FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Scamiy te rog sa fii mai optimista.Stiu ca nu ie usor.Tu ai mai ramas graviduta si sigur,cu siguranta ca vei mai ramane.Asa cum ai spus tu ,incearca sa te linisteti.De ce nu incerci si cu naturiste ?sau fa o vacanta la Sovata.Am o prietena in situatia ta si ea acolo a reusit.La mine nu a mers nici cu Sovata.Am fost deja de 2 ori si nimic,dar la altele chiar au fost rezultate.Zice-ai ca nu stai bine cu banii .Incearca sa iti iei bilet prin casa de pensii,si nu te costa mult.Daca te intereseaza scrie-mi un PM si te invat eu cum se procedeaza.

Camelia si Cosmin Multa bafta.Eu incep sa va fac galerie

Ancaoradea felicitari pt printesa ta.Sa fie frumoasa si sanatoasa.

Miha 3 iti doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Gabitoni nu stiu daca te ajuta cu ceva dar eu am facut la Szeged histeroscopie la dr Molnar in cladirea alaturata clinicii Kaali.Asta a fost anul trecut in mai si m-a costat cam 350 de euro plus o consultatie anterioara care nu mai stiu exact cat a fost .In ziua in care mi-am facut programarea am stat de vorba cu dr si cu anestezistul si i-am dus copii dupa analize.Apoi m-a chemat la histero dupa aprox 3 sapt.(dupa ciclu si inainte de ovulatie).Mi-au dat drumu acasa seara (la insistenta mea).Totul e ok acolo ,conditii faine ,se poarta frumos cu tine.Cam atat ,daca ai nelamuriri poti sa ma intrebi si iti raspund cu draga inima.Sper sa te ajute .
Va pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sa stiti ca intru des, citesc si cand sa ma apuc de scris ba suna telefonul, ba trebuie sa plec, etc.
Miha3 ma bucur enorm ca ti-e un pic mai bine. Pentru mine a fost ca un par in cap vestea ta dar sper din tot sufletul sa devi mamica foarte curand.
Adela nu stau pe la casa ci mai mult pe drumuri. Freaca muncitorii o mama de menta de imi vine sa-i strang de gat. Am impresia ca ma voi muta la anu'.
Ancaoradea felicitari pentru !!!!! Imediat te trec si pe prima pagina
Daria tin pumnii pentru un rezultat pozitiv!
Cosmin si Camelia bine a-ti venit si MULTA BAFTA !!!
Tia... tocmai in August! Ufffff si eu care ma gandeam ca toata vara o sa vina fete la mare.

Am o idee! Daca tot va inghesuiti toate in august nu veniti de-odata? Macar un weekend sa fie cat mai multe. Facem o intalnire ungureasca la mare. Ce ziceti?

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

Buna
Iti multumesc tare mult pentru raspuns, pitic23, dar deocamdata nu stiu ce voi face...
Miha3, esti inconjurata de prieteni deosebiti, de un sot care te sprijina si esti iubita de Dumnezeu!
Esti si ai fost mereu o Deosebita, cu sufletul alaturi de cei necajiti, cred si ma rog sa iti dea Dumnezeu bucuria de a strange in brate mult doritul .
Ai suferit o pierdere pe care Eu nu pot sa o exprim in cuvinte,in vorbe....dar tu poti sa plangi si sa vorbeste despre pierderea ta........... numai tu poti sa vorbesti despre copilasii tai iubiti...Nu incerca sa iti ocupi timpul cu diverse...lasa-ti timp sa te gandesti la baieteii tai, ai incredere in oamenii de langa tine ca te vor sprijini si asculta.
Deschideti inima...
Dumnezeu sa iti redea puterea sa mergi mai departe, sa poti sa zambesti, din nou.
Suntem alaturi de tine (chiar daca tu nu vrei)...Toni si Gabriela F
De la distanta un mare buchet de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Sima1, Crisis81 va multumesc pt felicitari, intradevar fericirea e maxima la noi in familie. Va doresc sa aveti parte de acelasi sentiment in maxim cateva luni.

20+ cu
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

BUna fetelor - azi sunt ziua a 9a de la ET, astept, astept, semne nu prea sunt, si cele care sunt le pun pe seama tratamentului oricum; incerc sa ma mentin pe linia de plutire nici sa sper nici sa disper; oricum maine m am gandit ca o sa fa testul de urina si ce o vrea Dumnezeu asta se va intampla !
Internet- multumesc pt. urari !
Crisis - multumesc si vreau sa ti spun ca cordeluta de la tine m a insotit pe toata perioada stimularii si la punctie si la ET si inca ma mai insoteste, te pup !
Miha - ai grija de tine si tot inainte !

va pup pe toate

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Daria, daca iti faci maine testul din urina sa o faci cu cea de dimineata sa fie concentrata. Si sa ai vederea buna ca liniuta a 2-a e f.palida. Tin pumnii.

Cosmin, nu ne zici rezultatul?
Ancaoradea, o fetita... ce frumos... si eu vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ANCA Felicitari pentru ! x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am intrat numai ca sa va arat www.flickr.com/photos/11706357@N04/2586350171/in/set-72157605423798788/" target="_blank">pozele cele mai noi cu puiutii nostri.

Va pup pe toate!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Puiutii vostri parca sunt de plus. Sunt tare, tare dragalasi.

Mergi la inceput