FIV in Ungaria 39

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Pussi, Zapp, Adaca , Moniland - va mutumesc fetelor, Dumnezeu sper sa ne aiba in paza lui ! embrionasii mei sper sa fi rezistat si sper sa se fi lipit de mamica lor ! ieri a fost ziua a 4 a de la ET ;
MIha- cuvintele sunt de prisos si cred ca nu exista suferinta mai mare decat cea prin care ai trecut, vreau doar sa ti doresc sa ai puterea sa mergi mai departe si asa cum a zis si preotul Dumnezeu le randuieste pe toate si candva vei avea parte de bucurii mari !

va pup

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

MIHA 3.SI EU AM PATIT APROAPE CA TINE NUMAI CA LA NOI SA INTIMPLAT LA 26 DE SAPTAMINI.EU AM AVUT TRIPLETI.DUPA CE AM NASCUT I-AM VAZUT PE TOTI 3 ERAU 2 BAIETI SI O FETITA .AVEAU IN JUR DE 1,800 TOTI 3.DUPA DOUA ZILE MI SA SPUS CA AU MURIT TOTI 3. AM FOST DISPERATI.CIND AM INTREBAT CE SA INTIMPLAT NI SA SPUS CA NU ERAU NISTE COPII NASCUTI LA TERMENI SI CA EI II NUMESC SIMPLI AVORTATI.NOI NE-AM REVENIT UNB PIC IN MOMENTU CIND NE-AM HOTARIT SA MAI INCERCAM O DATA.PINA ATUNCI NU STIAMPE CE LUME TRAIM.MIE IMI ERA GREU CA ERAM IN SPITAL,LA SOTUL MEU CA NE FELICITA LUMEA SI EL TREBUIA SA SPUNA CA AU MURIT TOTI 3.LUNA VIITOARE PE 26 SE IMPLINESC 3 ANI.ACUM AM REUSIT SA AVEM UN BAIETEL,DAR CRED CA NICIODATA NU VOM UITA CE AM PATIT. TREBUIE SA FII TARE SA TRECI PESTE ASA CEVA. EU AM SCRIS ,SI AM POVESTIT CA POATE ITI DA DUMNEZEU SI TIE FERICIREA PE CARE NE-A DAT-O NOUA DUPA 2 ANI.TREBUIE SA FITI TARI AMINDOI. EU TOT TIMPU M-AM INVINUIT CA DACA FACEAM ASA POATE ERA BINE.APROPO EU AM AVUT SERCLAJ FACUT. SPER SA-TI REVI SI SA MAI INCERCI O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello fetelor!

Miha3, cuvintele nu-si au sensul, dar iti doresc din tot sufletul sa-ti ajute DD si sa-ti dea puterea de-a merge mai departe.

Fetelor, HELP ! sunt in ziua 11 de CM dupa FIV si inca mai am pete maronii. Este normal sa am asa ceva??? Va rog sa ma ajutati cu un sfat, ce pot sa iau sa se opreasca??? Deja intru in panica pt. ca eu n-am mai patit asa ceva niciodata ( la mine CM tinea cam 5 zile).

Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie !

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Miha3x4daca nu te superi vreau sa-ti soun ca de cand am fost prima data la dr. Zadori, nici macar atunci, nu mi s-a facut control manual.Nici pe perioada celor doua sarcini.
Internet stie mai bine despre serclaj, ei i-a facaut dr.
Eu l-am intrebat pe dr., cand eram gravida cu gemenii, daca e nevoie de serclaj si mi-a spus ca nu.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borziche spune:

In sfarsit am reusit sa citesc din urma , m-am pus la curent cu tot ce s-a mai intamplat pe aici in ultima perioada.

M-am bucurat sa vad ca au fost reusite si le felicit pe viitoarele mamici, sa dea D-zeu sa treceti cu bine peste cele 40 de sapt si sa va tineti minunile in brate,.... dar am si plans cand am citit povesti cumplite ....Miha3 D-zeu iti va da puterea sa mergi mai departe . De cate ori ma gandesc la tine si tragedia prin care ai trecut ma apuca plansul...

Eu azi am inceput tratamentul pt FIV 2, nu stiu daca e prea repede(au trecut numai 2 luni), dar nu mai aveam rabdare, simteam ca o iau razna daca nu fac ceva.

Scamiy, nu te ingrijora pt petele maronii, si eu la primul ciclu dupa ET am avut acele pete, si au tinut toata luna, dr. Zadori a spus ca pot fi de la stimulare, si ca o sa treaca la ciclul urmator. Si asa a fost.

Apropos de dr.Z, azi 13.06 a devenit tatic pt a treia oara
Sa-i traiasca si sa-i aduca numai bucurii

Daca mai e cineva in focuri in perioada asta .....ne vedem la Szeged

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Scamiy te-ai hotarat cand si unde faci urmatorul FIV?Sper sa trecem si noi cat mai repede la gravidute.

borziche mult succes .

Eu peste 3 saptamani merg la Debrecen si daca va fi totul bine ,voi incepe FIV 4 .Vai de capul meu eu pe mine ma compatimesc.Nu inteleg domnule sa n-ai nimic si sa nu ramai in 9 ani niciodata gravida ,de ne inteles.Iar sunt in disperari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FELICITARI PENTRU NENEA ZADORI ! E TARE !
borziche sa fie intr-un ceas bun. Bafta !
sima1 suntem alaturi de tine Doamne ajuta !

pentru toate fetele, noi lipsim pana in 22 iunie, ne ducem la Oradea. Cand ne intoarcem vrem sa auzim numai de bine si sa nu va gasesc pe pag.2
Tia ce faci nu mai ti chef?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Miha3

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Miha3, Dumnezeu sa fie cu voi!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Miha3 suntem alaturi de tine. Ti-am trimis PM
Miha La multi ani ( cu inarziere) multa sanatate si fericire. Ai grija de BB.
Adela drum bun, ne vedem cand te intorci
Daria
Cris nu stiu exact cand vin la mare, cred ca in august.
Liana pe unde esti????
Mi-ka de la Daria pentru Ale
Va pupam pe toate

Mergi la inceput