FIV in Ungaria 39
Raspunsuri - Pagina 12
KoraPop spune:
Miha3 D-zeu sa fie alaturi de voi!Nu exista nici un cuvant de consolare,totusi trebuie sa iti pastrezi credinta si speranta oricat ar fi de greu...Acum e prea curand,dar, cu trecerea timpului,o veti putea lua de la capat....
Kora
CARPE DIEM!
Marush spune:
Miha3,iti multumim pentru ca ne-ai povestit aceasta experienta groaznica...nu am cuvinte!
Din pacate ceea ce de multe ori se realizeaza cu ajutorul unor adevarati profesionisti, se naruie din cauza unor incompetenti din Romania!
Marturisesc sincer, de partea asta mi-e cel mai frica, de perioada asta in care depind de dr. din Romania, care de fel sunt extrem de "ocupati" si superficiali! Nu stiu de ce aceasta situatie nu este identica si pe alte meleaguri , ca doar in Ungaria nu sunt 2 paciente ..e ditamai coada!
Eu mi-am schimbat o data medicul pana acum, acesta la care merg acum pare ok deocamdata...dar v-am mai povestit eu despre celalalt nu vreau sa ma repet!
Te sarut...fii tare!
!
Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2
buluna spune:
MIHA3 povestea ta este cutremuratoare. Ar fii bine sa o auda toata tara si poate atunci si doctorii nostri ar stii cat de mult depindem de ei si cat sunt ei de indiferenti. Dumnezeu sa-i aiba in paza si pe ei ...iar unii ca tine vor ajunge ingeri.
Ce ai putut sa suporti tu, este greu de trait si de suportat, dar o sa fie bine, o sa vezi. Dumnezeu o sa aiba grija de tine si te va intari. Te va ajuta sa treci si peste asta.
Te pup si eu.
ADACA sunt foarte nerabdatoare sa cunosc cateva minuni ca voi, fetele de pe forum. Este mai bine cand stiu ca nu sunt singura. Acum va am pe voi.
Te pup.
KLU1973 spune:
Miha3 toate gandurile bune, compasiunea si sustinerea mea ...
Valeria72, Borzasimo, Cami FELICITARI !!!!... asa mai da mai fetelor, cu asa vesti mai ca-mi vine sa ma urc in masina si sa ma opresc la Szeged ... imi redati speranta si increderea .
Sarcina usoara si la termen, sa nasteti BB frumosi si sanatosi !!!
klu.
Bianca B spune:
Miha3 nu prea intervin in discutiile fetelor ci doar ascult si iau aminte, dar acum chiar nu am putut sa raman in umbra. Mereu am spus ca decat sa pierzi o sarcina mai bine nu ramai insarcinata. Ai toata dragostea si intelegerea noastra. Dumnezeu sa te ajute
Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
atelocin74 spune:
La multi ani !!!!! Miha2004 , i-ti dorim multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
tuturor .
gyongyi
Moniland spune:
Daria, tin pumnii sa se lipeasca de tine.
Miha3, o imbratisare si de la mine si mult curaj .
catalina2307 spune:
Miha3 ... uneori este mai bine sa nu spui nimic. Dumnezeu sa iti dea putere si speranta.
Dumnezeu sa ne fie alaturi si sa nu ne lase cand avem atat de mult nevoie de el.
14+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama