FIV in Ungaria 39
Raspunsuri - Pagina 7
pamy spune:
acuma vin de la examen. Sunt foarte ocupata cu stresiunea asta. Am intrat un pic pe forum si vad o activitate super.
Valeria si Borzasimo felicitari, felicitari, felicitari . Ne-ati demonstrat ca nimic nu este imposibil si ne dati putere si speranta sa mergem mai departe.
crisis dihaniile tale sunt tare dragalasi
adaca ce mai fac gazele tale?
VA PUP PE TOATE
adaca spune:
pamysunt bine sanatosi. Rares a inceput sa spuna si tata. Gemenii fac numai prostii, dar asa sunt copii. Intr-un cuvant sunt niste rasfatati.x4
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
dariaioanaxx spune:
Moniland - am sunat eu acum pe dna embriolog si mi a spus ca are vesti bune; din 6 cati au pus ieri la fertilizate s au fertilizat 4 si azi le a pus si pe celelalte 4 care ieri erau imature inca; acum asteptam pana duminica, cu Dumnezeu inainte !
Zapp - mersi, bafta si tie !
va pup si bafta tuturor !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
zisaCami spune:
Buna tuturor luptatoarelor de la acest subiect!
Nu rezist sa nu intru si sa nu impartasesc cu voi bucuria mea, desi voiam sa intru mai intai dupa ce ma vedeam cu bb in brate, apoi dupa ce trec de primele 3 luni, mai apoi dupa ce vad inimioarele ... cele mai vechi dintre voi ma stiti, am la activ 5 ani de FIV-uri ( din care am obtinut doar o extrauterina in 2006 ) - iar incercarea norocoasa a fost cea cu nr. 6 si nr. 5 de stimulare.
Este o sarcina obtinuta foarte greu, dupa 10 ani de tratamente, operatii, Fiv-uri si foarte mult dorita! Numai pentru asta am trait in acesti ani, cu convingerea ca pana la urma voi reusi!
Deci, pe scurt: am facut punctia pe 20 mai si ET-ul pe 23 mai, la cca 2 ore distanta de Valeria72 , cu dr. Zadori, Szeged -Ungaria. B hcg in ziua 10 = 182,3 mIU/ml; azi in ziua 14 = 698,3 mIU/ml.
Nu ma treceti inca pe lista, pana nu am confirmarea ecografica si ma asigur ca totul decurge cum trebuie.
II multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune, dr-lui Zadori = care a fost extraordinar si celor care m-au ajutat sa ma decid in directia Szeged - Ileana, Andicu si Cris81 si le imbratisez pe Sandica si Valeria72!
V-am scris acest mesaj mai devreme decat mi-am propus pentru a va incuraja cu reusita mea si sa nu va pierdeti speranta si sa continuati sa credeti in sansa voastra!
Cami
crisis81 spune:
Daria super vesti! Doamne ajuta sa te vedem in 9 luni!
Adela pup mamica si nazdravanii!
pamy multumesc!
Va pupic pe toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
zisaCami spune:
Felicitari si sarcini usoare, fara probleme si duse pana la capat Valeria72 si Borzasimo!
szivarvany spune:
Cami !
Am asteptat mesajul asta si sunt fericita pt tine Cami, sa dea DD ca peste 38 de saptamani sa tinem galerie toate pt tine si bbi !
Btw ... Ileanaaa ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
crisis81 spune:
Cami cred ca am scris in acelasi timp!
Inca o data FELICITARI si aici si ma bucur ca ai hotarat sa impartasesti vestea si fetelor de aici! Dumnezeu sa-ti ajute sa ai o sarcina fara nici cea mai mica problema si doi copii frumosi si sanatosi peste 8 luni!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
Moniland spune:
Cami, FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina fara probleme si dusa pana la capat. Ai o valoare mare in ziua 14 . Bravo!
pitic23 spune:
Wooooooowww ce de vesti bune !!!!!
Felicitari proaspetelor gravidute si sarcini usoare !!!!!
Daria bafta multa !!!!