Gradinite / crese din Pitesti!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

katharina...noi mergem la dumbrava minunata...e al doilea an
activeaza-ti pm-ul.sau id meu de mess sorana_ssd si vorbim

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Idunna7 eu nu am auzit nimic de nici o renovare franceza pe acolo si sunt chiar multumita de cum arata la noi. Cred ca si la celelalte grupe este la fel.
Mai mult eu nu am afirmat ca ar pretinde cineva vreo atentie (auzisem ceva despre o cresa din centru-zicea cineva ca duc bijuterii si chesti de genul asta, din punctul meu de vedere neinteresant si aiurea). Am intrebat de atentii pt ca mi se pare normal sa-ti arati aprecierea cu un buchet de flori ceva, dar pe vremurile astea, florile desi iti incanta sufletul nu mi se par practice...Sincer eu sunt multumita si nu inteleg de ce te-ai suparat.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxange spune:

Anul viitor as dori sa o inscriu si eu pe fetita mea la o gradinita. Ca si criterii importante pt noi de selectie a gradinitei, ne intereseaza proximitatea fata de casa si un nivel bun al procesului educativ.

Aveti recomandari de gradinite bune mai proaspete, din 2010?
De asemenea, ma intereseaza sa stiu daca pt Gradinita nr. 5 trebuie ceva pile ca sa iti poti inscrie copilul? Directoarea de acolo ne-a spus ca ne primeste cererea, dar au prioritate copiii din cartier; cu alte cuvinte, nu ne-a dat prea multe sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

am citit acest sub mai vechi, ce-i drept, si eram curioasa ce pareri v-ati mai format intre timp despre gradinitele la care merg copiii vostri. si mai ales despre personalul didactic de acolo. asadar, cat de multumite sunteti de informatiile si activitatile invatate sau deprinse de copii vostri la gradinita la care i-ati inscris?
merge cineva la gradinita particulara piticot barba cot din gavana? sau cunoasteti prieteni cu copii inscrisi acolo sau pareri pro sau contra acestei gradinita?

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

si care este pana la urma faza cu acreditarea si avizarea unei gradinite particulare? eu una nu am inteles exact diferenta intre ele! poate ma lamureste si pe mine cineva la privire la acest lucru...
adik avizarea este doar ca sa functioneze, ca si conditii igienico-sanitare si cam atat? nu se refera si la personalul didactic si la activitatile desfasurate acolo?
daca nu este acreditata inseamna ca nu este recunoscuta de ministerul de invatamant? adik un copil care merge la o gradinita particulara neacreditata este ca si cum nu ar merge nicaieri? ca si cum ar sta acasa?
si pana la urma are vre-o importanta acreditarea asta? ce? nu va fi primit in scoala daca a mers la o gradinita particulara neacreditata?
daca copilul are un nivel bun de cunostinte si informatii deprinse intr-o asemenea gradinita ce conteaza daca are sau nu creditare?
eu chiar intreb in necunostinta de cauza, pt ca nu am pe cine sa intreb de astfel de lucruri si chiar as vrea sa le aflu de la cineva care se pricepe, daca se poate.
multumesc anticipat pt raspunsuri.

Mergi la inceput

pitestencelor, unde sunteti??????????? nu raspunde chiar nimeni????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natygherzan spune:

O sa va raspund eu la intrebari.
Cand se infiinteaza o gradinita particulara ,se autorizeaza -ca prim pas.Dupa 4 ANI de functionare,se face acreditarea-acest lucru doar daca conducerea gradinitelor considera ca este necesar, costurile fiind destul de mari.
Daca dvs aveti copilul la o gradinita AUTORIZATA ,suntei ok.
Ptr a verifica daca o gradinita particulara este acreditata sau autorizata ,intrati pe www.aracip.ro si aflati raspunsul.

Sunt un lup , fara blana de oaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Buna
Sper sa sa mai actualizam subiectul.....mai ales ca tocmai s-au facut alegerile pt. anul acesta.Am citit tot subiectul, dar info sunt vechi deja.
Noi am reusit sa intram (greu) la Gradi Nr.5 din Craiovei...dar deja am o menultumire...35-40 in grupa(intuiam asta ,dar cam vin toti...ca de e camin ,multi nu au de ales) ...e ffffff. mult .Altfel e ok curat, mancare buna, ..am referinte ca se ocupa de ei privind educatia..e adevara mai mult prescolarii, caci sunt grupe mixte .
Asa ca incep sa ma orientez spre particure,caci la camin e la fel peste tot . Deci care mai sunt stirile deste cele particulare din Trivale si Craiovei.... clar fiecare dupa propriile experiente?
Multumesc

Mergi la inceput