FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmin_muresan spune:

Salutari la toata lumea !!!

In sfarsit ne-am hotarst sa scriem si noi aici pe forum.
Suntem din Timisoara si vrem sa multumim lui Internet pt faptul ca ne-a convins sa facem acest pas catre FIV.
Dupa 8 IA nereusite aici in Timisoara (4 cu dr.Vladescu si 4 cu dr. Muresan) iata ca am luat decizia de a face primul FIV in Ungaria cu dr. Zadori, am facut tratamentele de stimulare, am facut punctia , am obtinut 5 embrioni ( ni s-a spus ca sunt super Ok cu felicitari - cel putin atat stim pana acum ) si asteptam ca pe luni 16.06.2008 sa facem ET.
Pana acum am stat doar in umbra si am citit mesajele voastre, mesaje care trebuie sa recunoastem ne sunt de mare ajutor. Cred ca cu totii am trecut prin asta si stim cum e....
Dar e bine cand stii ca ai cu cine sa mai vb, cu cine sa mai faci schimb de idei , experiente precedente s.a.m.d.
Cine mai merge la Szeged in 16.06.2008? Ne-ar face mare placere sa ne intalnim pe acolo.
Asteptam mesajele voastre.

Cosmin si Camelia Muresan
cosminmuresan@yahoo.com
camelia.muresan@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Cosmin, Camelia multa bafta, . Asteptam vesti bune .Va pupam
va pupam pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna

tuturor fetelor care spera,au credinta in Dumnezeu cel care ne va ajuta sa ne tinem in brate .

As vrea sa fac in Ungaria (szeged) o laparoscopie, dar nu stiu preturile. Ce ziceti, ma ajutati si pe mine cu niste informatii, va rog??
multumesc
Cu drag,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Buna fetelor!

Borziche, multumesc pt. lamuririle cu petele maronii, dar din pacate sambata seara am avut niste dureri cumplite in zona trompei din stanga incat am fost nevoita sa merg la urgenta. M-au consultat doi medici si mi-au spus ca totul e ok, uterul, trompele, endometrul, toate erau ok si au ajuns la concluzia ca am facut anexita. Cu ocazia asta am intrebat daca e ok sa am pete maronii atatea zile si mi s-a spus ca e normal. Mi-au facut o injectie de calmare si durerile mi-au trecut undeva duminica spre dimineata, DAR SURPRIZA! M-AM TREZIT CU UN NOU CM NORMAL, ROSU, ROSU SI OBISNUIT CA SI CONSISTENTA. Nu mai inteleg nimic, sunt complet derutata si panicata. SUNT DISPERATA!

Sima1, din cate observi situatia mea nu este prea roz, nu prea mai avem bani, mi-am pierdut parca si increderea in procedura FIV si nici nu stiu in ce directie as lua-o, cel mai probabil cred ca spre Szeged la Zadori, dar deocamdata as vrea sa-mi iau o perioada mai mare de pauza si sa incerc sa ma detasez de gandul acesta obsedant de-a avea un bebe. Nu stiu daca o sa si reusesc, dar din pacate pt. moment nu mai am alta alternativa si asta ar fi cea mai ieftina. Iti doresc multa bafta peste 3 saptamani la FIV 4 si sa-ti ajute DD sa-ti indeplinesti visul.

Camelia, Cosmin, multa bafta si voua la ET-ul de astazi si sa va ajute DD sa reusiti.

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cosmin, mult noroc sa aveti astazi si sa veniti cu rezultat mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Sunt aici nu am mai plecat, cand eram gata de plecare a sunat bunicul meu ca se simte rau si am plecat dupa el sa-l aducem la dr., deoarece el acum 4 ani a facut un infart si nu e de joaca.
Cosmin si Camelia Bine ati venit pe forum !
Tia nu promi tnimic, daca nu plec la nunta la Oradea ne vedem sambata, daca nu miercuri(25 iunie) iti facem o vizita.x4
CRISIS parca tu ai lucra la casa aia. Nu ai o priza pe acolo sa dai drumul la comp?
Borzasimo Cum esti?
Miha2004x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

scamiy te rog sa fi mai optimista, mai calma si ai incredere in Dumnezeu. Ai sa vezi ca vei reusi, nu a fost de data asta, dar eu cred ca intr-o zi ne vei impartasi bucuria ta de a fi Suntem alaturi de tine

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

O sa avem FETITA!!! Va rog mult sa ma treceti in listuta cu . O printesa care sa semene cu taticul ei e tot ce mi-am dorit, se pare ca daca iti doresti mult ceva, iese pana la urma. Curaj, dragele mele ca veti reusi si voi, intr-o buna zi! va doresc ca ziua aceea sa fie cat mai repede!

20+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Adaca iti multumesc mult de incurajare , am sa incerc sa fiu mai calma, iar in Dumnezeu chiar am mare incredere ca intr-o zi o sa-si coboare privirea asupra mea si o sa-mi daruiasca un ingeras. Multumesc inca o data si aveti mare grija de voi!

pt. toate fetele.

Va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

pe toate fetele.
Va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine. Pentru ca necazul meu a facut sa intre mai multe fete sa ma sprijine trebuie sa va mentionez pe toate: Tabitha, KoraPop, mamaquliei, tuculucu, crisis81, Marush, buluna, KLU1973, Bianca B, Sima1, pitic23, Moniland, scamiy, catalina2307, dariaoanaxx, adaca, borziche, cristal1995, Laura Garner, tanyuta, internet, elmasi. Va multumesc foarte mult. Desi la inceput nu credeam ca pot sa citesc ce mi se scrie am constatat ca dupa un mesaj, o tura de plans, alt mesaj , alta tura de plans, ma simt mai bine si voi m-ati ajutat cu vorbele voastre si cu incurajarile voastre.

tanyuta si internet va multumesc ca mi-ati impartasit din experienta voastra. Imi pare rau ca au mai trecut si alte fete prin ce am trecut eu. Va multumesc pentru incurajari si sper sa am aceeeasi bucurie ca si voi.

Mergi la inceput