleme cu condusul si la Matei si la Stefi am condus pana in ultima zi de sarcina. Asa ca daca vedeti un Renault alb cu numar IS-10-SMC puteti sa stati linistite pe trotuar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

chiar zinnat gioana? mi se pare cam puternic si cam cu generozitate dat...fata e mare, poti astepta sa vezi,....intre timp, incearca un bioparox spray local, e cu antibiotic incorporat, incearca totodata pastilute de supt fff bune trachisan se numesc, sunt pt copii mai mari de 2 ani, au in plus si ceva ce opreste durerea efectiv, pe langa antiobiotic, sa suga vitamina c cu propolis, strepsils, noua asa ne prescrie pediatra si monitorizare, numai daca febra nu cedeaza si se suprainfecteaza prescrie antibiotic si numai dupa ce vede si rezultatul exidatului faringian.
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei na ca m-am inotrs.
a fost super fain, am si poze, numai ca dupa ce m-am chinuit si le-am pus descriere la toate (carmen) si le-am uploadat, mi-a disparut descrierea si apare numai titlul albumului. am vazut multe cladiri federale (toate departamentele guvernului, cum ar fi ministerele in ro) si muzee (preferate muzeul holocaustului unde am plans la fiecare nivel si galeria nationala de arta). o sa mai vedeti in poze un cuplu de protestari taman vis-a-vis de casa alba.
enjoy!

www.apha.shutterfly.com
ps am ajuns aseara acasa, azi am fost la filmul kung fu panda si-apoi la mancat chinezarii ca sa stam in ton :)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sar`na, coana mare, le-am vazut fara rasuflare pi tati mac sa`mi fac model la vena';))

quote:
Originally posted by philip

ei na ca m-am inotrs.
a fost super fain, am si poze, numai ca dupa ce m-am chinuit si le-am pus descriere la toate (carmen) si le-am uploadat, mi-a disparut descrierea si apare numai titlul albumului.
www.apha.shutterfly.com
ps am ajuns aseara acasa, azi am fost la filmul kung fu panda si-apoi la mancat chinezarii ca sa stam in ton :)
philip&andreea

Teodor!
felicitari, mitzu!
geoanaaa,
din seria lauda`ma gura;)), am cupil in clasa a doua cu diploma de excelenta, pentru tuata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
La multi ani fericiti Teodot, majorul grupei! sa fii sanatos si fericit!
Mitzu felicitari pentru succesul de la sustinere, s-a simtit ca am tinut pumnii
Ema ce face pisoiul?
Oliv ce ati facut in week end?
io as vrea sa zac.... revin later cand oi bea niste suc de grapefruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetelor!

In primul rind LA MULTI ANI pentru primul sarbatorit al grupei de piticlonti - Teodor de Butterfly - sa cresti mare si voinic!!!! Florina - esti prin zona? Mai da-ne si noua un semn...

Roller - dana - ti-am dat PM!

Tocmai ce am citit mesajele Emei si am vazut ca mentiona un vaccin de 4 ani - se mai face acum vreun vaccin?? Care??

Cum va spuneam, am inceput de simbata operatiunea des -pamperizarea...si cred ca va dura mult de tot...asta pentru ca sa zic in 30% din cazuri mi-a spus si a facut la olita, dar in restul si-a dat drumul pe el... Azi l-am trimis la gradi cu chilotei (si chilotei de schimb!) si cu mesaj catre educatoare - sa vedem ce face...sincer mi-ar fi de ajutor daca mi-ati povesti cum ati procedat voi!
In plus ma dipera cu o tuse nasoala, incarcata cu expectoratii desi nu are muci - cred ca dureaza deja de aproape 2 saptamini - weekendul trecut mi-a facut si febra, asa ca pediatra mi-a dat sa-i dau 3 zile Ospamox si Ambroxol - i-am dat antibiotic 5 zile, nu 3, iar Ambroxol ii dau si acum, dar mi se pare ca tuseste fix la fel - doar ca nu prea mai tuseste asa noapte...Aveti idee ce sa mai incerc??

Tudor e tot cumintel - dar cu el am alta problema - noaptea la 4 il trezesc eu ca sa-i dau sa manince - altfel nu stiu cit ar dormi...oare e bine sa-l las sa doarma si sa-i dau sa manince cind se trezeste el, sau sa-l trezesc si sa-i dau sa manince??

Cam asta ar fi - o saptamina super va doresc!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si Florina n-a venit ... :(
Leeloo, lasa-l sa doarma ! Doamne, ce bine ca doarme ! Daca bb2 ar iesi cu garantie ca va dormi, zau ca m-as risca :-)
Despre dezpampersire: la noi era in voga sa faca pipi la copaci, flori, iarba, furnici, de fapt era ca un catel care-si marca locul, facea pipi de dragul furnicilor Si, o intrebam la fiecare pas, vrei pipi, vine pipi ... incat imi raspundea din reflex la orice cu "nu vineee pipiii"
Ioana, cum sunteti azi ???
Carmen, felicitari pt premiu lui Ionut !
Si felicitari mamicii mandre de Ionut !
Rox, ce pofta mi-ai facut cu sucul tau
AndreeaP - am vazut pozele ... ce pacat ca tu nu apari in ele ... oricum, cred ca asa excursie nu pupa omu` de 2 x
Ema, ce-ti face pisicu` si parintii adoptivi ?
BlueAngel, Roller ... cum sunteti ?
Roberta, cum se simte mama ta ?
Ina, Radu e ok sau tot tuseste ?

Noah merg sa-mi termin treaba, k pe 10 duc tortu` la gradi, apoi fug la munci.
O saptamana frumoasa tuturor !
Haideti la semnat condicaaaaaaa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am uitat sa va spun ca am mai pus citeva poze aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2292396220050279906hZOuVW?vhost=good-times

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Felicitam proaspatul absolvent cu calificativ exceptional!!!Si mamica fericita si mandra!
Daria distractie placuta la gradi si sa faci multe poze,cred ca Giulik este foarte feericitaa!
Leeeloo succes in actiunea fara pampers,solutia este sa nu-i mai pui deloc pampers de acum..si a mea avea o placere maxima sa faca pp la tufanica:))...ce-mi plac pozele cu fratiorii
Andreeap superbe pozele...meiii apare si Andreea intr-o poza si arata foarte bine!!!
Io sunt un pic..ieri dimineatza il asteptam pe tati sa ma ajute..dar m-am ales cu doi bolnavi,unul mai alintat ca celalat asa ca am nerfii pe bigudiuri...mandra este bine,in schimb i-au iesit niste afte pe limbutza asa ca nu vrea sa manance nik pe motiv ca o intzeapa...juma este adevarat juma este fitza..ca banana o intzeapa si fulgii de porumb nu..asa ca ieri am prestat ceaiuri si mancaruri la cerere..
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna dimineatza!

Gabitzu, mersic de mesaj:)) Inca nu mi-am revenit din shock . Pupici nazdravanilor. Sa stii ca si Vic facea la fel la inceput, de asta il lasam dezbracat. Si daca la pishu a mers mai repede, cu kaki a mers muuuult mai greu. La inceput nu facea decat in pampers si se abtinea pana ii puneam unul. Incetul a renuntat singur si i s-a parut mai fun sa le faca pe toate la oala. La care, de altfel a renuntat f repde si a preferat vasul mare, ca tati :))

Noi suntem bine, io f obosita, azi merg la dok pt analizele lui Vik. Nu cred ca mai intru azi, am muuuuulta treaba.

Va pupu dulce pe toate!

PS TEODOR, LA MULTI ANI!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput