Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

neata!

Fete cucuiete, care ziceati ca ati cump. parasolar auto de la mag. buburuza? De care? Din ala retractabil, sau ala elastic?
Sar'na de raspunsuri (grati.ela, ema, parca voi discutati pb. asta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Off...vine si zuza intarziata..am citit o leaca in urma...Ellenutza...te inteleg...si eu am discutii cu Mirciulica referitor la implicare...ca mie cand vine seara de la serviciu imi vien sa o pasez si sa fac si eu o baie...un kk..ceva ...singura si fara griji..dar taman atunci incepe sa bazaie..si evident tasu nu poate sa o impace...off...desi daca stau sa ma gandesc saracul o iubeste si vrea sa stea cu ea..dar daca fata nu tace si pace...i-am zis ca trebuie sa fie atent si sa intuiasca cum anume trebuie procedat...eeee..barbatii astia si cititul printre randuri...si ca sa imi mai spun ceva...legat de soccrella mea...pe care apropo nu o mai pot inghiti deloc...nu stiu de ce...pur si simplu..asa ...am o perioada acum in care nu o mai sufar...stiii ce mi-a facut..inainte de botez...cand avea si pitik o perioada de ma capiase...plangea noaptea...eee...mi-a zis sa ma duc sa mai satu pe la mama....sa ma mai ajute..poate asa se mai odihneste si fii-su...iti dai seama...in momentul ala cred ca mi s-a rupt filmu...si de atunci...nu pot sa o mai inghit..evident ca mi-a facut bine statul la mama vreo luna...dar nu asta e ideea ..ci ca ea nu s-a gandit ca ne odihnim noi..ci numi el....ma rog...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Miki finlandeza...off.. si de la mine intarziata...sa stii ca un chist ovarian toata luma are insa in caz de tratament sau operatie...trebuie musai intervenit..si eu am avut..2/3 cm..si am sangerat vreo 3 ani de nu mai staim de mine..am fost la n-spe dr..care mai de care mai cu staif...care m-au tot tratat...si nimik...singura rezolvare ..sarcina...dar asta a fost in cazul meu...o alta prietena a mea s-a operat caci al ei era mai mare si risca sa se rupa...si este perfect sanatoasa acum...a facut op. laparoscopica...si nu are nici cicatrici...asa ca...eu va spun curaj..si fruntea sus..va fi totul foarte bine...orice decizie de tratament va fi...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Ven..acu m-am uitat siu eu pe buburuza...cred ca ala care se pliaza e mai ok..putem sa deschidem si geamul..zic eu...bien ca ati vb voi aici..caci je...puneam paturica asa agatata...offf...nu am mai ajuta neuronul..nu credeam ca exista parasolar la magazin de bebei..am crezut ca numai la magazine auto..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor, ce sa facem...asta e cu soacrele...cred ca n-o sa putem niciodata sa le schimbam.
a mea e mai pasnica pt ca nu i-am permis sa aiba pareri legate de copil si de cum il crestem...ceea ce o frustreaza maxim (e asistenta la pediatrie si imi tot spune cum discuta ea cu medicii despre stefan). il ia in brate numai dupa ce isi cere voie si daca o las eu. avind in vedere ca acelasi "tratament" il primeste si mama mea, sotul ma sustine. si asa sintem un pic mai linistiti, cu toate ca, pe de alta parte, imi e si mai greu pt ca nu am cine sa ma ajute cu stefan.
e cu doua taisuri si independenta asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Camelia, ce sperietura ai tras cu Ioana! Bine ca ai gasit-o repede!

Mitsu, iar chestii paranormale la tine?

Miki, ce frumos ca va pregatiti vacanta asa, in amanunt!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neta fetelor,

multumesc pentru sfaturi si incurajari laurici, mitsu, alina, anca .. problema e ca socrella stie ce simt si stie ca ma enerveaza neimplicarea lui fii-su .. si ea ma aproba dar cand vine vorba de practica fuge repede sa-i sara in ajutor .. e adevarat ca munceste fff mult si alearga toata ziua .. dar asta nu-i un motiv ca atunci cand vine acasa sa nu stea cu fii-sa .. doar nu am facut-o singura .

alina, incredibila faza cu soacra ta .. si sa pleci la mama ta sa se odihneasca si fii-su .. cred ca-i dadea si una ..

nu stiu cum sa mai procedez caci de spus i-am spus-o lui verde in fata .. si m-a luat la misto .. cum ca unii dintre noi mai si muncesc .. in fine ..

bate un vant afara .. sa vedem cum iesim azi caci bitzi cam tuseste si are si o stare subfebrila .. 37,7 / 37,8 ..

maine merg la job sa depun cererea ptr cic si sa-mi iau adeverinta ..azi pe la banci .. ce mai, program incarcat ..

va pupik

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Roli.....cand pitik a avut laringita si nu mai mana din cauza durerii in gat i-am dat panadol..si a lasat-o putin durerea si a reusit sa inghita...multa sanatate va dorim

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Printre picaturi..hai sa va zic ce mult imi iubesc eu pitik...mult de tot..parca din ce in ce mai mult...nu credeam ca pot sa o iubesc mai tare...in fiecare zi..in care ea descopera lucruri noi...vad siu eu viata cu alti ochi..ochi de copil...parca redescopar sa traiesc..si fiecare gangurit e o minune..fiecare zambat al ei ma umple de fericire...a inceput sa se joace...asa...cu sufletul parca..isi foloseste manutele ei mici pentru a prinde jucaria..si face miscari din ce in ce mai precise..iar eu stau si o privesc...nu ma mai satur...as putea sa va mai spun o mie de lucruri banale..insa pentru mine sunt extraordinare...tot ce are legatura cu ea...este senzational..o iubesc mai mult decat viata...
of..mai fetelor..ce minune!!

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Am citit cam "intr-o dunga", recunosc (ca ati scris, nu gluma ).

Laura_D, mi-am admirat febletzea - o dulcica cum "citeste", iar rochia e absolut superba! (fara floricica; de-acord cu tine- prea incarcata)
Acum, referitor la lapte (desi fetele ti-au raspuns "la timp" nu ca mine, dupa 100 de ani) eu ii dau tot NAN1; o sa incep de saptamana asta sa-i bag masa de "pranz" (adik aia de 2:00 pm) de NAN 2 ca sa-i fac trecerea, treptat. Ii dau in continuare 2 mese de 160 ml (dimineata si seara), 2 de 150 (la panz si la ora 5:30 pm) si una de "diferenta": adik, la 11:00am cand ii dau piureul de fructe, dak este cam 100 - 120 gr, atunci lapte ii dau 60 ml - 50 ml. O sa-i mai dau o saptamana asa (ma refer la piure + lapte) dupa care ii scot laptele cand o sa-i bag supa, la masa de la 2:00 pm.

Ellenuta, total de acord cu tine: n-ai facut bb singura; deci, scuza cu "eu muncesc 8-10h" nu e valabila; iar cu soacra, eu am avut "grija" sa ma scuteasca de sfaturile ei, odata pt totdeauna. Eu sunt norocoasa ca socrii s-au mutat la tara si nu prea vin in Buc, decat la evenimente speciale.
Cat de bubulina "energica" si a mea e la fel: nu sta singura decat max 15 min dupa care trebuie sa-i faci atmosfera ca altfel o apuca tzipatul.

A propos, aseara, dupa ce s-a culcat, s-a trezit racnind efectiv, din somn; a mai facut asa, cand era mai mica; nu pot sa-mi dau seama de ce se sperie?!
Voi ati mai patit asa?

Hai, ca m-am lungit ca o placinta.

Vreau sa

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput