Piticlonti de iulie - august 2004 (255)
Raspunsuri - Pagina 12
ema spune:
Salu...multumesc ca v-a bucurati ptr. bucuria mea.
Oliv...n-am primit e-mail...nu stiu care-i buba.Felicitarile mele sincere ptr. Luca.
Roxa...super pozele...arati grozaz,mitzu la fel...si copiii din dotare misto misto.Peisajele...superbe...mumos tare prin partile alea.
Roberta,felicitari ptr. carnet...bravo ptr. curaj...mie imi lipseste...azi am condus cu instructor...pe autostrada...ca altfel nu se putea.Si sanatate mamei.
Noi ieri am fost ptr. vaccinul de patru ani...n-a plins deloc...17 kg si 110cm,avem insa o problema...care m-a intristat...cu un ochi nu vede bine...azi dimineata direct la oftalmolog...ne trebe ochelari...-1 la stingul.
Daria...si noi cu cadoul in avans...daca va spui ce cadou...m-a dati afara din club...catalogata drept nebuna.Tat-su i-a luat lui ricardo un tractor...adevarat...decapotabil...acu-s la soacra-ea...monteaza scaunul lui ricu cu centurile aferente...si-l vopsesc...ptr. ca ricu vrea tractor rosu.Io lume nebuna am mai vazut...da ca barbata-mea...nu...altii cumpara carucioare...el direct tractor...sa-l plimbe pe cupil.Am refuzat ideea....zadarnic insa....a venit cu tractoru acasa...iar ricardo..era in tumbe de fericire.
szivarvany spune:
Vrem poze cu achizitia lui Ric !
Ema, cand ajungeti la oftalmologie ? Dar eu zic ca -1 se corecteaza, cel putin asa stiu eu ! Pupam una bucata mamica preocupata
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ema spune:
Daria am fost deja dimineata...luni sa merg la optica sa-i comand ochelari...io una sunt...disperata ptr ca ricu n-o sa-i tie la ochi.Ca uitai...de ieri Serban e....tatic...are un bebe de numai o zi...iesind de la scoala aseara...un grup de baieti aruncau cu pietre in ceva....ceva-ul ala era o proaspata mamica pisica cu puiuti.Numa un puiut...a scapat cu viata...ceilalti erau deja morti...si mama...deci io faze de astea nu pot deloc sa inteleg...ce hal de specimene de parinti sa creasca asa monstri.Serban a insfacat puiu care misca si-a fugit in casa.A spus ca-i copilu lui...noaptea la 1 era jos la consignatie sa cumpere lapte condensat...ca plingea copilul de foame..si s-a documentat el ca la puii mici le trebe lapte 10% grasime...de trei ori s-au trezit cu maica-mea sa hraneasca puiutul.l-am vazut pe web...mic cit o falanga...alb tot.Asteapta sa faca ochi sa-l duca la doftor ptr. vaccin si vitamine.Slava cerului...ca a reusit sa-l i-a bietul puiut...va avea viata de boier...atit maica-mea cit mai ales Serban...sunt in culmea fericirii.
szivarvany spune:
Ema, Serban e de exceptie
Ricu va tine ochelarii, dc sa nu-i tina ?! Poate iti faci si tu, asa, de forma ... Isi alege el moedel, culoare, toc, accesorii
ema spune:
Bravo Daria...nota 10 cu coronita...o idee super tare...imi i-au si io ochelari.danke din tot sufletul!
Edit ca m-a amuza la ora asta o idee...si de ce nu si lui Schmitz-ul mare...lui ai luam o pereche de sudor...si asa e fan sudat la tractoare.
szivarvany spune:
Normal, dar n-am vrut sa sar calu`, spiritul de turma ajuta ! Cel putin eu asa am vazut, daca unul din copii face ceva, restu` si din ambit la fel Asa am dus prietenii Giuliei la stomatologie Pe rand
So, asteptam poze cu voi toti !
Si inca o data, pt tine pt Serban !
Tre` sa completez ... daca eu fac ceva, Giulik imediat vrea si ea, iar cum Ricu e atasat de tine, sigur va vrea si el ce ai tu
ema spune:
Multam de flori...esti o dulce...Da,Ricu...asa de mult vrea sa fie "printesa "ca ma-sa,ca nu mai demult decit saptamina trecuta apare in living...intr-un taior verde fistic cu fusta scurta...si incaltat cu papucii mei tot fistic...macar s-a asortat baiatul...la o evaluare a dresingului imediat urmatoare....am constatat cu stupoare...ca toate hainele mele s-au mutat de pe umerase.....in mijlocul camerei....s-a gindit bietul copil ca nu mai avem mochete pe jos...asa ca ceva costume prada si armani...s-ar asorta nespus de bine cu ambientul camerei.In alte imprejurari as fi scos scintei pe nari....insa...numa o simpla privire asupra faptasului intolit...a la madame...m-a calmat instant.Mi-a amintit de Serban la vreun an...eu m-a dadeam cu oja...numai dupa cel dadeam pe el...altfel nici o sansa sa m-a lase sa-mi vopsesc unghiile in pace.
Dorsilia spune:
buna
am apucat de am vizionat si eu niste poze...faaaine toate
Felicitari Roxana pt new look, te intinereste, te prinde bine! PAt e un scump as usual, la fel ca si ceilalti copii, absolut toti sunt magnifici
Olivia, ma bucur ca Uka a dat bine la teste? ma si mir ca aveai nelinisti in privinta asta. Nu toti copiii au asa vocabular de la 3 ani, nici Danut nu avea, by the way, aici am vazut un baietel cu 3 luni mai mare decat Dea care spune clar "Danonino e bun"....pai ce sa zic? Danut mai are si acum cuvinte din multe silabe care le pronunta inversand ordinea silabelor, r-ul nu-i iese nicicum, da-l las in pace, am vazut destui descurcandu-se perfect si fara R, si-s chiar politicieni:)) totusi, pe la 5 ani incolo o sa-l pronunte si el, eu asa cred
sanatate tuturor
ema spune:
Asa...am terminat si botezu virtual...io in calitate de bunica iubitoare...a trebui sa aleg numele matului...pe care-l v-a chema...Loly....Tat-su e absolut innebunit....si i se adreseaza cu....puiul mamii.Una peste alta...evenimentul a picat cum nu se poate mai bine...luni e ziua lui Serban...si pina azi nu se hotarase asupra cadoului....normal ca in acest moment cadoul v-a fi o casa si loc de joaca ptr. mat....m-am scos...pe aci stiu de unde se cumpara asea nebunii...da nu stiu in ro de unde.e ceva etajat...sus e cos de dormit...cu mai multe nivele...la fiecare nivel cite o ceva de joaca...ati vazut asa ceva?ca sa stiu unde sa-l trimit sa si-o cumpere.poate imi dati o sugestie pe unde s-ar gasi asa ceva...ca sa facem un proaspat tatic fericit.Merci
PS.Dimineata la ora 8 era echipat tot la usa...a plecat in fuga calului pe la farmacii sa caute biberon ptr. mat...el care nici la 10 nu se da jos din pat...trage maica-mea de el in disperare...ca la 12 tre sa fie la scoala...inca odata...cit te schimba un copil!!!!!!!!daca stiam ai luam mat mai de demult.
roller025 spune:
Intru scurt inainte de plecare:
Ema, la controlul anual de anul asta Vicu a facut si oftalmologicul. sta pentru ca eu a strabism la ambii oki, operatie la ambii si rezolvat doar la unul. Am purtat okelari de cand ma stiu, de la 3 ani, am spart si rupt o gramada! Mai ales pe vremea aia, mama era exasperata. Acu am +3 la ambii oki si cu stangul am vizibilitate 10%. (am plecat de la un +7, in liceu aveam +5, in urmatorii ani va creste iar). Asa ca fi-miu are si el un defect descoperit acu: hiopermetropie la okiu drept, ochelari prescrisi cu +0.5. Si se corecteaza. Dar la mine problema e ca Vic o sa refuze, ca nu avea voie sa stea la tv aproape ca va purta ochelari ca mami... Nu ced ca spiritul de turma va functiona, dar spiritul de cat de haios esti o sa incerc sa il promovez (cu okelari de soare se simte foarte haios).
Asa ca si . Problema se rezolva, stai fara grija!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4