Gradinite / crese din Pitesti!
Raspunsuri - Pagina 6
catty spune:
Buna ziua,
Imi puteti spune si mie va rog daca vreuna dintre voi a avut sau are copilul dat la caminul de langa cofetaria John? Eu am inscris-o acolo din toamna. Mi s-a parut curat, renovat recent, dar poate sunt lucruri care nu iti atrag atentia la prima vedere si nu le-am observat.
Va multumesc
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ckristina carla! unde esti? am gasit! am inscris o la centrul educational franco-roman din trivale www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007) www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei! |
Scuze ca nu am mai raspuns, probleme tehnice si personale...ma bucur ca ai gasit undeva unde sa o inscrii...eu merg pe principiul cat mai aproape de casa cu atat mai bine!
Personalul de la kinder strumff mie mi s-a parut super, locatia este cam inghesuita, dar se compenseaza zic eu!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catty Buna ziua, Imi puteti spune si mie va rog daca vreuna dintre voi a avut sau are copilul dat la caminul de langa cofetaria John? Eu am inscris-o acolo din toamna. Mi s-a parut curat, renovat recent, dar poate sunt lucruri care nu iti atrag atentia la prima vedere si nu le-am observat. Va multumesc catalina Aici gasiti pozici cu noi http://community.webshots.com/album/563001298lINQYS "Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT" |
Nu stiu exact despre care camin e vorba...poate dai locatia mai exacta...eu stiu de cel de la magic ca e bun, am prietene care au copii acolo si sunt foarte multumite!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
mayaione spune:
Am descoperit si subiectul pe pitesti despre gradinite. Am citit din urma, am vz si niste polemici, eu tocmai am inscris-o pe Ana, ieri a fost prima zi la Universul Copilariei. Parerea mea e una pozitiva, totul la superlativ despre gradinita si doamna ei educatoare, Marcela Ionescu. Sa vedem cum va fi pe mai departe. Ana s-a acomodat imediat, de-abia o iau acasa. La 7 azi dimineata era in picioare si imi zicea "hai imbraca-ma ca ma asteapta doamna". Se lucreaza cu ei, se si joaca, papica e super buna, mi-am bagat si eu ieri nasul pe acolo, azi nu a mai putut felul doi si ni l-au dat acasa. E cam departe de noi, dar ne-a placut f mult si mi se pare ok si la banuti.
katharina.k spune:
buna , ce parere aveti de gradinita cu program prelungit nr 1"dumbrava minunata ", de educatoare si de doamna directoare? . fetita mea va merge din toamna la grupa mica
multumesc
ank999 spune:
Am inscris capra la cresa la nr.5 in Craiovei (inca din ianuarie, ca sa prind loc ca e langa casa) da habar nu am cu ce se mananca asta si nici nu cunosc pe nimeni pe care sa intreb si nic acolo nu pot ajunge ca sunt la job de la 8-18, asa ca va voi bombarda cu intrebari:
Cum e gradinita?
O fi prea mare pt cresa, ca in decembrie face 3 ani?
Cat de mari sunt in general grupele, cate persoane ii supravegheaza, ce ii trebuie? Atentii? Cam ce?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
anamaria spune:
eu am avut baietii la cresa nr. 5.
am fost foarte multumita... atentii nimic iesit din comun: cafea, bomboane, de pasti/ craciun/ ziua femeii, si numai la educatoarele/ ingrijitoarele de la grupa.
poate ca am mai dat la comun bani si pt directoare de vreo serbare, dar nu-mi amintesc ceva deosebit.
eu am fost foarte multumita, se faceau destule activitati pt toate varstele, doamnele erau rabdatoare si era curat, samd.
daca verifici in primele pagini, sigur ai sa mai gasesti detalii date de mine... sau daca ai ceva special poti sa ma intrebi (eventual PM ca intru mai rar pe aici la subiect )
lorellay spune:
Noi suntem la gradinitza nr 1 dumbrava minunata....pentru noi super super super...suntem foarte multumiti
Copilul in primul rand e foarte multumit.
E curat, mancare buna..au activitati, ii duce la teatru....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
idunna7 spune:
[font=Times k New Roman][/font=Times New Roman]As vrea sa lamuresc cateva lucruri spuse aici despre Cresa nr.5,eu lucrand acolo !Este total neadevarat ca una din grupe este renovata cu fonduri primite de la francezi si cu atat mai putin ca acolo cresteau copiii acestora.Nu am avut nici macar un copil de francez !!!Grupa la care se face referire a fost renovata prima pentru ca trebuia sa incepem de undeva.Iar referitor la ce intreba anka despre asa-zisele "atentii" nu cred ca cineva a pretins vreodata ceva....in fine.Nu mi se pare normal sa se spuna lucruri total neadevarate fara ca macar sa incercati sa le verificati !
katharina.k spune:
as vrea si eu mai multe informatii si pareri despre gradi "dumbrava minunata "
mersi