Piticlonti de iulie - august 2004 (255)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Merci,Dana..mey...problema a fost ca el n-a vazut ultimul rind cu ochiul sting...care a fost primul...ca sa zici ca era...incetosat de la faptul ca a stat intai cu el acoperit si apoi ...cu celalalt a vazut bine...obiectele de pe ultimul rind.Deci...medicul a insistat...foarte mult...si nimic...n-a vazut nici unul...apoi cu dreptul le-a numit corect pe toate.Deci clar a fost ca...e o problema...pe care eu recunosc cu mana pe inima ca nici nu mi-am inchipuit-o...nu am avut nici cea mai vaga banuiala ca...ricu nu vede ffff clar cu un ochi...asta ca sa rastorn mitul cum ca ce mama buna as fi...na ca nu-s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema...mi-ai dat emotii cu ..este tatic:))))))La multi ani sa-ti traiasca baiatul! Sa fie norocos si sanatos!
Roxa vazut pozele..frumoase lucuri....si voi toti (inclusiv Adela)aratati super..baietii niste dulci amindoi!Lasa ca ai timp sa -i tot repeti ..Ieri am vazut pozele cu Luca si-i spuneam ca Pat este prietenul lui viitor...l-a chemat si pe tati sa-i arate si lui..
Ioana asa stiam si eu de salariile profilor univ.
Liliana ,cred ca s-a inteles gresit...cu 1600RON ..nu treci nici strada in Ro..ala o sa fie salariu...dar avem si extra..peste 10 ani vine si pensia de la americani
Robi sanatate mamei tale si lui Matei! O sa treca si stresul asta..os a vezi..
Daria deci acum ne vezi mai frumoase, nu?
Dana sa ne spui cum a fost la dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

TEODOR
Sa ai parte de tot binele din lume, bucurii, impliniri, fericire !
Florina, sa-ti traiasca feciorul ! Sper ca intri sa dai de beut la trupa si sa ne povestesti despre voi !

Un we frumos tuturor, cu mult spor la treburi, distractie si odihna !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

hellouuu ...remember me?

de cand nu am mai intrat pe forum...am ramas cu gura cascata cand am vazut lista gravidutzelor...dragelor sa fiti sanatoase si fericite, sa aveti o sarcina usoara si o nastere in 10 minute cu un bebe super sanatos si frumos!!

pe mine sa nu ma dati disparuta complet, am parte de mari schimbari in perioada asta, motiv pentru care nici timp prea mult nu am, abia mai reusesc sa imi fac cumparaturile ... de cele mai multe ori stau cu frigiderul gol si mancam conserve

dar trag nadejde sa scap curand de aceasta perioada si sa ma mai eliberez.

pana una alta...mirciu e mai bine cu diareea, nu a iesit absolut nimic la analize, dar a inceput sa treaca usor, usor...victor e bolnav, are cred vreun adenovius ca e terminat la ganglioni, are febra si zace in pat..of of ..mai mai...

in rest...numai de bine sa auzim!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Am intrat si eu sa va anunt ca ieri a fost totul bine, asa ca am trecut peste hopul asta. Azi am ami avut ceva emotii ca trebuia sa imi fac comisia pentru sustinerea publica, si au fost ceva probleme, dar zic eu ca s-au rezolvat. Asa ca astept sustinerea finala care va fi pe 11 iulie (sper sa nu se mai schimbe nimic pana atunci).

Va pup pe toate si multumesc pentru pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

TEODOR

Au inceput deja aniversarile! of, ce trece timpul ...

Si eu pe fuga, nu am avut net vreo 3 zile, parca eram rupta de lume ...

Vreau si eu pozele cu Patrick si Tudor, am cautat in urma, dar nu le-am gasit.

Mitzura si Roberta felicitari si din partea noastra!

Un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!
Teodor sa cresti mare, frumos,sanatos si cu un car de noroc in viata!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza:))
LA MULTI ANI TEODOR,PRIMUL SARBATORIT DIN CLANUL PITICLONTILOR
AndreeaM uite pozele cu petrecaretii de la Sibiu
http://travel.webshots.com/album/563701625aPUAuz
Mitzu felicitari,o sa fie bine si pe 11 iulie!!!
Si mandra se vaita ca o doare-n gat,nu are alte simptome,am fost la doctor cica-i angina pultaceemi-a dat antibiotic zinnat...io-s in dubiu daca sa-i dau sau nu, ea nu a mai luat de 2 ani antibiotic...voi ati dat zinnat la cupii???...aaaa normal ca-s singura,tati este la bucuresti la meci asa ca stau cu inima stransa sa nu-mi faca febra..
hai pupicei si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ioana, multumesc pentru poze!

Eu i-am dat lui Matei Zinnat, dar pentru otita.

Si nu i-as da Stefaniei antibiotic daca nu face trei zile febra, doar pentru ca o doare gatul. Cred ca Maria este destul de mare ca sa astepti un pic, sa vezi cum evolueaza. Si cred ca ai putea sa te uiti si tu in gat la ea, sa vezi macar daca sunt marite si rosii amigdalele. Este pus si simplu parerea mea si nu sunt dr. A, eu personal am o parere foarte proasta despre medicii de familie, probabil nu este intemeiata, dar asta este. Daca m-as fi luat dupa dr. de familie, cred ca Stefi ar fi luat pana acum de vreo 6-7 ori antibiotic, asa (luandu-ma dupa un medic pediatru) i-am dat doar o singura data. Ca sa nu mai spun de diversificare, la 2 luni ma trimitea sa-i dau lui Matei suc de fructe. As schimb-o, dar nu gasesc alta mai competenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

AndreeaM merci pentru raspuns...meii m-am uitat in gatul ei inainte de a merge la dr si intr-adevar avea puroi pe o amigdala...iar dr ei nu ne da antibiotic asa de repede(eu merg la Iordache de 2 ani de zile si pana acum am fost multumita de el)..o mai urmaresc...din ce am citit este unul din cele mai puternice antibiotice
Btw tu n-ai carnet???hai s-o punem de-o rascoala nu se poate sa imparta Carmencita si Roberta orasul doar intre ele doua,ntz,ntz,nz
Vivia ti-am admirat broscutza in actiune...mei io cand o s-o dau la inot cred ca ma bag si io la lectii ca habar nu am..
Ema felicitam "taticul" sa ne spui cum evoluaza pisicutza

Mergi la inceput