FIV in Ungaria 39
Raspunsuri - Pagina 8
adaca spune:
CAMI FELICITARI ! SARCINA USOARA SI LA TERMEN.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
KoraPop spune:
Valeria72, ZisaCami FELICITARI din suflet fetelor!Sarcini cat mai usoare si copilasi sanatosi!
Kora
CARPE DIEM!
Teli spune:
Cami si eu sunt veterana si stiu povestea ta de aceea n-am rezistat sa nu te felicit.
Multa sanatate , noroc si bine ai facut ca ai scris pentru ca asa ne mai impulsionezi si pe noi cele care am ratat de mai multe ori si ne e teama sa mai incercam.
Sa fii fericita pana la capat!
zisaCami spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, m-au emotionat mesajele voastre si marturisesc ca desi m-am straduit pana acum sa nu fiu coplesita de emotii, voi m-ati facut sa plang! Va doresc tuturor sa traiti cat mai curand fericirea mea de acum!
ioana_p76 spune:
CAMI FELICITARIIIIIII!!!!!!!!!!!
Iti doresc sarcina usoara si sau sanatosi!!
Inca o veste minunata, sa dea Domnul sa o tineti tot asa, fetelor dragi!! Va pe toate!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
sima1 spune:
CAMI URA ,SUPER, FELICITARI
stiu ca esti veterana,am citit postarile tale.Sunt bucuroasa pt tine si chiar mi-au dat lacrimile de bucurie.Ne dai si noua speranta ca se poate.
Marush spune:
CAMI, VALERIA ...FELICITARI!!!! Inca o (data)
Fetelor noi suntem foarte bine...ma mai doare buritca de vre-o 2 zile dar e suportabil, si cic au inceput sa creasca micutii!
Am trecut de o perioada mai nasoala in care am avut niste scurgeri colorate, roz- maronii...acum sunt bine!
Intre timp mi-am schimbat si medicul, pentru ca mi s-a parut superficial cel pe care-l alesesem!In 12 saptamani m-a vazut de 4 ori...de 2 ori programat.., si datorita problemelor cu scurgerea a trebuit sa-l mai vad de 2 ori de nevoie!La 12 saptamani a spus ca ne vedem peste 3 luni....si am spus PAS...eu nu sunt de vazut peste 3 luni, se pot intampla atatea lucruri pe care daca le iei din timp nu devin asa grave!
Asa ca am un nou medic de 1 saptamana, e ff atenta, insa mi-a recomandat sa stau acasa de acum incolo...datorita modului in care am obtinut sarcina, faptul ca ne-am chinuit si am avut sansa asta, sa profitam la maxim....sunt in mare dilema!
Mi se pare cam devreme sa raman acasic, ..pe de alta parte stresul la serviciu e in limite normale ...eu insa nu mai sunt in aceeasi parametrii: sunt insarcinata cu 2 bebici, e prima sarcina, poate ar fi bine sa o ascult!
Va sarut pe toate, si va tin pumnii!
Tuturor vreau sa le transmit INCURAJARI, este singura cale de a reusi, sa mergem mai departe, sa privim inainte orice s-ar intampa!
toate fetele!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
internet spune:
Cami, Valeria Felicitari
Daria
Marush cred ca ar fi bine sa-ti asculti doctorul, eu nu am mers la lucru decat o zi, in rest am stat acasa, nu e cazul sa faci pe viteaza, eu am incercat la prima sarcina sa merg la lucru si ce am rezolvat? nimic, acum degeaba imi pare rau. Cu Daria am ascultat tot ce a zis dr si a fost bine. Te pupam
AdelaPoate ne intalnim si noi luna aceasta
Va pupam pe toate
gabitoni spune:
Felicitari Cami !!! stai cumintica si asculta dr.
am o intrebare : trebuie sa imi fac analiza FSH, prolactina, LH, TSH (in a3 zi de la CM), trebuie sa fiu nemancata si fara sa beau cafea??????
Marush spune:
gabidoni...eu de mancat mancam inaine de aceste analize, dar cafea nu stiu ce sa zic..nu am baut, dar nu a fost intentionat!Din cate stiu nu au nici o treaba cu mancatul!
Asta e ce am facut eu!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2