FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Gabitoni poti sa bei cafea si sa mananci linistita inainte de a face analizele hormonale .Eu am intrebat-o pe d-na doctor si a zis ca e ok .Insa cand mergeam sa-mi fac prolactina aici in Ro imi ziceau cele de la laborator ca ar tb sa am cel putin 2 ore de cand m-am ridicat din pat .Asta ar fi singura recomandare in leg cu hormonalele.Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

CAMI felicitari si sa ai grija de voi. Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc din suflet tuturor pentru urari si va doresc sa vi se implineasca si voua visul de a deveni mamici ( celor care nu sunteti deja ), cat mai curand!
Sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna
multumesc tare mult pitic si marusha pentru raspunsuri!!!
pana la urma, nu am mancat si nici cafea nu am baut!!!mi-a fost frica...in fine, vom vedea rezultatele...este prima ora cand le fac!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

zisaCami, ma bucur din suflet pentru tine. Te admir pentru perseverenta cu care ai luptat pentru copilasul tau. Sa ai grija de puiutul mic si de mamica lui.
Sima1, te pup si iti doresc sa treci cat mai repede pe listuta .
Magduta10, nu ti-am mai scris, eu beau in continuare ceaiuri si o data la 2 sapt. fac acupunctura pentru burtica. Daca te hotarasti sa vii imi spui si te programez cu placere.
Felicitari tuturor fetelor care au reusit in ultimul timp precum si pentru toate luptatoarele pe cale de a deveni gravidute.

Mergi la inceput

Steliana draga mea, multumesc mult pentru urari si sunt convinsa ca si tie ti se va intampla minunea aceasta, sa nu-ti pierzi speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

TIA Daca ne inviti la chef, sigur ne vedem
CRISIS x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Daca doriti sa ne vedeti, am pus cateva poze la semnatura

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello fetelor!

Cami FELICITARI PT. SARCINA SI SA-TI AJUTE DD SA DUCI SARCINA PANA LA CAPAT FARA PROBLEME SI PESTE APROX. 8 LUNI SA-TI STRANGI PUIUTUL IN BRATE.

Fetelor am si eu o alta intrebare: dupa FIV nereusit si dupa ce a trecut CM, care dintre voi ati avut sanii durerosi ? Care ar fi motivul pt. care ii simt mariti si durerosi? Va rog mult sa ma lamureasca cineva pt. ca mie nu mi se pare normal.

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

scamy Multumesc mult!

Mergi la inceput