FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Dariaioanax

Iti tin pumnii sa ai II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragele mele va multumesc mult pentru urari si scuze ca raspund cu intarziere, insa dupa ce am citit ce i s-a intamplat lui Miha 3 nu am mai avut puterea sa intru si sa mai scriu ceva despre bucuria mea!
Miha3 sunt cu sufletul alaturi de tine! Mult curaj!
Klu1973 Sa nu-ti pierzi speranta in sansa ta!
Dariaioanaxx Mult noroc maine la test!
Cosmin si Camelia bine ati venit si va doresc reusita din prima! Sunteti pe maini bune!
Cris81 catelusii sunt adorabili!

Acum, sa va spun despre mine: am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare - una pulsa foarte clar, cealalta mai vag, dar a fost si foarte devreme - ieri am avut 5 sapt. si 6 zile de sarcina. Mai mergem peste o saptamana.
Despre B hcg: in ziua 10 de la Et = 182,3 mUI/ml; z 14 = 698,3 mUI/ml; z 18 = 2938 mUI/ml si ieri z 24 = 19733 mUI/ml.
Nu am avut si nu am in continuare nici un simptom, cu exceptia sanilor durerosi si usor mariti si a unei stari de somnolenta, dar nu prea accentuata.

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

ZisaCami, sa iti dea Dumnezeu numai bucurii de acum inainte. Sa fii increzatoarte cu puiutii tai si sa te bucuri de aceasta stare minunata. Numai bine
Sima1, poate ne vedem astazi. Te pup
Pentr fetele care asteapta rezultate, Doamne Doamne sa va trimita vestea cea buna, cu II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cami, felicitari pt cele 2 inimioare, sarcina usoara si bbi sanatosi !

Sa dea DD sa veniti toate numai cu vesti bune !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Am scris un mesaj lung si frumos si mi s-a blocat forumul taman cand sa-l trimit!

Acum nu pot decat sa ma grabesc, ca nu mai am timp sa-l rescriu!

Miha, nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine si m-a durut sufletul sa citesc ce s-a intamplat! iti doresc sa fii mamica de copil/i sanatos/i cat mai curand!
Dariaioana, pt azi! sa vii cu II !!!
Ancaoradea, felicitari pt ! sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtik pana la termen!
Cami, felicitari inca o data pt cele 2 inimioare! sa fie totul bine pana la capat!
Cris, ai niste puiuti deliciosi! mor de dragul lor!

Saptamana viitoare implinim 1 an! ne pregatim de mot in ritmul de Duracell al lui FIlip! acum vrea sa mearga intr-una , chiar daca n-a prins curaj sa se desprinda de tot! mai face 3 pasi singurel, se mai lasa in 4 labe, sau ma apuca de deget...altfel..ne merge gurita toata ziua si a inceput sa fie cam temperamental.. sper sa nu tina faza!
tuturor!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Steliana, Mamagiuliei, Andicu va multumesc mult pentru urari!
Andicu special pentru Filip! Ce baiat mare ai!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor !

multumesc pt. incurajari si uari Cami, Andicu, si Moni - dar din pacate mi am facut un test de urina,ieri a 9 a zi si a fost negativ, a dpua liniuta se vedea ca o umbra dar nu era decat probabil umbra celeai de a doua care ar fi trebuit sa fie, azi dim. mi am facut iar si nimic, nici urma de a doua liniuta, nici macar palida; asta este mai astept pana sambata cand o sa fiu a 13 a zi si cand trebuie sa fac oricum testul de sange, ca asa este protocolul; sperante nu mai am nici 1%, deja de ieri plang intruna; asta este , daca asa a vrut Dumnezeu !

va pup

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Dariaioanaxx e devreme pentru testul de urina, daca valoarea b hcg e mica un test de urina nu o poate detecta.
Parerea mea e sa faci azi un test de sange si sa te linistesti, pentru ca starea asta nu o sa-ti faca bine nici tie, nici la bb!
Pana nu vezi rezultatul la testul de sange ai inca toate sansele!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria imi pare nespus de rau, stiu ce e in sufletul tau , am trecut si eu peste asta avind test negativ ininte de testul de singe cu doau zile. Dar uite poate fetele au dreptate si e prea devreme, DD stie. Speranta nu ai voie sa o pierzi niciodata, si nici esecul sa nu o iei ca o pedeapsa, pt ca nu e asa a vrut Doamne Doamne, poate El considera ca nu e momentul inca. Stiu ca cuvintele sunt de prisos, dar timpul le rezolva pe toate, cei drept nu in totatlitate, totalitate inseamna sa ai bebicul dorit. Hai capul sus si ami e o speranta la testul de singe.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Daria imi pare rau, poate totusi este prea devreme. Hai nu plange, sa ne rugam la Dumnezeu sa fie sanatosi puiutii care ii avem, si eu vreau doi copii dar imi este frica de esec, asa ca ma multumesc cu Daria. Sper ca nu te superi pe mine. Te pupam
Zisa Cami felicitari, ai grija de
Cris ce frumosi sunt catelusii tai. Ar fi bine daca ne-am intalnii la mare toate
Adela sambata esti acasa sau pleci totusi????

Mergi la inceput