Gradinite / crese din Pitesti!
Raspunsuri - Pagina 5

carla2005 spune:
Pe mine ma intereseaza cum se simte copilul la gradi, banuiesc ca gradinitele astea particulare au si ele un statut de functionare ca doar nu sunt "la negru"vorba aia acolo vin copii parinti etc, iar procedura de acreditare/autorizare pe mine ca parinte ma intereseaza mai putin-in privinta asta am plecat de la ideea ca toate functioneaza legal! Iar ceea ce este bun si frumos pentru un copil nu este valabil pentru toti! Cred ca unii merg la gradi ca le place cladirea, altii ca le place educatoarea, altii ca au prieteni etc deci sa nu mai facem polemici pe tema care este mai buna!
Eu i-am schimbat gradinita copilului si daca la prima plangea de vomita (desi dupa parerea mea era cea mai buna) la cealalta pe care am ales-o impreuna nu am mai avut probleme...deci ce pot sa zic... Nu fac nici reclama nici antireclama pe aici, eu cred ca parintii isi cunosc copii si impreuna cu ei ar trebui sa vada ce li se potriveste ca slava domnului am inceput sa avem si noi de unde alege! iar cei care-si deschid gradinite eu cred ca o fac fiindca le plac foarte mult copii altfel mi s-ar parea aiurea sa te gandesti numai la afaceri si profituri atunci cand e vorba de copii!
O zi buna!
mama din 16 nov 2006
Draga mea

maria_delia spune:
Personal nu-mi plac oamenii care birfesc iar cadrele didactice fara notiuni didactice imi plac si mai putin.Iar dna ARDE2010 s-a prefacut atit de mult confuza- aceasta confuzie ajutind-o sa-si faca reclama la gradinita(te asigur ca banuiesc a nu fi cine se da),incit a fost extrem de neplacuta!

carla2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla2005
Noi vorbeam despre Piticot Barbacot din gavana , ca nu primesc copii mai mici, la cele noi infiintate in Trivale eu una nu m-am interesat fiindca este prea departe! mai vorbim oricum! Niste informatii ne sunt binevenite! mama din 16 nov 2006 Draga mea |
E ceva ciudat la mijloc, ori gresesc eu, ori nu stiu ce se intampla...la pagina 4 am dat citat din mesajul arde2010, care mesaj nu stiu de unde l-am luat fiindca acum nu mai apare pe nicaieri, l-o fi sters, imi aduc aminte ca postase acest mesaj la noi la subiect-dar poate ma insel ca eu sunt cam ametita! Oricum sper sa nu se fi folosit nimeni de acest subiect doar pentru reclama...Am recitit subiectul si intr-adevar noi vorbeam de o gradinita din partea acealalta a Pitestiului si dansa ne spunea de alta...cam aiurea oricum!
Din aceste cauze rog ca acest subiect sa fie inchis! Ne intalnim pe alte forumuri! Va doresc mult succes tuturor!
mama din 16 nov 2006
Draga mea

carla2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_delia Personal nu-mi plac oamenii care birfesc iar cadrele didactice fara notiuni didactice imi plac si mai putin.Iar dna ARDE2010 s-a prefacut atit de mult confuza- aceasta confuzie ajutind-o sa-si faca reclama la gradinita(te asigur ca banuiesc a nu fi cine se da),incit a fost extrem de neplacuta! |
ai dreptate delia, am citit din urma si e aiurea interventia doamnei respective care isi mai si sterge postarile apoi...
mama din 16 nov 2006
Draga mea

ckristina spune:
fetelor, haideti... totusi... sa povestim de experiente in gradinitele pitestene; eu acum caut una privata pt bianca dar e cam greu pt ca nu s grupe asa mici; stiti vre una cu grupe de la 2 ani?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

carla2005 spune:
De stat nu stiu niciuna oficial-dar cu interventii cred ca se poate, dar particulare sunt cateva, depinde in ce zona stai! Eu am dus-o pe Alex la una particulara si este super! Nici nu ma gandeam sa se obisnuiasca asa usor, ea care a stat 1 an si 11luni numai cu mine! Bafta! Poate mai continuam subiectul pe tema gradinitelor!
mama din 16 nov 2006
Draga mea

carla2005 spune:
AAA acu vad ca privata cauti! Ar fi Kinder Strumff in centru, iticot Barba cot in Gavana si mai e una si in trivale, dar nu-mi aduc acum aminte cum ii zice...este deschisa anul asta!
mama din 16 nov 2006
Draga mea

ckristina spune:
carla, multumesc pt raspunsuri; in trivale stau; cum ti se pare personalul de la kinder strumff si unde anume este?
iti scriu un pm

ckristina spune:
carla! unde esti?
am gasit! am inscris o la centrul educational franco-roman din trivale