Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
ginnette spune:
Alina(tudor),
nu sunt deloc lucruri banale; sunt evenimente unice in viata noastra; si eu ma minunez de fiecare gest si fiecare noua miscare pe care o face; eu stau cate-un sfert - juma' de ora, dupa ce adoarme si ma uit la ea; imi place cand este complet relaxata si zambeste n somn. Iar ziua, cat sunt de varza (de la munca) cand se uita la mine si rade cu gingiile, imi trece orice.
Si inainte imi placeau copii, dar n-am facut niciodata lobby pt a avea/face copii; acum, cu cine vorbesc (cineva fara copii) ma trezesc incepand "stii cat de extraordinat este sa ai un copil?!".
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Roli un pentru bb Andrei; sa-i treaca repede si sper sa nu fie nevioe de spital.
Camelia, mama, prin ce-i trecut! Mi-aduc aminte de mine, cand aveam 4 ani, m-am pierdut in Bucur obor,acolo, in cetru; am dat ocol la vitrina aia rotunda si n-am mai gasit-o pe mama.
Bineinteles, c-am pus tot magazinul in picioare cu racnetele mele (stiu cu cine seamana buburuza mea la racnit ). Oricum, eu mi-amintesc perfect ce s-a intamplat, semn ca m-a marcat!
Dar vremurile de acu' 30 de ani nu se compara cu cele de-acum; vorba Laurei - trebuie sa fii girofar dupa pitici!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Sunteti toate "prinse"? Vorbesc singura
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ramonab spune:
buna dimi!!!
Ginnettenu vb singura.Aici sunt, tocmai citeam ce ai scris.Si eu m-am pierdut cand eram mica, aveam vreo 3 ani si m-a scapat tati din privire o secunda (mami era in magazin) si dusa am fost.M-am dus la plimbare.Am mers pe dig sa culeg floricele.Mama era disperata, speriata, plangea, mai nu lesinase de spaima.Nu m-au gasit vreo juma de ora.Si cand sa mearga la politie veneam si eu agale cantand cu floricelele in mana si fara habar in ce spaima am bagat-o pe mami.Asta mi-a pov mami ca eu nu-mi amintesc.
Roliimi pare tare rau ca puiutul tau e bolnav.Sper sa ii treaca cat de repede sa poata manca micutu.
Noursi eu tin copilul in body numai, dar noaptea ii dau si un pantalon pe el ca deschid geamul in camera alaturata si el sta chiar in calea aerului rece, si de aceea ii mai pun si un cearceaf pe el.Dupa baie nu-i mai pun caciulita.La mine in casa sunt 25 de grade ca nu am aer conditionat>ma tot cert cu sotu pe tema asta ca el vrea sa punem eu nu ca nu-l suport si nu stiu cat de bine ii face bebeului.Stiu ca nici caldura nu o sa ii faca bine, da nush nu ma atrage deloc sa pun AC.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ceska777 spune:
UF! Buna dimineata!
Ellenuta,
noi suntem din acelasi film! Ieri spuneam ca daca comenteaza legat de iesirea de 1 iunie planificata nu il spala Dunarea de ce isi aude! Mai mult gura de mine! Fiindca asa cum am plecat tot asa repede am venit! Am niste nervi! Pregatesc mic dejun frumos, cafeaua de dimineata etc. Apoi pregatesc geanta pt Benji, termos apa, sticlute cu lapte masurat, suc de mar diluat cu putina apa, chiar si un borcanel de mere, schimburi, noua fructe, ceva de rontait, bauturi urma sa luam de acolo reci ca o lada frigo e urmatoarea pe lista de achizitii. Zacea dl pe canapea si se uita la reluarea unei emisiuni de seara trecuta!!!! Ii zic hai fa dus sa mergem. Eu fac apoi cel mai rapid dus din viata mea ca BEnji deja incepea sa maraie de oboseala si planuiam sa doarma in masina sa fie fresh la picnic! Aiurea: cum plecam intreaba daca nu putem merge altundeva: pai de ce nu ai comentat ieri legat de locatie, mergem acuma unde am stabilit. Bun! Il vad cu o mutra .... Ajungem intreb ce are:
- e prea cald pt plimbari desi la radio anuntasera 24-25grade iar noi eram langa un lac si un castel cu parc cu niste platani imensi chiar deaspura unei peluze frumoase.
-cainele nu are unde sa zburde sunt atatia oameni. Normal ca sunt oameni ca e duminica si e vreme buna! Si cutu a facut totusi baie in lac si sa isi mai puna pofta in cui poate sa mearga si in lesa. Dar normal asta inseamna ca dl nu poate merge cu mainile in buzunar!
Dam o tura de lac si inapoi in masina!!!! Imi venea sa il palia o pauzasc! Eu aveam in masina patura, mancarea etc. Zic aproape plangang : nu mergem atunci altundeva? "Ma gandesc acuma unde". Si ia ghiciti voi unde am aterizat?????? Exact: la o terasa, Biergarten. Unde cainele a stat tot in lesa sa nu incurce ospatarii si lumea de acolo, lume multa era ca au navalit 20 de pensionari deodata! Si normal era bere!!!!! Nu ca in parcul castelului nu era terasa si nu se putea lua o bere rece!!!!!!!NU!
Totul a durat 3 ore. La terasa am stat mai mult ca in parc la plimbare!!!! Si acasa ce face dl???? Se aseaza la 04:00 dupa-masa la comp si pana azi noapte la 03:00 nu a facut decat pauza pt Simpsons, sa ii facem baie lui Benji si la un film de care s-a plictisit repede.Ah a pus el la cuptor niste shrimps si asta a fost tot!!!!
HALAL! Sa iti treaca sa mai planuiesti o iesire cu familia!!!!
Imi vine si acuma sa ......Zice-ti si voi! Unde e iesirea noastra idilica??? Stat pe patura la umbra platanilor, jucat cu Benji, exercitii pe burtica, sa doarma copilul la aer, sa stam si noi relaxati de vorba, sa ne bucuram de vreme, de ce e in jur. Un lac superb, lumea se plimba cu barca, altii erau pe terenul de golf, pe banci pe terasa, pe peluza. Pe lac o insula cu o capela gotica parasita doar clopotnita si zidurile mai rezista.... Nuferi, rate, pesti. Copii, caini, umbra soare, apa!!!! Sa mori! Mai bine in casa la comp! NU ajung eu sa lucrez, sa am masina? Fug in lume!!!! In fiecare week end! NU, eu vaca vreau o zi frumoasa cu famlia!!!! IM- PO-SI-BIL!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Ieri am fost in gradina Romei, un parc frumos dar plin de ciori.Am fost sa ma intalnesc cu un fost elev de al meu de la gradinita.II era foarte dor de mine si a vrut neaparat sa ne vedem.Asa ca am stabilit ieri sa o facem.A fost foarte emotionanta intalnirea, nu ne vazusem de 1 an de zile, el fiind acum scolar, termina acum clasa I.
Eu am iubit foarte mult grupa de copii mai ales ca au fost si prima mea generatie de copii si au fost toti niste copii foarte draguti.I-am iubit si m-au iubit si am avut asa o legatura foarte speciala cu ei.Dupa ce am terminat grupa pregatitoare am mai pastrat legatura cu ei, i-am mai vizitat la scoala.(erau din Botiz, un sat vecin) si tare mult se bucurau sa ma vada sa imi spuna ce au mai facut, cate note bune au etc.Cu Serban(baiatul cu care m-am intalnit ieri) nu m-am mai vazut deloc pt ca el a venit la scoala aici in oras si nu am reusit niciodata sa ajung la el desi i-am tot promis, apoi am nascut si nu am mai putut deloc.Dar promisiune e promisiune, asa ca ieri a fost marea revedere.Si eu ca proasta si tuta am uitat sa fac poze.Dar la proxima ocazie nu mai uit.M-a invitat sa ma duc la el la serbarea de sfarsit de an.Abia astept.
V-am plictisit? Sorry, dar pt mine a fost foarte emotionanta ziua de ieri si am vrut sa impartasesc cu voi.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ginnette spune:
Ramona o ca te-ai "aratat" din umbra.
Mi te-am si imaginat, cum fluturai floricelele si rochita, venid spre casa (cand toti innebunisera) - adevaru-i cand vezi copilul asa, iti trece orice spaima (si dorinta de pedepsire)!
Ceska, raman la parerea ca pe barbati pana nu-i ignori cateva ore/zile/luni (dupa caz) bune, sa se prinda ca-i nashpa fara noi, nu-i chp sa-i scoti din ale lor - eu, impachetez totul (buburuza + bagaje) si anunt din usa "plec" si intr-o secunda ta'su e langa mine; stie ca nu sunt cu toate ceshtile-n dulap si-l las de izbeliste!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
cristacoman spune:
Buna dimineata!
Si eu pe aici. Bubu a adormit. Scuze pt. ieri, am dat mesajul cu urari si am plecat.
La multi ani! clopotzeilor aniversati azi: Stefan Daniel, Ana Ilinca, Bianca Antonia, Bianca - La cat mai multe lunitze.
Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow
ginnette spune:
Ramona o ca te-ai "aratat" din umbra.
Mi te-am si imaginat, cum fluturai floricelele si rochita, venid spre casa (cand toti innebunisera) - adevaru-i cand vezi copilul asa, iti trece orice spaima (si dorinta de pedepsire)!
Ceska, raman la parerea ca pe barbati pana nu-i ignori cateva ore/zile/luni (dupa caz) bune, sa se prinda ca-i nashpa fara noi, nu-i chp sa-i scoti din ale lor - eu, impachetez totul (buburuza + bagaje) si anunt din usa "plec" si intr-o secunda ta'su e langa mine; stie ca nu sunt cu toate ceshtile-n dulap si-l las de izbeliste!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Scuze c-am trimis mesajul de doua ori - s-a blocat rapandula de calc si cand am dat refresh s-a dus mesajul de doua ori.
Ramona ce frumos sa tii legatura cu copiii - tare mult imi plac genul asta de povesti, mai ales ca cei mici se bucura (sau nu, dupa caz ) sincer cad te revad.
LA MULTI ANI: Stefan Daniel, Ana Ilinca, Bianca Antonia, Bianca
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA